Aslında anlatacağım dert değil. Ama diğer kadınların bu durumda nasıl tepki yada davranış sergiler merak ettiğim için soruyorum.
Şimdi iki yıldır evliyim. Eşimin abisi bizden altı ay önce evlendi. Neyse geçtim bunu.
Eşimin ablası olsun abisi olsun malum sosyal paylaşım sitelerinde sadece ama sadece iki yıldır, tüm ailenin resimlerini birde eşimin abisinin eşinin resimlerini ekliyorlar. O kadar ortamda beraberdik o kadar ortamda resimler çekindik. Her ortamdan resimler itinayla paylaşılıyor ama resimlerden kenardan ya ben kesilmisim yada hiç olduğum resim.eklenmemis.
Görümcem zaten foto çekilirken yanımda durmamaya gayret gösterir.
Herneyse. Geçen video yapmışlar ailemiz diye. Eşim kardeşler eşleri yeğenleri hepsi varlar. Abartısız. Yine ben yokum!!! Bir kere denk gelmiştir dedim.ikincisinde öyle rast gelmiştir dedim.ama sürekli iki yıldır böyle olunca ister istemez tuhaf oldum.
Düğünümde resim çektiler o kadar bir karesini dahi paylaşmadilar. Fotoğraflarının yüzünü dahi görmedim.
Ama eşimin abisinin düğününden tutunda kinasina eşinin doğum. Gününe kadar hepsi resim ekliyor. Bir tuhaflık seziyorum ama adlandiramiyorum.
Normal mi sizce? Sevmeselerdi evlenmemize aracı olmazlardı. Algilayamiyorum gerçekten. :/
Siz olsanız bu durumda ne düşünürsünüz?
Albüm bastiriyorlar herkes var eltim bile.hicbir resimde ben yokum.ne düğün resimlerim bede başka birşey. Ama eltimin olduğu düğünden kareler var.
Eltim 7 saatlik mesafede oturuyor her altı ayda bir giderler arabayla. Ben yarım. Saatlik mesafedeyim bana bir kere geldiler. Anlamıyorum.