Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca kahrı mı çekeceksin. Boşversene5 yıl önce ayrildik evet ama hala boşanma davamiz bitmemiş devam ediyor
Herkes farklı davranır ama ben olsam yüzüne tükürmezdim.Eşim öğretmen bunca yıl çalıştı sürekli ailesine verdi sürekli beni ezdi sürekli bitmeyen borçları butun altinlari benden habersiz alip goturdu 5 yil onceki degeriyle ailemin 10 binlirasini goturdu surekli calisti ortada tek kurus olmazdi kira evdeydik ayrildik simdi 5 yılın sonunda şuan barışmak istiyor 1 cocugumuz var bundan sonra maaş kartim sende olucak diyor ama bize yaşatikları gözümün önünden gitmiyor aklıma geliyor bekar erkek kardeşine ev bulmuştu aldilar ev erkek kardeşinin adina annesiyle erkek kardeşi ve kendisi o evde yaşıyor baştan aşağı benim eşim evin içini yapmış dogalgazidir parkesidir cam balkonudur yeni kapılar Bulaşık makinesi bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler beş kurusu bize çok gören insan çalışıp ailesine yedirdi şimdi barıssam biz kira eve gecicez erkek kardeside evlenip karısını eşimin yaptığı hazır eve getirip koyacak zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardiniz suan çok şükür durumum iyi cocugum kucukken başka kapılarda ona yoğurt isterdim şuan 5 yaşında rabbim bolluk bereket vermiş bana durumum şuan çok iyi
Ben olsam kabul etmem. Sana yaşattığını unutmadın, unutmayacaksın. Yine sen bilirsin ama hiç kimsenin yanına kâr kalmamalıEşim öğretmen bunca yıl çalıştı sürekli ailesine verdi sürekli beni ezdi sürekli bitmeyen borçları butun altinlari benden habersiz alip goturdu 5 yil onceki degeriyle ailemin 10 binlirasini goturdu surekli calisti ortada tek kurus olmazdi kira evdeydik ayrildik simdi 5 yılın sonunda şuan barışmak istiyor 1 cocugumuz var bundan sonra maaş kartim sende olucak diyor ama bize yaşatikları gözümün önünden gitmiyor aklıma geliyor bekar erkek kardeşine ev bulmuştu aldilar ev erkek kardeşinin adina annesiyle erkek kardeşi ve kendisi o evde yaşıyor baştan aşağı benim eşim evin içini yapmış dogalgazidir parkesidir cam balkonudur yeni kapılar Bulaşık makinesi bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler beş kurusu bize çok gören insan çalışıp ailesine yedirdi şimdi barıssam biz kira eve gecicez erkek kardeside evlenip karısını eşimin yaptığı hazır eve getirip koyacak zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardiniz suan çok şükür durumum iyi cocugum kucukken başka kapılarda ona yoğurt isterdim şuan 5 yaşında rabbim bolluk bereket vermiş bana durumum şuan çok iyi
Yapılanları sakın sakın unutmayınEşim öğretmen bunca yıl çalıştı sürekli ailesine verdi sürekli beni ezdi sürekli bitmeyen borçları butun altinlari benden habersiz alip goturdu 5 yil onceki degeriyle ailemin 10 binlirasini goturdu surekli calisti ortada tek kurus olmazdi kira evdeydik ayrildik simdi 5 yılın sonunda şuan barışmak istiyor 1 cocugumuz var bundan sonra maaş kartim sende olucak diyor ama bize yaşatikları gözümün önünden gitmiyor aklıma geliyor bekar erkek kardeşine ev bulmuştu aldilar ev erkek kardeşinin adina annesiyle erkek kardeşi ve kendisi o evde yaşıyor baştan aşağı benim eşim evin içini yapmış dogalgazidir parkesidir cam balkonudur yeni kapılar Bulaşık makinesi bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler beş kurusu bize çok gören insan çalışıp ailesine yedirdi şimdi barıssam biz kira eve gecicez erkek kardeside evlenip karısını eşimin yaptığı hazır eve getirip koyacak zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardiniz suan çok şükür durumum iyi cocugum kucukken başka kapılarda ona yoğurt isterdim şuan 5 yaşında rabbim bolluk bereket vermiş bana durumum şuan çok iyi
"bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler".... Insanlik vasfini hakedememis boyle bir Adam olamamis birinin geri donme ihtimalini aklinin ucundan bile gecirme.Eşim öğretmen bunca yıl çalıştı sürekli ailesine verdi sürekli beni ezdi sürekli bitmeyen borçları butun altinlari benden habersiz alip goturdu 5 yil onceki degeriyle ailemin 10 binlirasini goturdu surekli calisti ortada tek kurus olmazdi kira evdeydik ayrildik simdi 5 yılın sonunda şuan barışmak istiyor 1 cocugumuz var bundan sonra maaş kartim sende olucak diyor ama bize yaşatikları gözümün önünden gitmiyor aklıma geliyor bekar erkek kardeşine ev bulmuştu aldilar ev erkek kardeşinin adina annesiyle erkek kardeşi ve kendisi o evde yaşıyor baştan aşağı benim eşim evin içini yapmış dogalgazidir parkesidir cam balkonudur yeni kapılar Bulaşık makinesi bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler beş kurusu bize çok gören insan çalışıp ailesine yedirdi şimdi barıssam biz kira eve gecicez erkek kardeside evlenip karısını eşimin yaptığı hazır eve getirip koyacak zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardiniz suan çok şükür durumum iyi cocugum kucukken başka kapılarda ona yoğurt isterdim şuan 5 yaşında rabbim bolluk bereket vermiş bana durumum şuan çok iyi
Demek ki kardeşi evlenecek senin kocayı evden sepetleyecekler. Akıllanacak adam karısının evladının kıymetini bilecek adam şimdiye kadar bilirdi. Evladın için ona buna minnet edip yoğurt isterken kocanın aklı nerdeymiş? Kaynananda kıymetli ev aldığı diğer oğlu evlenınce senin eve çöker. Dünyanı yeniden karartır. Kocan akıllanmadı sadece mecbur kaldı. Şuan öğretmen maaşı ne ki birde üstüne birde evladına mecbur nafaka veriyor. 5 yıl önce insanlar bir memur maaşı ile ev alıyordu şimdi merkezi bir ilde ise kira ödeyemiyor. Sende anladığım kadarıyla ile durumu düzeltmişsin; kocan senin düzenine çökme peşinde. Aklını başına al.Eşim öğretmen bunca yıl çalıştı sürekli ailesine verdi sürekli beni ezdi sürekli bitmeyen borçları butun altinlari benden habersiz alip goturdu 5 yil onceki degeriyle ailemin 10 binlirasini goturdu surekli calisti ortada tek kurus olmazdi kira evdeydik ayrildik simdi 5 yılın sonunda şuan barışmak istiyor 1 cocugumuz var bundan sonra maaş kartim sende olucak diyor ama bize yaşatikları gözümün önünden gitmiyor aklıma geliyor bekar erkek kardeşine ev bulmuştu aldilar ev erkek kardeşinin adina annesiyle erkek kardeşi ve kendisi o evde yaşıyor baştan aşağı benim eşim evin içini yapmış dogalgazidir parkesidir cam balkonudur yeni kapılar Bulaşık makinesi bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler beş kurusu bize çok gören insan çalışıp ailesine yedirdi şimdi barıssam biz kira eve gecicez erkek kardeside evlenip karısını eşimin yaptığı hazır eve getirip koyacak zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardiniz suan çok şükür durumum iyi cocugum kucukken başka kapılarda ona yoğurt isterdim şuan 5 yaşında rabbim bolluk bereket vermiş bana durumum şuan çok iyi