- 18 Nisan 2015
- 41
- 78
- 88
- Konu Sahibi Susancabeta
3 aylık evliyim düğün öncesi işten çıktım düğün sonrası da bazı özel sebeplerden dolayı tekrar işe başlamadım özet olarak evdeyim. Yalnız 18 yasindan beridir de çalışmaya alışmış Bi kadınım ilk defa bu kadar süre evde oturuyorum ve inanılmaz bunalıyorum gün boyu ev işleri ütü çamaşır vs vs eşimde ise sabah 5 te gidiyo akşam 6 7 gibi geliyo. İşten geldikten sonra yemek yiyoruz konuşursa biraz lafliyoruz genellikle ben konuşuyorum kendisi yorgunum tadım yok vs vs bu moodda bu aralar oyun oynamaya sardı şu online olarak oynanan meşhur bir oyun var aynı zamanda konuşabiliyorsunuz da oyunda. İş arkadaşlarıyla bu oyundan oynuyor akşam saatlerce normalde sorun etmiyordum yani kendine kendime ediyordum ama ona yansitmiyordum. Ha bir de mesela kendi balkonda oyun oynuyor ben iceri tv izlemeye gidince falan bana tavır yapiyo küsüyor. Bu akşamda yine oyunda ben de yanında telefonla uğraşıyorum oyunda birde kız vardı işte konuşuyor ben duyuyorum. Eşime baya Bi baktım oyuna dalmış sonra soylendim kendine kendime oralı olmadı sinirlendim kalktım iceri gittim yine oralı olmadı oyuna devam etti daha da sinirlendim sonra üstümü değiştirdim ben dışarı çıkıyorum dedim biraz hava alayım diye otur oturduğun yerde diyo ama hâlâ oyunda bu arada çık şu oyundan falan dedim sallamadi neyse dışarı çıktım biraz dolaştım geldim hâlâ oyun oynuyo bende aşırı sinirlendim telefonunu aldım elinden oyunu kapattim bir sürü laf saydim. Gün boyu bekliyorum yanımda kızla oyun oyna diye mi falan dedim. Grup oyunu kızı tanımıyorum bile oyunda da hicbir şekilde muhatap olmadım falan filan dedi ama ben çok sinirlendim yani çok bağırdım. Sonra başka odaya gittim sinirim bozuldu biraz ağladım. Baktım çıkmış gitmiş evden sonra aradım iş yerine gitmiş orda yatacakmis. Ne kadar sinirlenirsem sinirlendim o raddeye gelmeyecekmiş ( bagirmalarimdan bahsediyor ,) öfke problemim var doğru sinirlendiğim zamN kendimi yenemiyorum kendime zarar veriyorum bazen. Ama şöyle düşününce hâlâ çıldırıyorum ben gün boyu onu bekliyorum gelir sohbet ederiz beraber film izleriz çıkar dolaşır hava aliriz falan diye ama yok nerde
Sonuç olarak kavga edilecek bir konu mu değil mi bilmiyorum ama böyle gelişti gitti olay.
Sonuç olarak kavga edilecek bir konu mu değil mi bilmiyorum ama böyle gelişti gitti olay.