- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aynen sormayın ya.Ne çektiniz şu ergen ruhlu kardeşinizden yahu!
Umursamayın hiç kıskançlıktan kudursunlar sevgilisiyle. Benim erkek kardeşimde çok kıskanç ama aramızda 9 yaş var ben ciddiye almıyorum,aileniz Dr prim vermesin ilgi çekemeyince bırakır saçmalamayı.Aynen sormayın ya.
Yaş 29 ama maalesef ergen hala.. buyumuyor da
Nasıl. Yani biraz daha açar misinizSevgilisi kızınızı çok seviyodu şimdi görüşemediği için annenizin de görüşmemesini istiyo kardeşinizi fiştekliyo kız
Kızınızı çok seviyodu kimse kalbimden silemez diyodu ya hani kız. Şimdi sizle görüşmüyo kinlendi annenizi de kendi taraflarına çekmeye çalışıyolar. Kızınızı sevmesini çekemiyo kızNasıl. Yani biraz daha açar misiniz
Evet güya çok seviyorlardi kızımı
Aile gibi instagram a resim atıyorlardi
Anneme kendini sevdirmeye çalıştı ama olmadı.Kızınızı çok seviyodu kimse kalbimden silemez diyodu ya hani kız. Şimdi sizle görüşmüyo kinlendi annenizi de kendi taraflarına çekmeye çalışıyolar. Kızınızı sevmesini çekemiyo kız
Ben olsam tehdit mesajları duruyosa şikayet ederdim ifadesi alınmaya götürülünce o korku ona yeterdi daha da sizle uğraşacağını sanmıyorumAnneme kendini sevdirmeye çalıştı ama olmadı.
Nasıl çekemez ki o torunu kadının.
Peki ben ne yapmalıyım şimdi.
Yani bende bunu anlamıyorumBu milletimizde cok meşhurdur.. Antikamda (eltim) kendi annesine dermis, sen diger torunlarini daha cok seviyorsun diye.. Kendi annesi anlatmisti bana.. Cok şaşırdim duyunca, sen onun halasisin nasil bir dusunce oyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?