Siz olsanız ne düşünürsünüz?

Ayata o kadar güzel söylemiş ki her kelimesine katıldım.
Bunun dışında aklıma gelen onlar tesettürlü sen açıksın ondan fotoğrafını koymuyorlar filan mı acaba dedim veya eşini mi sevmiyorlar dedim ama her türlü aynı kapıya çıkıyor seni sevmeyen/saymayan insanlar bunlar.
Depresyon tedavisi de görüyormuşsun tebrik ederim,terapiye gidiyorsan bu insanları ne çok taktığını aklını ne çok meşgul ettiklerini de anlat doktoruna bence.Burada arkadaşların dediği gibi kendine yeni çevreler edin,özgüvenini besle eşinin ailesi görsün de sana yanaşsınlar diye değil kendin için.
Demişsin ki ben eşime para verip kendim de ikinci el giyiyordum şimdi eşim ne para bırakıyor ne markadan aşağı giyiyor.Bu özgüvensizliğini,kendini başkalarına adamanı da depresyon tedavine dahil et.Eminim hepsini aşıp küllerinden doğan ZümrüdüAnka gibi çıkıvereceksin bu dönemden :KK19:

Evi maddi manevi çekip çeviren sensin değil mi ? Kocandan ne çekiniyorsun ?
Resti çek,ailenle görüşmek istemiyorum de,olsun bitsin.Ne yapacak yani,en fazla boşar seni.O da maddi yönden sıkar biraz.
Parayı veren düdüğü çalar derler.Yönetim sendeyse otoriteni kullan.Ezdirme kendini.

(Tamamen eski konularına istinaden yazdım.)

Yazdıklarınız için tsk ederim. Söylediklerinizi dikkate alıcam. Bu sefer kesin.cünkü artık tak etti.

Eşiniz ne diyor bu duruma.

Esim açıkçası durumun farkında değil gibi. Sen takmışsın sen abartıyorsun
Yalan söylüyorsun diyor. Onlara toz kondurmuyor. Geçen tiyatroya gitti. Taşınmasına yardım etmediler..tatile gidiyoruz dediler.ve öğrendik ki akşam yola çıkmışlar tüm gün evdeymisler. Ama bunlar idare görmüyor. Sosyal medyada tiyatroda hepsi mutlu mesut resim çekip hemen paylaşmışlar sanki nispet yapar gibi.
Eşim hiç farkında değil. Hatayı bende görüyor sen yakın degilsin ki onlar olunmuş!!!

Esim açıkçası durumun farkında değil gibi. Sen takmışsın sen abartıyorsun
Yalan söylüyorsun diyor. Onlara toz kondurmuyor. Geçen tiyatroya gitti. Taşınmasına yardım etmediler..tatile gidiyoruz dediler.ve öğrendik ki akşam yola çıkmışlar tüm gün evdeymisler. Ama bunlar idare görmüyor. Sosyal medyada tiyatroda hepsi mutlu mesut resim çekip hemen paylaşmışlar sanki nispet yapar gibi.
Eşim hiç farkında değil. Hatayı bende görüyor sen yakın degilsin ki onlar olunmuş!!!

Hep aynı terane, sen takıyorsun, abartıyorsun, kuruyorsun..
Belki doğru söylüyordur ilgileneyim yok.
Nasıl farkında değil, bu kadar şeyle hiç mi ilgilenmedi albümü eline alıp bakmadı falan.
Gün içinde hazırlanmış olabilirler akşam için belki onda bir şey olmayabilir?
Ama ben insanları anlamıyorum gerçekten, hiç bir şey yokken niye insanları kötü bilirler ki.
Evli falan değilim de, hayatım boyunca yaşadım. Biraz mesafeliysen de kötülükten midir bu.
En kötüsü de eşe anlatamamak olsa gerek.

Hep aynı terane, sen takıyorsun, abartıyorsun, kuruyorsun..
Belki doğru söylüyordur ilgileneyim yok.
Nasıl farkında değil, bu kadar şeyle hiç mi ilgilenmedi albümü eline alıp bakmadı falan.
Gün içinde hazırlanmış olabilirler akşam için belki onda bir şey olmayabilir?
Ama ben insanları anlamıyorum gerçekten, hiç bir şey yokken niye insanları kötü bilirler ki.
Evli falan değilim de, hayatım boyunca yaşadım. Biraz mesafeliysen de kötülükten midir bu.
En kötüsü de eşe anlatamamak olsa gerek.

Esim haklı olabilirsin.izleyim de demiyo. Ben sizi gizliden izledim.seninle gayet ilgililer diyor.halbuki alakası yok. Nasılsın demek bile zor geliyo.

Esim haklı olabilirsin.izleyim de demiyo. Ben sizi gizliden izledim.seninle gayet ilgililer diyor.halbuki alakası yok. Nasılsın demek bile zor geliyo.

En iyi boşvermek sanırım, zararları yoksa da uzak olsunlar..
Ben de zorlanırım maalesef takmama konusunda iyi değilim pek ama takmak da daha sıkıntılı...

Back
X