siz olsaniz ne dusunursunuz ?tutumunuz ne olur?

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Ailemin evindeyim.kendi evimle ailemin evi arasi yaklasik 2saat suruyo.esim isten cikip yanima gelecek.sanirim kanka diyor muhabbetlerde bir ia arkadasi nisanli falan bunuda alip evine birakiyor.kizin evi tam anlamiyla yol ustu degil.kendi yolundan sapmasi falan lazim ve kiz normalde ise servisle gidip gelen biri.ben kizin esime yazdigi yolu bulabildinmi mesajinitesaduf okuyup onunla yolculuj edip evine biraktigini ogrendim.ayrica kizida gormedim tanimiyorum hic.facesinde baktim nisanlisoyla resimleri falan vardi.bugun yine ailemin evindeyim isten cikip kizida yaninaa katip evine birakmis.ben kizin nosanlisi olsam deliririm kabul etmem bir erkegin arabasina binmesine is arkadasi bile olsa .ee benom esim kotu niyetli degil diye dusunuyorum ama icimde deli supheler var nedense?kizdim bugun eve gelince bidaha onu arabaya almayacaksin neyle ise geliyosa onunla donsun diye.acaba beni adatiyormudur?yada boyle bir isin sonu neye varir?bendemi fesatlik yoksa?
kusura bakmayin kizlar kafam cok karisik ne dusunecegimi bilmiyorum...sizler ne dusunurdunuz?
 
Bir karara varmak için erken ama içe sinen bir durum değil. Eşinize neden sen bırakıyorsun yolunun üstü değilken ,servis yok mu dedin mi dediysen ne cevap verdi?
 
Bunu şu an için anlamanın bi yolu yok bence.
Bişey düşünmek için erken.
Ama takip et sen yine de.
yani yolunu degistirip farkli yollara sapip bide tolu uzatarak hatunu evine yada bilemiyorum semtine birakmanin mantigi ne ?nasil takip ederim bilmiyorum ama zaten niyeti bozduysa biyerden ayagina dolanir.
 
esinde suclu asla arabasina almamasi gerekir birde kiz nisanli is yerinde bir dedikodu cikarirlar gereksiz uzuntu.bana sacma geldi kendi yolunu saptirip kizi birakmasi bence suphelen ama acik acik soyleme mesela esinin is cikisina yakin bir zaman is yerine yakin biryere alisverise git eve gecerken benide al de bakalim o gun kizi alacakmi arabaya
 
rara varmak için erken ama içe sinen bir durum değil. Eşinize neden sen bırakıyorsun yolunun üstü değilken ,servis yok mu dedin mi dediysen ne cevap verdi?[/QUOT
acikcasi sormadim kotu dusunmedim.ama bugun annemle midemiz bulandi.yarin ozellikle disari cikarip konuscam yaptigin seyin mantigi ne diye?
 
Aldatma olacağını düşünmüyorum ama sizin yerinizde olsam müsade etmezdim.
Yol üstü olmayan bir yer için ekstra zaman harcıyor ve benimle olması gerek dakikaları bir hiç uğruna çöpe atıyor diye düşünürüm.
20 dk da olsa zarardır, gereksiz birine harcanan emek, zaman ve ayrıcalık...
 
tam olarak bende boyle dusundum inan.kafam okadar karisikki iki lafi bi araya getirip anlatmakta zorlaniyorum bana tercuman oldun
 
ve evde onu ozleyen bir yavrusu var
 

esimin cok yakin bir kiz arkadasi var. biz evlenmeden evvel, biz sevgili iken yani, ayni evda dahi kalirlardi. ev dedigim 30 m2... keza paris'teyiz.

ezcumle, ne olmus?

yahut kendimden ornek vereyim. basin mensubuyum. evimin bir ust sokaginda calistigim gazetenin onemli yazarlarindan biri oturuyor. zaman zaman beraber gidiyorduk arabayla. ne olmus?

yapmayin lutfen. evvel kendinize, sevginize guvenin.
 
haklisin arkadasim araba su yakmiyor benimki ya cok salak ya cok iyo niyetli yada var bunda bi is.bu yuzden kafam karisik sizlere danismak isyedim.
iyi niyetli olsaydı böyle elalemin kızını arabasına almazdı üstelik evli olduğunu umurunda bile değil sen farkına varmasanda ruhun duymayacaktı davranışını hiçde iyimserlik bulamadım isterse dünyanın en çirkin kadını olsun yalnızken şeytan onu 1 içim su olarak gösterir
 
ateşle barut 1 arada olmazzz istisnalar kaideyi bozmazz
 
Tepkinizi bir kere göstermişsiniz, bundan sonra sessizce izleyin derim. Bir de keşke sakince neden bıraktığını sorsaydınız baştan kızmak yerine, bir açıklaması olur muydu, ne derdi onu de merak ettim ben mesela, sadece bir iş arkadaşına yardım etmek istemiş olabilir eşiniz

Ayrıca bu kadınla ileride de kesinlikle temasa geçmeyin, konuyu sadece eşinizle değerlendirin ve rahatsızlığınıza rağmen bu davranışını sürdürürse hemen kavga çıkarmak yerine haberiniz yokmuş gibi davranarak ağzını arayın, gözlemleyin, takipte kalın derim. Bu kadar bilgiyle aralarında bir şey var diyemeyiz kesinlikle. Bazı insanların gerçekten kadın erkek pek ayırt etmeden böyle iyilikler yapıyor, eşiniz de öyle yapmış olabilir. Masumane bir şey olabilir, iyi arkadaş olabilirler, servisle ilgili bir sıkıntısından bahsetmiştir kadın mesela, eşiniz durumdan vazife çıkarmıştır kendine vs vs. Bundan sonraki tavırları önemli, sizin de sakin kalmanız çok mühim, güvendiğinizi düşünürse daha rahat hareket eder zaten - gerçekten pek sanmıyorum ama - şuan bir durum varsa daha kolay ortaya çıkarırsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…