Siz olsanız ne düşünürsünüz ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bir yaş küçük erkek kardeşim. Var. Ben 30 o 29 yaşında bekar. 1 yaşında da minik bir kızım var. İlk torun olduğu için annemler seviyor biraz. Neyse kardesimle Aram bozuk biraz. Tesadüfen anneme söylediklerini duydum. Anneme
" benimde çocuğum olunca bu kadar sevecek misin hiç sanmıyorum "
"Aysima nin üzerine (kızımın adi) düşme bu kadar uzerine dusmene gerek yok "
"Sen beni hiç sevmiyorsun anne"
"Ne kadar abarttin herkesin torunu oluyor ya o da kuçuk cocuk iste "
Bu kardes kişisi hayatı boyunca çok ilgi vardı üzerinde. Birileri ilgilensin diye hastalık numarasi dahi yapar erkek kardeşim. Ölür biter bilmem ne olur. Prim yapmayı çok sever ben hep rakibiyimdir.
Şimdi de kızımı mi kıskanır oldu ben mi yanlış anlıyorum .. Eğer öyleyse uzak tutacağım zaten konuşmuyorum ama..

Aynen sormayın ya.
Yaş 29 ama maalesef ergen hala.. buyumuyor da
Umursamayın hiç kıskançlıktan kudursunlar sevgilisiyle. Benim erkek kardeşimde çok kıskanç ama aramızda 9 yaş var ben ciddiye almıyorum,aileniz Dr prim vermesin ilgi çekemeyince bırakır saçmalamayı.

düşünsene kendı kafasından bir kızla evlendıgını allah başa vermsin uğraş dur bu kıskançlarla

Anneniz kardeşinizden etkilenip ufacık torununa mesafe koyacak değil herhalde!!
Degişim yoksa sorun da yok,zaten aranızda yeterince mesafe varmış..

29 yaşında olmasına rağmen zerre büyüyememiş
Sevgilisi dolduruyo bence bunu

Körle yatan şaşı kalkar misali.
Kardeşini kız arkadaşı kendisine benzetmiş.
dua ette ayrılsınlar. evlendiklerini düşünüp ilerisini hayal bile edemiyorum
karı koca size dünyayı dar ederlerdi, çünkü bu konuda maşallah pek azimliler

Nasıl. Yani biraz daha açar misiniz
Evet güya çok seviyorlardi kızımı
Aile gibi instagram a resim atıyorlardi
Kızınızı çok seviyodu kimse kalbimden silemez diyodu ya hani kız. Şimdi sizle görüşmüyo kinlendi annenizi de kendi taraflarına çekmeye çalışıyolar. Kızınızı sevmesini çekemiyo kız

Kızınızı çok seviyodu kimse kalbimden silemez diyodu ya hani kız. Şimdi sizle görüşmüyo kinlendi annenizi de kendi taraflarına çekmeye çalışıyolar. Kızınızı sevmesini çekemiyo kız
Anneme kendini sevdirmeye çalıştı ama olmadı.
Nasıl çekemez ki o torunu kadının.
Peki ben ne yapmalıyım şimdi.

Bu milletimizde cok meşhurdur.. Antikamda (eltim) kendi annesine dermis, sen diger torunlarini daha cok seviyorsun diye.. Kendi annesi anlatmisti bana.. Cok şaşırdim duyunca, sen onun halasisin nasil bir dusunce oyle..

erkekler geç olgunlaşır derler ama sizinkinin de büyümeye pek niyeti yok galiba.

ciddiye almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…