Yine aynı şeyler. Hep bir benimsenme bir yaranma çabası. Sevmiyorlar sizi anlamayacak bir şey yok ki. At sahibine göre kişner diye bir laf vardır bilmem bilir misiniz? Eşi saymazsa bir insanı diğerleri de saygı duymaz net. Yazık ya bir idrak edemediniz gitti. Kendi kendinizi yiyip duruyorsunuz 5 lafınızdan 4 ü eşinizin ablası. İnşallah bir gün insanları umursamamayı öğrenirsiniz de mutlu olursunuz. Pek sanmıyorum ama.
Ben rahatsız olmuyorum. Sadece halinize üzülüyorum. Bazı şeyleri böyle söylüyorum belki silkelenir de kendinize gelirsiniz diye. Diğer postunuzda öğretmen olduğunuzu yazmışsınız. Çalışıyor musunuz? Eşinizin ailesini bu kadar taktığıniz için ben de çalışmadığınız izlenimi oluştu. Uğraşacak bir şeyleriniz olmadığı için sürekli eşinizin ailesinin tavırlarına sariyorsunuz bence. Çalışmıyorsanız lütfen ise girin kendinize meşgale bulun. Böyle giderse siz gerçekten kafayı yiyecek ya da Allah korusun dermansız dert sahibi olacaksınız. Böyle durumlarda olan tek siz değilsiniz ki.Hayir idrak ettim. Son olaylardan sonra dahada farkına vardım. Ancak o kadar sindirilmişim ki. Bu gibi şeylerde bile neyin normal olduğunu düşünemez haldeyim. Lütfen belki gerçekten sıkıyorum ama tek sorabilcegim anlatabileceğim yer burası. Sizleri de rahatsız ettiysem özür dilerim.
burası çok önemliİşin kötüsü esim bunu normal karşılıyor sahip bile çıkmıyor. Ama sosyal medya resimlere ballı güllü yorumlar yazar. O bile bir yıldır bizim birlikte olduğumuz resmi eklemiyor. Eklerse diğer aile fertleriyle olan ayrı resimlerine ekliyor.
İşin kötüsü esim bunu normal karşılıyor sahip bile çıkmıyor. Ama sosyal medya resimlere ballı güllü yorumlar yazar. O bile bir yıldır bizim birlikte olduğumuz resmi eklemiyor. Eklerse diğer aile fertleriyle olan ayrı resimlerine ekliyor.
Aslında anlatacağım dert değil. Ama diğer kadınların bu durumda nasıl tepki yada davranış sergiler merak ettiğim için soruyorum.
Şimdi iki yıldır evliyim. Eşimin abisi bizden altı ay önce evlendi. Neyse geçtim bunu.
Eşimin ablası olsun abisi olsun malum sosyal paylaşım sitelerinde sadece ama sadece iki yıldır, tüm ailenin resimlerini birde eşimin abisinin eşinin resimlerini ekliyorlar. O kadar ortamda beraberdik o kadar ortamda resimler çekindik. Her ortamdan resimler itinayla paylaşılıyor ama resimlerden kenardan ya ben kesilmisim yada hiç olduğum resim.eklenmemis.
Görümcem zaten foto çekilirken yanımda durmamaya gayret gösterir.
Herneyse. Geçen video yapmışlar ailemiz diye. Eşim kardeşler eşleri yeğenleri hepsi varlar. Abartısız. Yine ben yokum!!! Bir kere denk gelmiştir dedim.ikincisinde öyle rast gelmiştir dedim.ama sürekli iki yıldır böyle olunca ister istemez tuhaf oldum.
Düğünümde resim çektiler o kadar bir karesini dahi paylaşmadilar. Fotoğraflarının yüzünü dahi görmedim.
Ama eşimin abisinin düğününden tutunda kinasina eşinin doğum. Gününe kadar hepsi resim ekliyor. Bir tuhaflık seziyorum ama adlandiramiyorum.
Normal mi sizce? Sevmeselerdi evlenmemize aracı olmazlardı. Algilayamiyorum gerçekten. :/
Siz olsanız bu durumda ne düşünürsünüz?
Albüm bastiriyorlar herkes var eltim bile.hicbir resimde ben yokum.ne düğün resimlerim bede başka birşey. Ama eltimin olduğu düğünden kareler var.
Eltim 7 saatlik mesafede oturuyor her altı ayda bir giderler arabayla. Ben yarım. Saatlik mesafedeyim bana bir kere geldiler. Anlamıyorum.
Pardon, demişsiniz zaten.İşin kötüsü esim bunu normal karşılıyor sahip bile çıkmıyor. Ama sosyal medya resimlere ballı güllü yorumlar yazar. O bile bir yıldır bizim birlikte olduğumuz resmi eklemiyor. Eklerse diğer aile fertleriyle olan ayrı resimlerine ekliyor.
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum...Var bir dertleri mutlaka ki sizinle. Ama ne? Resimleri kesip sizi çıkarmaya varacak kadar çocukça davranmalarının altında ne var ben de merak ettim. Kanlıları falan olmalısınız yada hiç kimsenin sevmediği tasvip etmediği biri ???? Davranışları çok saçma. Boşverin takılmayın. Kendi çaplarında eğlensinler resimlerle falan oyalansınlar. Siz eşinizle Mutlu olun, onlar da çatlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?