• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ne tepki verirsiniz?

Susancabeta

Ceku balım
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
41
78
88
3 aylık evliyim düğün öncesi işten çıktım düğün sonrası da bazı özel sebeplerden dolayı tekrar işe başlamadım özet olarak evdeyim. Yalnız 18 yasindan beridir de çalışmaya alışmış Bi kadınım ilk defa bu kadar süre evde oturuyorum ve inanılmaz bunalıyorum gün boyu ev işleri ütü çamaşır vs vs eşimde ise sabah 5 te gidiyo akşam 6 7 gibi geliyo. İşten geldikten sonra yemek yiyoruz konuşursa biraz lafliyoruz genellikle ben konuşuyorum kendisi yorgunum tadım yok vs vs bu moodda bu aralar oyun oynamaya sardı şu online olarak oynanan meşhur bir oyun var aynı zamanda konuşabiliyorsunuz da oyunda. İş arkadaşlarıyla bu oyundan oynuyor akşam saatlerce normalde sorun etmiyordum yani kendine kendime ediyordum ama ona yansitmiyordum. Ha bir de mesela kendi balkonda oyun oynuyor ben iceri tv izlemeye gidince falan bana tavır yapiyo küsüyor. Bu akşamda yine oyunda ben de yanında telefonla uğraşıyorum oyunda birde kız vardı işte konuşuyor ben duyuyorum. Eşime baya Bi baktım oyuna dalmış sonra soylendim kendine kendime oralı olmadı sinirlendim kalktım iceri gittim yine oralı olmadı oyuna devam etti daha da sinirlendim sonra üstümü değiştirdim ben dışarı çıkıyorum dedim biraz hava alayım diye otur oturduğun yerde diyo ama hâlâ oyunda bu arada çık şu oyundan falan dedim sallamadi neyse dışarı çıktım biraz dolaştım geldim hâlâ oyun oynuyo bende aşırı sinirlendim telefonunu aldım elinden oyunu kapattim bir sürü laf saydim. Gün boyu bekliyorum yanımda kızla oyun oyna diye mi falan dedim. Grup oyunu kızı tanımıyorum bile oyunda da hicbir şekilde muhatap olmadım falan filan dedi ama ben çok sinirlendim yani çok bağırdım. Sonra başka odaya gittim sinirim bozuldu biraz ağladım. Baktım çıkmış gitmiş evden sonra aradım iş yerine gitmiş orda yatacakmis. Ne kadar sinirlenirsem sinirlendim o raddeye gelmeyecekmiş ( bagirmalarimdan bahsediyor ,) öfke problemim var doğru sinirlendiğim zamN kendimi yenemiyorum kendime zarar veriyorum bazen. Ama şöyle düşününce hâlâ çıldırıyorum ben gün boyu onu bekliyorum gelir sohbet ederiz beraber film izleriz çıkar dolaşır hava aliriz falan diye ama yok nerde
Sonuç olarak kavga edilecek bir konu mu değil mi bilmiyorum ama böyle gelişti gitti olay.

Siz de dahil olun oyuna , mesela benim eşim satranç oynuyordu gece gündüz . En sonunda sırayla oynuycaz dedim ve öyle de yaptık . Bıktırma metodunu uyguladım , her taşı tek tek sordum , hem onun oyununda hem kendi oyunumda . Sonra kah sinirlendi , kah işve cilve derken bir süre sonra da oynamamaya başladı .
Memleket meselesi haline getirmişti 😂 bak filanca ülkenin bayrağı var profilinde deyip cenge hazırlanır gibi hazırlanıyordu . Kazanınca da al sana ( milletini söylüyor burda ) göbeli deyip seviniyordu .
Ya da siz de çalışmaya başlayın . İş arkadaşlarınız olur , toplantılar , seminerler vs derken siz de çok takmamış olursunuz adamı .
Ama oyun bağımlılığı haline geldiyse de ciddi anlamda tedbir alması lazım. Çocuk düşünmeyin şimdilik . 2 yıl bekleyin . Gerçi insanlar korunurken hamile kalıyor patır patır siz onlardan olmayın .

Size hiç zaman ayirmiyorsa tabiki kavga sebebi. Gerçekten akşama kadar bekleyip akşam da karşınızda iş yerinde gördüğü insanlar ile oyun oynaması çok itici.
Şimdi hic zaman ayırmıyor dersem yalan söylemiş olurum şimdi hakkını yiyemem ara sıra bana da zaman ayırıyor arkadaşlarından vakit buldukça. Ama ben beklerdim ki yani kız varsa oyunda çıksın ne alaka yani. Ama şimdi ben suçlu oluyorum nasıl oluyor anlamıyorum. Mesela daha öncesinde benim gittiğim kuaförde 17 yaşında stajyer Bi erkek çocuk var diye benimle nasıl kavga etmişti nişanliydik o zaman Nisan atma durumuna gelmiştik neredeyse. Benim için bu kadar hassas (!) Olan Bi insanın kendisi in de bazı şeylere dikkat etmesini istedim sadece.
Hep böyle olacaksa çekilir dert değil.
Maalesef:(

Siz de dahil olun oyuna , mesela benim eşim satranç oynuyordu gece gündüz . En sonunda sırayla oynuycaz dedim ve öyle de yaptık . Bıktırma metodunu uyguladım , her taşı tek tek sordum , hem onun oyununda hem kendi oyunumda . Sonra kah sinirlendi , kah işve cilve derken bir süre sonra da oynamamaya başladı .
Memleket meselesi haline getirmişti 😂 bak filanca ülkenin bayrağı var profilinde deyip cenge hazırlanır gibi hazırlanıyordu . Kazanınca da al sana ( milletini söylüyor burda ) göbeli deyip seviniyordu .
Ya da siz de çalışmaya başlayın . İş arkadaşlarınız olur , toplantılar , seminerler vs derken siz de çok takmamış olursunuz adamı .
Ama oyun bağımlılığı haline geldiyse de ciddi anlamda tedbir alması lazım. Çocuk düşünmeyin şimdilik . 2 yıl bekleyin . Gerçi insanlar korunurken hamile kalıyor patır patır siz onlardan olmayın .
Dediğiniz mantıklı aslında kendisi de diyor sende öğrensen oynasan beraber oynasak falan diye ama hiç sevmiyorum. Asıl olan meselemiz de zaten benim vajinismus olmam eğer şu an ise tekrar başlarsam egzersizleri yapamam boşlarım sırf bu sebeple işi erteliyorum. Gel birlikte egzersiz yapalım falan diyorum onlara gelince yokkk ama tel elde oyuna gelince var bakin yine sinirlendim

3 aylik evlisiniz ev yeni kurulmuş, cocuk yok butun gun ne ev işi oluyor?
Sabahtan aksama ev işi, yemek yapip koca bekleyerek konuşacak bir konunuz oluyor mu ki sizinle ne konuşsun eşiniz. Ha adam da sizden farkli değil o ayri ama boyle boş boş durarak neyi konusacaksiniz?

Calismayip hayatinizi sadece ev işiyle gecirecekseniz bir işe girin mutlaka, kocanizi da gectim kendinize iyilik olur.

İlla calismayacagim diyorsaniz o evden bir cikin once kendinize yapacak seyler bulun, bir spor bulun hatta spor salonuna yazilin evden cikmis olursunuz. Bir kac hobiniz olsun, siz de oyun oynayin boylece aksama kadar seni bekledim muhabbeti yapmazsiniz hem anlatacak, muhabbet edecek konulariniz olur.

Dediğiniz mantıklı aslında kendisi de diyor sende öğrensen oynasan beraber oynasak falan diye ama hiç sevmiyorum. Asıl olan meselemiz de zaten benim vajinismus olmam eğer şu an ise tekrar başlarsam egzersizleri yapamam boşlarım sırf bu sebeple işi erteliyorum. Gel birlikte egzersiz yapalım falan diyorum onlara gelince yokkk ama tel elde oyuna gelince var bakin yine sinirlendim
bilmediğim için soruyorum ; bu egzersizler nasıl bir şey? Mesela bir arkadaşım bankacı , bebeği için süt sağıyordu bankada . Yani saatini kaçırmadan hiç olmadı tuvalette vs yapamaz mısınız o egzersizleri ?

3 aylik evlisiniz ev yeni kurulmuş, cocuk yok butun gun ne ev işi oluyor?
Sabahtan aksama ev işi, yemek yapip koca bekleyerek konuşacak bir konunuz oluyor mu ki sizinle ne konuşsun eşiniz. Ha adam da sizden farkli değil o ayri ama boyle boş boş durarak neyi konusacaksiniz?

Calismayip hayatinizi sadece ev işiyle gecirecekseniz bir işe girin mutlaka, kocanizi da gectim kendinize iyilik olur.

İlla calismayacagim diyorsaniz o evden bir cikin once kendinize yapacak seyler bulun, bir spor bulun hatta spor salonuna yazilin evden cikmis olursunuz. Bir kac hobiniz olsun, siz de oyun oynayin boylece aksama kadar seni bekledim muhabbeti yapmazsiniz hem anlatacak, muhabbet edecek konulariniz olur.
Valla yapmak istedikten sonra cokkk ev isi oluyor. Çalışmama sebebimi bir üstteki mesajda açıkladım zaten ve geçici olduğunu. Vakit ayırmanız gereken daha önemli konulariniz olursa hobidir şu dur budur ayıracak vaktiniz zaten olmuyor hanimefendicim

bilmediğim için soruyorum ; bu egzersizler nasıl bir şey? Mesela bir arkadaşım bankacı , bebeği için süt sağıyordu bankada . Yani saatini kaçırmadan hiç olmadı tuvalette vs yapamaz mısınız o egzersizleri ?
Bazı egzersizleri çalışırken de yapılabilir evet ama aparatli egzersizler öyle değil maalesef 2 3 saatinizi ayirmaniz gerekiyor ve iş yerinde vs yapılabilecek bir konu değil.

Valla yapmak istedikten sonra cokkk ev isi oluyor. Çalışmama sebebimi bir üstteki mesajda açıkladım zaten ve geçici olduğunu. Vakit ayırmanız gereken daha önemli konulariniz olursa hobidir şu dur budur ayıracak vaktiniz zaten olmuyor hanimefendicim

Vajinismusun çalişmaya engel bir durum oldugunu ilk defa sizden duyuyorum. 👍
Ve tabi ev işleri kendine vakit ayirmaktan ve hobilerden çoook daha önemli.

Bu bakış acisiyla devam ederseniz daha cok konu acarsiniz.

Şimdi hic zaman ayırmıyor dersem yalan söylemiş olurum şimdi hakkını yiyemem ara sıra bana da zaman ayırıyor arkadaşlarından vakit buldukça. Ama ben beklerdim ki yani kız varsa oyunda çıksın ne alaka yani. Ama şimdi ben suçlu oluyorum nasıl oluyor anlamıyorum. Mesela daha öncesinde benim gittiğim kuaförde 17 yaşında stajyer Bi erkek çocuk var diye benimle nasıl kavga etmişti nişanliydik o zaman Nisan atma durumuna gelmiştik neredeyse. Benim için bu kadar hassas (!) Olan Bi insanın kendisi in de bazı şeylere dikkat etmesini istedim sadece.

Maalesef:KK43:
Gençlikle mi alakalı bilmiyorum ama ikinizin de hareketleri bir garip . Kuafördeki çocuk sanki sizi kaptı kaçtı ???
Oyundaki kız sanki hemen götünü başını açtı ekranda da kıskanılacak bir durum ortaya çıktı 😂
Keşke nişanızı tutmasaydınız da atılsaydı. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Benim çalıştığım bir okulda bir kadın gelecek , kocasıyla aynı öğretmenler odasında oturuyorum diye tartışacak 😱 ağzının burnunun yerini öğretirim o kadına .
Veya ben eşimin yanında çalışan stajyer kızdan huylanıp gidip eşimle kavga edeceğim . Abooooo . Allah böylesi bir seviyesizliğin içine beni dahil etmesin .

Akşama kadar seni bekledim lafı itici geliyor bana açıkçası.
Hayatınızda eşinizden başka birşey yokmuş gibi bir durum oluyor.

Bunu bir tarafa koyarsak işten gelip, sohbet, muhabbet etmeyi engelleyecek kadar çok oynanan oyunları da ergence geliyor. Evli barkli insan bu kadar kapatamaz kendini oyun için.

Vajinismus ikiniz için de ekstra stres sebebi olmuş olabilir ayrıca, bunun için uzman desteği alıyor musunuz?

Vajinismusun çalişmaya engel bir durum oldugunu ilk defa sizden duyuyorum. 👍
Ve tabi ev işleri kendine vakit ayirmaktan ve hobilerden çoook daha önemli.

Bu bakış acisiyla devam ederseniz daha cok konu acarsiniz.
Siz neyi yargiliyorsunuz şu an ben anlamış değilim gün içerisinde minimum 2 saat vajinama aparat sokup egzersiz yapmam gerekiyor. Mesleğimi bilmiyorsunuz ve bu konu hakkında gayet rahat yorum yapıyorsunuz pardon

Bazı egzersizleri çalışırken de yapılabilir evet ama aparatli egzersizler öyle değil maalesef 2 3 saatinizi ayirmaniz gerekiyor ve iş yerinde vs yapılabilecek bir konu değil.
Süt sağarken de aparatlar var . Hatta hırrrr vuşşşş vıckk diye ses çıkarıyor 😂
Hangi işle meşguldünüz evlenmeden önce

Siz neyi yargiliyorsunuz şu an ben anlamış değilim gün içerisinde minimum 2 saat vajinama aparat sokup egzersiz yapmam gerekiyor. Mesleğimi bilmiyorsunuz ve bu konu hakkında gayet rahat yorum yapıyorsunuz pardon
Bilmediğim için soruyorum tekrardan . Valla yanlış anlama. Yapay penis vs mi kullanıyorsun ?

Ne diyelim naparsaniz yapin banane. Ama kimse sabahtan aksama evde kapali sadece ev işi yemek yapip kalan zamanda aparat yapan biriyle sohbet edecek bir şey bulamaz.

Umarım Allah başınıza bu tarz bi rahatsızlık vermez sizin için yazabileceğim tek şey bu :) ha olur da başınıza gelirse de bu yazdığınız mesajı hatırlayın.
Bak vallahi dalga geçmiyorum. Cidden merak ettim. Ayrıca öyle hemen beddualar vs . ne kadar ayıp !!
Siz bu sıkıntıyı neden yaşıyorsunuz ? Siz birine bir şey mi yaptınız ?
rahim kanseri mevzusundan dolayı rahmim de alındı , menopoza yaklaştım ben , unumu eledim eleğimde kalanları silkeliyorum şu aşamada . Sen beni boşver .
Ne iş yapıyordunuz evlenmeden önce

Back
X