Ailemin evindeyim.kendi evimle ailemin evi arasi yaklasik 2saat suruyo.esim isten cikip yanima gelecek.sanirim kanka diyor muhabbetlerde bir ia arkadasi nisanli falan bunuda alip evine birakiyor.kizin evi tam anlamiyla yol ustu degil.kendi yolundan sapmasi falan lazim ve kiz normalde ise servisle gidip gelen biri.ben kizin esime yazdigi yolu bulabildinmi mesajinitesaduf okuyup onunla yolculuj edip evine biraktigini ogrendim.ayrica kizida gormedim tanimiyorum hic.facesinde baktim nisanlisoyla resimleri falan vardi.bugun yine ailemin evindeyim isten cikip kizida yaninaa katip evine birakmis.ben kizin nosanlisi olsam deliririm kabul etmem bir erkegin arabasina binmesine is arkadasi bile olsa .ee benom esim kotu niyetli degil diye dusunuyorum ama icimde deli supheler var nedense?kizdim bugun eve gelince bidaha onu arabaya almayacaksin neyle ise geliyosa onunla donsun diye.acaba beni adatiyormudur?yada boyle bir isin sonu neye varir?bendemi fesatlik yoksa?
kusura bakmayin kizlar kafam cok karisik ne dusunecegimi bilmiyorum...sizler ne dusunurdunuz?