Yani kadının yaptığından bağımsız diyorum, çok saçma bir düşünce.LBenim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur
evet malesef babam onlara ödetme diye ablama para vermiş buna rağmen ödetmişAksesuarin parasını gorumceyemi odetmis
Ablamla ilgili konu açılmasın de kapattır agızlarınıMerhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Ordada abla niye kendini düşürmüş ki , hiç tenezzül etmez insanevet malesef babam onlara ödetme diye ablama para vermiş buna rağmen ödetmiş
evet malesef babam onlara ödetme diye ablama para vermiş buna rağmen ödetmiş
E tamam biri aksesuar istemis biri de ekstra aksesuar ucreti odemek istememiskonu düğün günü ablam kuaförde saçına aksesuar istemiş görümcemde nasıl ister diye kayınvalideyi aramış ortalık o yüzden karıştı aslında incir kabuğunu doldurmayacak mesele
Önemsemek yada saygı görmek biraz da kişinin kendi tutumuna bağlıdır. Ama ablamı sevmiyor beni de sevmiyordur genellemesi çok saçma.Bence yanında rahatlıkla konuşabildiklerine göre haklılık payı var. Yani sevmemeyi bilmiyorum ama önemsemedikleri kesin.
Yani aksesuar da boncuk telli melli suslerdendir kesinevet malesef babam onlara ödetme diye ablama para vermiş buna rağmen ödetmiş
Sakın ama sakın güz vermeyinMerhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
evet hatalı parası ödeme imkanı olduğu halde ödetmiş ama konu şu ki bu engelleyecek kadar büyük bir şey değil yani insanları yaptıkları tek bir hatadan silip atamayız ki sonuçta küfür yok hakaret yokablanız hatalı, o yüzden boşuna onu koruyup görümcenize bilenmeyin, tamam lafta söyletmeyin ama körü körüne de koruyacağım diye derde girmeyin.
yok ona cüret etmiyorlar şükür arada havadan sudan konuşrken eşim açıyor genelde ablamlardan laf günlük hayattan örnekler verirken mesela ondada kimseden çıt çıkmıyor.görümcem kinci biri biraz da kendi görümcesi ile de yıllarca küs kalmış benle de kalmış kalmamış sorun değil onun içinO durumda ablaniz kendisini bosuna kücük düsürmüs desenize. Bence siz karismayin hic. Yaninizda hakkinda konusmuyorlar anladigim kadariyle
Şu konuda bile görümceyi suçlamışsınız. Kayınvalide ve görümce abla hakkında konuşmuyor. Görümce babası para vermesine rağmen parayı cebe indirip erkeğe kirletmeye çalışmış istediğini. Görümce de gelinin ablası ile görüşmek zorunda değil yaniGörümceniz erken başlamış ailenizle uğraşmaya dereye girenin paçaları ıslatacak tabiki ne kadardırki bir kuaför şekilde saç aksesuarı ? Ablanız veya ailenizle yorumda bulınmasına izin vermeyin sadece siz kendi evinize düzeninize bakın
Merhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Ablanız en yakınınız kuaförde bir aksesuar bile olay oluyorsa siz tepki verinevet hatalı parası ödeme imkanı olduğu halde ödetmiş ama konu şu ki bu engelleyecek kadar büyük bir şey değil yani insanları yaptıkları tek bir hatadan silip atamayız ki sonuçta küfür yok hakaret yok
Merhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?