Siz olsanız ne düşünürsünüz ?

Doğar anlamissin ama karekteri bu anlaşılan
Annenler de sinin kadar iyi tanıdığından çok soylediklerine takilacaklarini zannetmiyorum

Amaan zaten mesafe varmış aranızda.
Ben olsam hiçbir şey düşünmezdim annem koca kadın kardeşim istemiyor diye çocuğumdan uzak duracak hali yok ya.

Kardeş sizin ebeveynler ne hata yaptı da böyle oldunuz?
Sizin kardeşinizle ilgili konularınız çok tuhafıma gidiyor.
Biz 7 kardeştik. Hiç birbirimize karşı böyle şeyler hissetmedik. Gerçi ortada kıskanılacak,rekabet gerektirecek Ne mal vardı ne sevgi :)
Ama cidden samimi soruyorum. Benim kızlarım da 4,5 ve 2 yaşlarında. Yaş aralığının özellikle az olmasını istedim.
Konuyu okuyunca korktum vallahi.

gereksizce kıskanmıs evet ancak uzak tutmanıza gerek yok
bahsettiğiniz kişi öz kardeşiniz

benım de kardesımın bebeği oldu
annemlerin ilk torunu
annemler bebege deliriyorlar, benım 4 senedir cocugum olmadı ama annemler yegenımı sevdikce cok hosuma gıdıyor
hatta sanslı bebiş diyorum iki tarafın da ilk torunu :)

kardesın kıskanmıs ama neden uzak tutacaksın :)

Anneme kendini sevdirmeye çalıştı ama olmadı.
Nasıl çekemez ki o torunu kadının.
Peki ben ne yapmalıyım şimdi.
sen hiçbirsey yapma
olgun davran
anne olmussun

canın kanın senin kardeşin ne yapacaksın mesafe mi koyacaksın
bırsey olmamıs bırsey yok gibi davranacaksın

Artık kardeşinizle sevgilisinin yakasından düşseniz nasıl olur sevgilisi bitti kardeşinizden şikayetleriniz başladı zaten kardeşinizle aranız iyi değilmiş kızla da iyi olmaması normal kızın her yaptığı gözünüze batıyordu şimdi de kardeşinizin hem siz evli değil misiniz? anneniz hep sizde mi sizin olduğunuz yerde kardeşiniz nasıl söylüyor bunları? geçen daha sevgilisiyle gelmediler mi sevmediler mi çocuğunuzu o zamanda çok sevdiler diye kabahat oldu ne kardeşiniz yaranıyor size ne sevgilisi bir rahat bırakın annenizde koca kasın onun lafıyla mı hareket edecek kardeşinizi de kıskanıyormuşsunuz ki sevgilisini kıskanıp herşeyini sorun etmenizi anlıyorum şimdi biraz kendi hayatınıza baksanız

Ne ergen ama.

Babam acik acik soyler xxx in ustune baska torun sevmem diye ablam ne alinir ne laf eder.

Karakter meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…