- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Benim olayı ciddiye taşımakla veya taşımamakla sorunum yok. Ama beni aileden biri olarak görüp davet edip yanında oturunca da nasılsın bile dememek enteresan geliyor.
Sevgilime kalsa ben üzerime alınıyorum. Ben yanlış anlıyorum böyle bir düşünce olmasa beni zaten düğün e davet etmezdi.Ya sen bence akıllı bi kızsın. Sezgilerinde de haklısın...
Bakın ne kadar ince düşünceli bir kadın. Bence sizle alakalı değil de yorgunluktan öyle dawranmış olabilir çünkü düğün zamanı insan çok gergin oluyor. Kadın sizden hoşlanmssa neden hediye alsın neden düğüne çağırsın değil miSorun şu ki annesi daha önce gittiği şehirlerden hediye getirdi bana. Alırken birini bir kızıma diğerini diğer kızıma alıyorum diyerek almış.
Ya ben kendi kendime gelin güvey olarak gitmedim. Davete icabet ettim.
Işte banada bu durum tezat geliyor.Bakın ne kadar ince düşünceli bir kadın. Bence sizle alakalı değil de yorgunluktan öyle dawranmış olabilir çünkü düğün zamanı insan çok gergin oluyor. Kadın sizden hoşlanmssa neden hediye alsın neden düğüne çağırsın değil mi
Ben yazdıklarınizdan yola çıkarak size karşı Bi tepkisi olduğunu düşünmüyorumIşte banada bu durum tezat geliyor.
Kısmet dese hemen evlenecekleri anlamına gelmiyor kiYaşlarınız kaç ki
Oğlu yeni mezun oluyormuş
Haklı gibi kadın
27 yaşındaki adamı küçük görüyorsa vallahi gülerim :)Sormuşsun zaten oğlunu küçük mü görüyor acaba bana öyle geldi
Yok öyle birşey sen yanlış anladın gayet sıcak davrandılar diyecek. Hak vermiş olmayacak.Sevgiline sormalisin
Ki benim böyle bi beklentim olmadı. Ama o insanların önünde o duruma düşmek kolay değil benim için. Yanı kadın darısı x'e diyor ve annesinden herhangi bir tepki gelmiyor. Bu onur kırıcı aynı zamandaKısmet dese hemen evlenecekleri anlamına gelmiyor ki
Mesafeli ol işte en güzeli hal hatır ötesine gerek yok ki.Aklındaki düşünce belki bu değildi ama yaşam malesef bazen bir şekilde yönlendiriyor bizi olmuyorsa olmuyordur.Resmi ve saygılı bir ilişkiden zarar gelmez.Herkese merhaba,
4 senelik ilişkimde sevgilimin annesini 4 5 kez ancak görmüşümdür. Ve bunun sadece iki seferi birlikte oturmak olmuştur.
Sevgilimin annesi ciddi bi rahatsızlık sonrası operasyon geçirdi. Bende duyarsız kalmamak için evlerine orkide gönderdim. Annesi de beni arayarak teşekkür edip ablasının kına ve düğününe davet etti.
Bende kınaya gittim fakat annesi selamlaşma dışında benimle iletişime geçmedi. Olabilir misafirleri var ilgilenemedi. Çok doğal.. sonra fırsat oldu ben insanlar daha rahat oynasın diye annesinin yanına oturdum. Halini hatrini sordum. Ve annesi yine benimle diyaloğa girmedi. Kuzenleri beni sahneye davet ettiler ama çekindiğim için kabul etmedim ve annesi oynamadım diye inceden söylendi. Giderken de normal bir şekilde vedalaştım.
Düğünde ise yine merhaba dedim yerime geçip oturdum ve annesi hoşgeldin dışında birşey söylemedi. Bütün bunlar bana dokunmadı çünkü düğün sahibi ve misafirleri ile ilgilenmek durumundaydı.Beni rahatsız eden kısmı şu oldu. Giderken annesine veda etmek için yaklaştım ve sevgilimin yaşca büyük bir kuzeni gelerek darısı x'e artık diğer düğünümüz o olsun dedi ve beni gösterdi. Annesi de geçiştirmek için gülümseme dışında reaksiyon vermedi. Hanımlar ben davet edildiğim için gittim. Ve ben gördüm ki annesinin henüz oğlunu evlendirmek gibi bir düşüncesi yok. O an kendi kendime gelin güvey olmuş gibi hissettim.Ben kendimi orda salak gibi hissettim. Kendimi çok ifade edememiş olabilirim. Oğlu yeni mezun oluyor belki o sebeple kafasında hiç bir düşünce yok.
Yanı sözün özü sevgilimin sevgilisi gibi değil de arkadaşı gibiydim ve 4 senedir herkes bizi biliyor.
Sizce bu durum çok mu normal.
Bende aynı şekilde düşündüm . Sadece düğüne gitme taraftarıydım. Bunu sevgilim ile paylaştım. Sen sadece düğüne değil kınaya da davet edildin gelmen gerekiyor dediği için gitmek zorunda hissettim kendimi. Amacım sevgilim ile aram bozulmasındı benim için.bence hem kınaya hem düğüne gitmeniz yanlış olmuş. yani evet davet edilmişsiniz ama yine de ben olsam sadece birine giderdim. nezaketen davet etmiş muhtemelen karşılığında sizin 2sine birden gitmeniz üstüne kalkıp yanına oturmanız falan ısrarcılık gibi anlaşılmış olabilir. bazı anneler böyle oluyor kolay kabullenemiyor. bence kendinizi üzmeyin. eğer ilişkiniz güçlüyse zaman içinde o da alışacak ve saygı duyacaktır...
Kimse beni sevmek veya bağrına basmak zorunda değil. Arada saygı olması yeterli benim için. Zaten en başından da mesafeli bi ilişkiden yana oldum. Ama kınada bana kalkıp oynamadım diye söylenen de yine annesi. E madem beni bu kadar yakın görüyorsun yanına oturduğum zaman neden tek kelime etmiyorsun.Mesafeli ol işte en güzeli hal hatır ötesine gerek yok ki.Aklındaki düşünce belki bu değildi ama yaşam malesef bazen bir şekilde yönlendiriyor bizi olmuyorsa olmuyordur.Resmi ve saygılı bir ilişkiden zarar gelmez.
benim en çok eleştirdiğim beyler böyle durumlarda. neticede annesini en iyi o tanıyor. senin hakkında ne düşünüyor, oğlunun evlilik yaşı ilişkisi vs. hakkında ne düşünüyor en iyi oğlu biliyor sana söylemese bile. tam tersi seni doğru yönlendirecek kişi sevgilin olmalıydı. aksine sana hata yaptırmış. demek ki neymiş bundan sonra ailesi ile ilgili konularda sen daha sağduyulu mesafeli davranmalıymışsın. ayrıca canını da çok sıkma. bence türk erkeklerinin annelerinin tipik davranışları bunlar. şöyle düşün en azından davet etmiş arayıp teşekkür etmiş demek ki uzlaşılmayacak bir kadın değil.Bende aynı şekilde düşündüm . Sadece düğüne gitme taraftarıydım. Bunu sevgilim ile paylaştım. Sen sadece düğüne değil kınaya da davet edildin gelmen gerekiyor dediği için gitmek zorunda hissettim kendimi. Amacım sevgilim ile aram bozulmasındı benim için.
Belki yaşlarınız yakın değil diye öyle olmuştur.Benim annem 66 yaşında mesela kendi akranlarıyla konuşmayı sever gençler için ne konuşayım ki onunla der herkes akranıyla görüşsün mantığında yani.Sadece ortama gelip eğlenmeni istemiştir yani seni istemeyen insan davet etmez ki kızının düğünü sonuçta.Kimse beni sevmek veya bağrına basmak zorunda değil. Arada saygı olması yeterli benim için. Zaten en başından da mesafeli bi ilişkiden yana oldum. Ama kınada bana kalkıp oynamadım diye söylenen de yine annesi. E madem beni bu kadar yakın görüyorsun yanına oturduğum zaman neden tek kelime etmiyorsun.
Ben kendimi salak gibi hissettim. Düşünüyorum da keşke gitmeseydim diyorum. Herhangi bir yakınlık görmedim. Ki benim beklentim bile yoktu. Bana sadece hoşgeldin ayaklarına sağlık dedi. Yanı kendimi bi ara ilgi delisi biri gibi hissettim ama sonra birkaç arkadaşım ile durumu paylaşınca hislerimin doğru olduğuna kanaat getirdim.benim en çok eleştirdiğim beyler böyle durumlarda. neticede annesini en iyi o tanıyor. senin hakkında ne düşünüyor, oğlunun evlilik yaşı ilişkisi vs. hakkında ne düşünüyor en iyi oğlu biliyor sana söylemese bile. tam tersi seni doğru yönlendirecek kişi sevgilin olmalıydı. aksine sana hata yaptırmış. demek ki neymiş bundan sonra ailesi ile ilgili konularda sen daha sağduyulu mesafeli davranmalıymışsın. ayrıca canını da çok sıkma. bence türk erkeklerinin annelerinin tipik davranışları bunlar. şöyle düşün en azından davet etmiş arayıp teşekkür etmiş demek ki uzlaşılmayacak bir kadın değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?