Siz olsanız ne düşünürsünüz?

İşin kötüsü esim bunu normal karşılıyor sahip bile çıkmıyor. Ama sosyal medya resimlere ballı güllü yorumlar yazar. O bile bir yıldır bizim birlikte olduğumuz resmi eklemiyor. Eklerse diğer aile fertleriyle olan ayrı resimlerine ekliyor.

siz çift değilmisiniz neden çift resimlerinizi koymuyor ya da koyunca diğerlerini de ekliyor çok anormal, bence inadına bi doğum günüydü, yıldönümüydü tatildi koydur, hatta fırsat ve para varsa şuan bence bi haftasonu tatili yapın cep telefonlarını kapatıp, yine bi enseye yapışmış aile vakası...

Ben eski konularınızı okudum. Bu Ada'm değişmez. Sizi umursadığı falan da yok. Ya siz de onu umursamayıp kendi sosyal çevrenizi hobilerinizi edinin ve hayatı o şekilde devam ettirin ya da ayrılın. Başka türlü bu Ada'mın umursamazlığı size kafayı yedirtir.

Ben de kendi ailemle, arkadaşlarımla olan resimlerimi ekler, sosyal medyada sadece onlarla muhabbet ederdim. Eşimin ailesi fotoğraf cektirecegi zaman da uzaklasirdim kareden. Hiç bir fotoğraf karesine girmezdim, yüz vermezdim.

Siz çift olamamıssınız ki. Eşiniz ayrı bir hayat yaşıyor. Evle ilgisi yok, sizinle ilgisi yok. Neden bu adamı bu kadar çok yanınızda tutmak istiyorsunuz. Neden ona bu kadar bağımlı sanıyorsunuz kendinizi. Besle, yedir, içir, hizmet et, karılık yap ama hiç memnun edeme. Lütfen önce eşinizi sonrada diğerlerini hayatınızdan çıkartın. Siz kendinizi önemsemezseniz kimse önemsemez.

Bence hiçbir sey yokmus gibi davranın normal davranışları nasıl peki size karsı

Normal davranışları derken? Evime iki yılda bir kere geldiler. Hal hatır sormazlar arayip ta. Nedeni ben arayıp sormuyo muşum. Benim arabalarının mesaj yapmalarının haddi hesabı yok son bir yıldır şık şık yazmıyorum aramiyorum da onlarda yapmıyor çünkü. Hatta esime demişler ki. O bizi kaç kere aradaki biz onu arayalım. Hiç arayıp size geliyorum dememiştim! Pes. Ben kaç kere tek başıma gittim onlara. Kayinvalideme her hafta sonu giderdim. Ben oldum mu sanki huzursuzlar.öyle bir his oluşuyor içimde.

Bu arada diğer aile fertleriyle telefonda görüşemiyoruz. Sadece mesajlasabiliyorum.garip bir şekilde telefonları yok.ama nasıl oluyorsa kardeşler birbiriyle görülebiliyor. Ben sordum mu telefonları yok sadece bazı zamanlar çocuklar olduğunda arayabiliyorlarmis!

Aslında anlatacağım dert değil. Ama diğer kadınların bu durumda nasıl tepki yada davranış sergiler merak ettiğim için soruyorum.

Şimdi iki yıldır evliyim. Eşimin abisi bizden altı ay önce evlendi. Neyse geçtim bunu.

Eşimin ablası olsun abisi olsun malum sosyal paylaşım sitelerinde sadece ama sadece iki yıldır, tüm ailenin resimlerini birde eşimin abisinin eşinin resimlerini ekliyorlar. O kadar ortamda beraberdik o kadar ortamda resimler çekindik. Her ortamdan resimler itinayla paylaşılıyor ama resimlerden kenardan ya ben kesilmisim yada hiç olduğum resim.eklenmemis.

Görümcem zaten foto çekilirken yanımda durmamaya gayret gösterir.
Herneyse. Geçen video yapmışlar ailemiz diye. Eşim kardeşler eşleri yeğenleri hepsi varlar. Abartısız. Yine ben yokum!!! Bir kere denk gelmiştir dedim.ikincisinde öyle rast gelmiştir dedim.ama sürekli iki yıldır böyle olunca ister istemez tuhaf oldum.

Düğünümde resim çektiler o kadar bir karesini dahi paylaşmadilar. Fotoğraflarının yüzünü dahi görmedim.
Ama eşimin abisinin düğününden tutunda kinasina eşinin doğum. Gününe kadar hepsi resim ekliyor. Bir tuhaflık seziyorum ama adlandiramiyorum.

Normal mi sizce? Sevmeselerdi evlenmemize aracı olmazlardı. Algilayamiyorum gerçekten. :/

Siz olsanız bu durumda ne düşünürsünüz?
Albüm bastiriyorlar herkes var eltim bile.hicbir resimde ben yokum.ne düğün resimlerim bede başka birşey. Ama eltimin olduğu düğünden kareler var.

Eltim 7 saatlik mesafede oturuyor her altı ayda bir giderler arabayla. Ben yarım. Saatlik mesafedeyim bana bir kere geldiler. Anlamıyorum.

:KK43:
yapilan korkunc ve planli allah yardimciniz olsun

Bu arada diğer aile fertleriyle telefonda görüşemiyoruz. Sadece mesajlasabiliyorum.garip bir şekilde telefonları yok.ama nasıl oluyorsa kardeşler birbiriyle görülebiliyor. Ben sordum mu telefonları yok sadece bazı zamanlar çocuklar olduğunda arayabiliyorlarmis!

bence artık zorlamayın herşey ortada
dışlamak istiyorlar ve eşinizden destek alarak yapabiliyorlar
diğer durumlarınızı da düşününce resimlerden önce başka sorunlarınız var direk eşinle

Normal davranışları derken? Evime iki yılda bir kere geldiler. Hal hatır sormazlar arayip ta. Nedeni ben arayıp sormuyo muşum. Benim arabalarının mesaj yapmalarının haddi hesabı yok son bir yıldır şık şık yazmıyorum aramiyorum da onlarda yapmıyor çünkü. Hatta esime demişler ki. O bizi kaç kere aradaki biz onu arayalım. Hiç arayıp size geliyorum dememiştim! Pes. Ben kaç kere tek başıma gittim onlara. Kayinvalideme her hafta sonu giderdim. Ben oldum mu sanki huzursuzlar.öyle bir his oluşuyor içimde.
Siz bence hicbir sey yokmus gibi davranın zaten tınlamıyorlar sizi esinize ragmen söyleyince ne değişecek hicbir sey demekki daha fazla ilgi beklediler tatmin olmayınca da hep beraber size cephe aldılar

Turkuazz sana söylüyoruz inadina mi dinlemiyorsun? Ya senin kendi eşin dostun akraban sosyal hobin yok mu? Git onlarla takıl hep aynı konuları açıyorsun. Gorumcemde gorumcem. Ya kim ki senin gorumcen? Ne özelliği var? Ne gibi bir üstünlüğü varda peşinden kosuyorsun. Yüz verme şunlara diyoruz. Yuzzz vermeeee.... Ya spora git, derneklere katıl, vakıflara katıl. Sabah çık akşam gel. Ya hiç yapamazsan aöf den yada uzaktan eğitimden bir şeyler oku. Kendine onlarsiz dünya kur ve onun içinde yasa sende. Sil hepsini sosyal medyadan. Foto falan da çekilme onlarla. Ya azıcık burnun havada olsun. Azicik ya. Azicik egon yüksek olsun. Kendinde suç aramayı bırak. Azicik kendine guven. Ya şunu yap en azindan. Her gün sabah kalktığında ve yatmadan önce ben en değerliyim de kendine. Geç aynanın karşisına bunu de. Insanlar sen kendine ne kadar değer verirsen o kadar değer verir.

Turkuaz bak ben sana bir şey anlatayım; ben göreve bilmediğim ve hiç arkadaşım olmayan bir yerde başladım. Sekiz kişi atandik ve ben onlarla uyusmadim. Ben de senin gibi diyordum ya niye beni çağırmıyorlar falan...Sonra dank etti ve burnum havada dolaşmaya başladım çünkü yeni mesgaleler buldum. Arkadaşlar edindim veeee bomba geliyorrrr onlar bu sefer benimle konuşmaya ve beni her yere çağırmaya başladılar. Herkese değil ama bazı insanlara bunu yapacaksın;-)

Ben olsam bütün ailenin olduğu bir ortamda sanki espri yapıyormuşum gibi "hiçbir resimde ben yokum artık görünmez olduğumu düşünmeye basladim"derim.Sonrada kendi hesaplarından onları Block yaparım. .
Takmaya bile değmez. Sizi önemsemeyen insanlara yol verin gitsin. Üç günlük dünyaya 5 kuruşluk insanlar için üzülmeye gelmediniz..

Görümcem beni aramasa zerre kadar umursamam. Benden çok mu değerli de onu arayıp soracağım peşinden koşacağım? Günahımı vermem. Siz kendinize değer vermezseniz kimse de size değer vermez, eşiniz dahil. Herkesin evliliği belirli sınavlardan geçiyor, onları onemsediginiz kadar kendinizi onemsemiyorsunuz.

Yerinizde olsam her gün bir yerde temalı fotoğraflar ekleyip onlardan bağımsız çevre edinirim kendime. Silerim sosyal hesaplardan, görmem kimseyi.

Sen de onlarla fotoğraf çekin, onları kes öyle paylaş:KK53:
İnsanlara bu kadar anlam yükleme. Onlar fotoğraf çektirirken hiç girme bile kadraja.
Kendine ortam yap, boy boy foto çek paylaş onlar çatlasın:KK51:

Görümcem beni aramasa zerre kadar umursamam. Benden çok mu değerli de onu arayıp soracağım peşinden koşacağım? Günahımı vermem. Siz kendinize değer vermezseniz kimse de size değer vermez, eşiniz dahil. Herkesin evliliği belirli sınavlardan geçiyor, onları onemsediginiz kadar kendinizi onemsemiyorsunuz.

Yerinizde olsam her gün bir yerde temalı fotoğraflar ekleyip onlardan bağımsız çevre edinirim kendime. Silerim sosyal hesaplardan, görmem kimseyi.
İşte aklın yolu bir :-)

İşte bunun için sordum.sizin eşiniz size sahip çıkıyormuş.
Çalışıyorum normalde ama şuanda izin aldım çünkü depresyon tedavisi görüyorum. Uzun süre hastanede yattım tedavi için. Bitkin bir haldeydim.herseye yoluna girdi derken.esim iş buldu çalışıyor dahada bir gariplesti. Ben çalışmadığı dönemler pazar verirdim.baskasinin.önünde mahcup olmasın diye. Ben bir haftadir beş parasız sormuyor etmiyor. Bankada para yok.eksiye girmeyede niyetim.yok.inanilir gibi değil. Sigarasını kadar ben ödüyordum. Ben kendime hep ikinci el aldım. O ayakkabı aldı yepyeni gitti kot aldı yepyeni hepside markalı. Ne kadar salakmışım.

Eve alışverişi ben yaparım. Çöpü ben atarım. Evi ben toplar temizlerim hergün yemek yaparım. Offff:KK43:
Bu kadar saf olmanın nedeni ne peki? Çok mu aşıksın eşine, ölüyor musun, bitiyor musun onun için. Bu yaptıklarını ben yapamam. Tasarruf edilecekse ikimiz de ederiz. Bu kadar paralamam ama kendimi, o düşünmezse ben hiç düşünmem.
Kendine gel, hiç mi bi hayalin yok, düşün biraz. Varsa eğer onun peşinde koş, insanlar nankör. Tek umudun kendinde olsun.

bence gorusmemenız daha ıyı
uzak olun mesafe resmıyet koyun gıtsın bosverın

Back
X