Merhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Ablamı sevmeyen beni sevmiyordur muMerhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
konuşturmaman gerek o tavizi almamalılarMerhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Bence yanında rahatlıkla konuşabildiklerine göre haklılık payı var. Yani sevmemeyi bilmiyorum ama önemsemedikleri kesin.Ablamı sevmeyen beni sevmiyordur mu
Sizi ilgilendiren bir şey yok bu anlattıklarınızda.Merhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Ablanızın konusunu asla kv ortamında açmayın, ablanız hakkında konuşturmayın da, ayrıca bu mesele ablanız ve görümceniz arasında olduğu için fazla tarafçı da görünmeyin derimMerhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
konusu açılıyor derken mesela ablamın eşinin işinden bahsediyor eşim yeğenimin hangi okula gttiğinden falan yeri geliyor konu ile ilgili onların hayatından örnek veriyor laf arasında zaten görümce ve kayınvalide hiç açmıyor konuyu açılınca da düşmanları gibi asla yorum yapılmıyorKayınvalide de ablanızın konusunu neden açtırıyorsunuz siz?
konu düğün günü ablam kuaförde saçına aksesuar istemiş görümcemde nasıl ister diye kayınvalideyi aramış ortalık o yüzden karıştı aslında incir kabuğunu doldurmayacak meseleNiye tam olayi yazmiyorsunuz?
Nerden bilelim simdi kim olayi buyutmus dugun gununde?
Ayrica ablanizin olmadigi bi ortamda nasil konusu aciliyor
niye musade ediyorsunuz
konusu açılıyor derken mesela ablamın eşinin işinden bahsediyor eşim yeğenimin hangi okula gttiğinden falan yeri geliyor konu ile ilgili onların hayatından örnek veriyor laf arasında zaten görümce ve kayınvalide hiç açmıyor konuyu açılınca da düşmanları gibi asla yorum yapılmıyor
zaten mesafeliyiz aşırı samimi değilizAblamı sevmeyen beni sevmiyordur
kuaförde çıkan bir şey benim düğün günümde akseuar yüzündenTartışma sebebi ne ?
kendi ödesin demiş kayınvalide aksesuarı görümce ödemek istememiş arkadan bi kaç daha dahil edildi kuaföre bunlara kızmış işte söz de...Tartışma sebebi ne ?
Aksesuarin parasını gorumceyemi odetmiskonu düğün günü ablam kuaförde saçına aksesuar istemiş görümcemde nasıl ister diye kayınvalideyi aramış ortalık o yüzden karıştı aslında incir kabuğunu doldurmayacak mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?