siz olsaniz ne dusunursunuz ?tutumunuz ne olur?

Bir de annenize konuyu siz yansıttınız değil mi? Öyleyse neden?

Ben böyle meselelerin ailelere asla yansıtılmaması taraftarıyım, o sizin anneniz, tarafsız düşünemeyebilir. Bir arkadaşlık durumunu da anlayamayabilir, onun damadı sonuçta. Ben sanırım aldatılsam bile ancak ayrılık kararımla haberdar olur ailem. İlişkimin özelini de, nişanlımın (ya da eşim olduğunda da) iş arkadaşları ya da kız arkadaşları ile durumlarını da bizi etkiliyor olsa bile asla anneme açmazdım. Sonuçta bir anne çok tarafsız düşünemez bence bu konularda. Naçizane tavsiyem bu konuyu anneniz ile de değerlendirmeyin daha fazla, sorarsa hallettik anne diyebilirsiniz bence, tabi yine de siz bilirsiniz.

Yolda bir yakınlaşma olması ihtimaline gelirsek, o yakınlaşma olursa her yerde olur, işte de olur, bu zamana kadar da olurdu, yakın bir arkadaşıysa, bir arkadaşın arkadaşını birkaç defa eve bırakmasında bence sorun yoktur. Ama tabi ki bence, size göre sorun varsa siz eşinizle sakince değerlendirirsiniz, yine de şimdilik sessizce izlerseniz bir şeyle karşılaşmayıp içiniz rahat edebilir diye düşünüyorum.

Yolunun üzerinde olmadığı ve servis olduğu halde eve bırakması gereksiz. Onun dışında iki iş arkadaşı pekala aynı arabada yolculuk edebilirler.

Saçmalığın daniskası kel alaka yani neden bırakırsın be adam kendi gidemiyor mu bu hatun evine abisimisin sözlüsümü nişanlısı mı?
Peki kızın nişanlısı nasıl izin verio bu duruma elin adamı hergün eve bırakıo?
Kafamda deli sorular şeytan girmiş bi kere kafana canm yer bitirir bu insanı eşini takibe al telefonunu falan kontrol et hergün olmadı bigün iş çıkışına git gözlemle onları ne diyim ki bana normal gelmedi

çok gıcık bi durum. istememekte haklısın servisler ne güne duruyo. ne münasebet eve bıraksın? ben erkek arkadaşımın arabasına binmeyip kendim gidiyorum buluşmalara da iş çıkışı milleti bırakmak neden?? sevgililer bile yapmıyo artık onu var bence bi pislik. kıyameti kopar

kizin nisanlisi bilmiyo bence.bi erkek bunu kabul etmez diye dusunuyorum.hergun degil iki defa benim bildigim.bide uzun zamandir tel yazismalarini hep siliyo.yazistigi her kim olursa olsun...buda beni rahatsiz etmisti.

eger aldatiliyosam aslanlar gibi cocugumu yanima alup def edicem hayatimdanda ne yapmam ne dusunmem gerektigini bilmiyorum.

eger aldatiliyosam aslanlar gibi cocugumu yanima alup def edicem hayatimdanda ne yapmam ne dusunmem gerektigini bilmiyorum.
bunlar her gün buluşuyo mu bi kereye mahsusmu bırakmış? yol üstünde değil sapmış diyosun bi sokaklık bi sapma mı yolu en az bi yirmi dakika uzatcak kadar zahmetli bi sapma mı? bunlar da önemli.

eğer her gün her gün görev edinmediyse sorun yok. edindiyse çıkışa git kızın yanında iş yerinin serviis yok mu diye sor. eşin ayıysa şiddet gösteren biriyse yapma bunu tabi.

siz kızı eşinizin bıraktığını nasıl öğrendiniz.birincisini mesajı okudunuz ,ikinciyi nasıl öğrendiniz.
yol iki saat suruyo trafikte.yol durumunada baktim iki saat degil 3saat oldu ortada yok korktum kazami yapti falan dedim aradim bana bulundugu istikameti soyledi neden ordan geliyosun dedim x i biraktim dedi.sinirlwndim bende bidaha o kizi arabana almayacaksin dedim neden ne olcak dedi istemiyorum okadar dedim tamam dedi.eve gelmesi 3.5saati buldu.boyle iste..

hergun degil...bi sokaklik sapma degil zahmetli bi sapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…