- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Ben 25 oğlu 26. Oğlu epey uzattı.. 7. Senesinde mezun oluyorYaşlarınız kaç ki
Oğlu yeni mezun oluyormuş
Haklı gibi kadın
Ben zaten mesafeliydim. Birden samimi olmak istemiyorum. Beni davet eden karşı taraf zaten. Ben annesi davet etmese gitmeyi düşünmüyordum zaten.Acaba sizin cok hizli davranacaginizdan korkmus olabilir mi?
Bence biraz kendinizi geri tutun
Herkese merhaba,
4 senelik ilişkimde sevgilimin annesini 4 5 kez ancak görmüşümdür. Ve bunun sadece iki seferi birlikte oturmak olmuştur.
Sevgilimin annesi ciddi bi rahatsızlık sonrası operasyon geçirdi. Bende duyarsız kalmamak için evlerine orkide gönderdim. Annesi de beni arayarak teşekkür edip ablasının kına ve düğününe davet etti.
Bende kınaya gittim fakat annesi selamlaşma dışında benimle iletişime geçmedi. Olabilir misafirleri var ilgilenemedi. Çok doğal.. sonra fırsat oldu ben insanlar daha rahat oynasın diye annesinin yanına oturdum. Halini hatrini sordum. Ve annesi yine benimle diyaloğa girmedi. Kuzenleri beni sahneye davet ettiler ama çekindiğim için kabul etmedim ve annesi oynamadım diye inceden söylendi. Giderken de normal bir şekilde vedalaştım.
Düğünde ise yine merhaba dedim yerime geçip oturdum ve annesi hoşgeldin dışında birşey söylemedi. Bütün bunlar bana dokunmadı çünkü düğün sahibi ve misafirleri ile ilgilenmek durumundaydı.Beni rahatsız eden kısmı şu oldu. Giderken annesine veda etmek için yaklaştım ve sevgilimin yaşca büyük bir kuzeni gelerek darısı x'e artık diğer düğünümüz o olsun dedi ve beni gösterdi. Annesi de geçiştirmek için gülümseme dışında reaksiyon vermedi. Hanımlar ben davet edildiğim için gittim. Ve ben gördüm ki annesinin henüz oğlunu evlendirmek gibi bir düşüncesi yok. O an kendi kendime gelin güvey olmuş gibi hissettim.Ben kendimi orda salak gibi hissettim. Kendimi çok ifade edememiş olabilirim. Oğlu yeni mezun oluyor belki o sebeple kafasında hiç bir düşünce yok.
Yanı sözün özü sevgilimin sevgilisi gibi değil de arkadaşı gibiydim ve 4 senedir herkes bizi biliyor.
Sizce bu durum çok mu normal.
Kına gecesinde çok gergindim. Kimseyi tanımıyordum. Girer girmez tanıdığım kuzeni merhaba bile demeden şuraya gel sen canım diyebir yere oturttu ve ben kimseyi tanımıyorum kimse beni tanımıyor. Annesi hoşgeldin dedi gittim öptüm merhabalastik.Ayyy kendini kötü hissettin dimi bence erkek arkadasinla konusmalisin bu konuyu
Kına gecesinde çok gergindim. Kimseyi tanımıyordum. Girer girmez tanıdığım kuzeni merhaba bile demeden şuraya gel sen canım diyebir yere oturttu ve ben kimseyi tanımıyorum kimse beni tanımıyor. Annesi hoşgeldin dedi gittim öptüm merhabalastik.Ayyy kendini kötü hissettin dimi bence erkek arkadasinla konusmalisin bu konuyu
Sorun şu ki annesi daha önce gittiği şehirlerden hediye getirdi bana. Alırken birini bir kızıma diğerini diğer kızıma alıyorum diyerek almış.Kadın sizden elektrik alamamış sanırım.
Yeni mezun olmasi disinda erken olmamasi icin bir sebep yok.Ben zaten mesafeliydim. Birden samimi olmak istemiyorum. Beni davet eden karşı taraf zaten. Ben annesi davet etmese gitmeyi düşünmüyordum zaten.
4 senelik ilişkide de artık birşeyler hızlansın beklemem de çok doğal olmaz mıydı peki ?
Hanımlar ben davet edildiğim için gittim. Ve ben gördüm ki annesinin henüz oğlunu evlendirmek gibi bir düşüncesi yok. O an kendi kendime gelin güvey olmuş gibi hissettim.Ben kendimi orda salak gibi hissettim
Benim olayı ciddiye taşımakla veya taşımamakla sorunum yok. Ama beni aileden biri olarak görüp davet edip yanında oturunca da nasılsın bile dememek enteresan geliyor.Bence utanmayın çekinmeyin diye öyle yapmıştır
Bir de gelin Ata binmiş ya nasip demiş
Kız kuzenim şehir dışındaki düğünüme başka şehirde yaşayan sevgilisini de getirdi hatta sonra halamlar Annemler vs birlikte yazlığa gittiler
Sonuç onunla evlenmedi
Sonra bu kız evlenirken abisi 7-8 yıllık sevgilisini düğüne getirdi zaten ben de dahil tüm sülale tanıyordu kızı vs yine başka şehirden düğün diye geldi vs
Sonuç onlar da 9. yılda ayrıldı kuzen 40 a merdiven dayadı hala bekar
Bence anne çok birşey yapmamış çok da takmayın mesafe candır bundan sonra da mesafenizi koruyun
Sebebini niyetini bilemem ama kendimi salak gibi hissettiğimden ilk etapta bende soğudum birtakım şeylerden. Yanina gidip oturmama rağmen benimle diyalog kurulmadı. Hani bunda da alınganlık göstermek çok normal geliyor banaYeni mezun olmasi disinda erken olmamasi icin bir sebep yok.
Tamam davet etmis ama kafasi cok dalgindir dugun sahiplerinin
Uzerinize alinmayin ozaman
Başka bişeye morali bozulmuştur bişeyler ters gitmiştir. Gelmeni istemese çağırmazdı ama ayıp olmasın diye de çağırmış olabilir. Bundan sonraki adımı kadından bekle sen bir adım atma benceBenim olayı ciddiye taşımakla veya taşımamakla sorunum yok. Ama beni aileden biri olarak görüp davet edip yanında oturunca da nasılsın bile dememek enteresan geliyor.
Siz onun yaninda otururken onun kafasindan neler neler dönuyordu kimbilir misafirlerle, dugunle ilgili.Sebebini niyetini bilemem ama kendimi salak gibi hissettiğimden ilk etapta bende soğudum birtakım şeylerden. Yanina gidip oturmama rağmen benimle diyalog kurulmadı. Hani bunda da alınganlık göstermek çok normal geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?