Herkese merhaba,
4 senelik ilişkimde sevgilimin annesini 4 5 kez ancak görmüşümdür. Ve bunun sadece iki seferi birlikte oturmak olmuştur.
Sevgilimin annesi ciddi bi rahatsızlık sonrası operasyon geçirdi. Bende duyarsız kalmamak için evlerine orkide gönderdim. Annesi de beni arayarak teşekkür edip ablasının kına ve düğününe davet etti.
Bende kınaya gittim fakat annesi selamlaşma dışında benimle iletişime geçmedi. Olabilir misafirleri var ilgilenemedi. Çok doğal.. sonra fırsat oldu ben insanlar daha rahat oynasın diye annesinin yanına oturdum. Halini hatrini sordum. Ve annesi yine benimle diyaloğa girmedi. Kuzenleri beni sahneye davet ettiler ama çekindiğim için kabul etmedim ve annesi oynamadım diye inceden söylendi. Giderken de normal bir şekilde vedalaştım.
Düğünde ise yine merhaba dedim yerime geçip oturdum ve annesi hoşgeldin dışında birşey söylemedi. Bütün bunlar bana dokunmadı çünkü düğün sahibi ve misafirleri ile ilgilenmek durumundaydı.Beni rahatsız eden kısmı şu oldu. Giderken annesine veda etmek için yaklaştım ve sevgilimin yaşca büyük bir kuzeni gelerek darısı x'e artık diğer düğünümüz o olsun dedi ve beni gösterdi. Annesi de geçiştirmek için gülümseme dışında reaksiyon vermedi. Hanımlar ben davet edildiğim için gittim. Ve ben gördüm ki annesinin henüz oğlunu evlendirmek gibi bir düşüncesi yok. O an kendi kendime gelin güvey olmuş gibi hissettim.Ben kendimi orda salak gibi hissettim. Kendimi çok ifade edememiş olabilirim. Oğlu yeni mezun oluyor belki o sebeple kafasında hiç bir düşünce yok.
Yanı sözün özü sevgilimin sevgilisi gibi değil de arkadaşı gibiydim ve 4 senedir herkes bizi biliyor.
Sizce bu durum çok mu normal.