- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
bende yaşadığım tecrübelerim için asla sizin fikirlerinize katılmıyorum bendende saygılar canımgorusunuze saygi duyarim ancak kendi tecrubelerim bunun disinda oldugu icin katilamiyorum fikrinize.
bende yaşadığım tecrübelerim için asla sizin fikirlerinize katılmıyorum bendende saygılar canımgorusunuze saygi duyarim ancak kendi tecrubelerim bunun disinda oldugu icin katilamiyorum fikrinize.
sadece tamam dedi.siz alma arabaya dediğinizde ne dedi eşiniz
haklisinYolunun uzeri olsa bu anlasilir birsey olabilir ama servis varken kizi arabaya alip ustelik yolundan saparak evine birakmasi garip bir durum bence
inandınmı sende ?sadece tamam dedi.
Bir de annenize konuyu siz yansıttınız değil mi? Öyleyse neden?rara varmak için erken ama içe sinen bir durum değil. Eşinize neden sen bırakıyorsun yolunun üstü değilken ,servis yok mu dedin mi dediysen ne cevap verdi?[/QUOT
acikcasi sormadim kotu dusunmedim.ama bugun annemle midemiz bulandi.yarin ozellikle disari cikarip konuscam yaptigin seyin mantigi ne diye?
inanmalimiyim bilmiyoruminandınmı sende ?
kizin nisanlisi bilmiyo bence.bi erkek bunu kabul etmez diye dusunuyorum.hergun degil iki defa benim bildigim.bide uzun zamandir tel yazismalarini hep siliyo.yazistigi her kim olursa olsun...buda beni rahatsiz etmisti.Saçmalığın daniskası kel alaka yani neden bırakırsın be adam kendi gidemiyor mu bu hatun evine abisimisin sözlüsümü nişanlısı mı?
Peki kızın nişanlısı nasıl izin verio bu duruma elin adamı hergün eve bırakıo?
Kafamda deli sorular şeytan girmiş bi kere kafana canm yer bitirir bu insanı eşini takibe al telefonunu falan kontrol et hergün olmadı bigün iş çıkışına git gözlemle onları ne diyim ki bana normal gelmedi
eger aldatiliyosam aslanlar gibi cocugumu yanima alup def edicem hayatimdanda ne yapmam ne dusunmem gerektigini bilmiyorum.çok gıcık bi durum. istememekte haklısın servisler ne güne duruyo. ne münasebet eve bıraksın? ben erkek arkadaşımın arabasına binmeyip kendim gidiyorum buluşmalara da iş çıkışı milleti bırakmak neden?? sevgililer bile yapmıyo artık onu var bence bi pislik. kıyameti kopar
bunlar her gün buluşuyo mu bi kereye mahsusmu bırakmış? yol üstünde değil sapmış diyosun bi sokaklık bi sapma mı yolu en az bi yirmi dakika uzatcak kadar zahmetli bi sapma mı? bunlar da önemli.eger aldatiliyosam aslanlar gibi cocugumu yanima alup def edicem hayatimdanda ne yapmam ne dusunmem gerektigini bilmiyorum.
yol iki saat suruyo trafikte.yol durumunada baktim iki saat degil 3saat oldu ortada yok korktum kazami yapti falan dedim aradim bana bulundugu istikameti soyledi neden ordan geliyosun dedim x i biraktim dedi.sinirlwndim bende bidaha o kizi arabana almayacaksin dedim neden ne olcak dedi istemiyorum okadar dedim tamam dedi.eve gelmesi 3.5saati buldu.boyle iste..siz kızı eşinizin bıraktığını nasıl öğrendiniz.birincisini mesajı okudunuz ,ikinciyi nasıl öğrendiniz.
hergun degil...bi sokaklik sapma degil zahmetli bi sapma.bunlar her gün buluşuyo mu bi kereye mahsusmu bırakmış? yol üstünde değil sapmış diyosun bi sokaklık bi sapma mı yolu en az bi yirmi dakika uzatcak kadar zahmetli i sapma mı? bunlar da önemli.
eğer her gün her gün görev edinmediyse sorun yok. edindiyse çıkışa git kızın yanında iş yerinin serviis yok mu diye sor. eşin ayıysa şiddet gösteren biriyse yapma unu tabi.
kaç kere oldu böyle bişey peki? neden bırakmış neden servisle gitmemiş sordun mu?hergun degil...bi sokaklik sapma degil zahmetli bi sapma.
benim bildigim iki kere ama eminim bilmediklerimde var.sormadim acikcasikaç kere oldu böyle bişey peki? neden bırakmış neden servisle gitmemiş sordun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?