• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız ? Hangi seçeneği seçerdiniz?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Selam kızlar,
Dert değil gibi gelebilir ama bir türlü karar veremediğim bir durum var. Düğün meselesi. İki seçenek var bulunduğum yerde nikah + istersem kına(pek istemiyorum) + tropik bir adada düğün kutlaması (sadece aile ile birlikte) . Yada bulunduğum yerde arkadaşlarımla ve diğer sevdiklerimle düğün.
Şimdi tropik bir yerde düğünü düşününce çok güzel gibi geliyor ama orada sadece anne babalarımız bide kardeşlerimiz olacak. Fotoğraf çekimi yemek vs. Bir yandan evet çok güzel olur diyorum hem gezmiş oluruz değişiklik olur annemler vs daha önce yurtdışına gitmemişlerdi herkese tatilde olmuş olur ek olarak.
Ama bir yandan da toplu balayı gibi sanki. Düğünün amacı arkadaşlarla yakın insanlarla kutlamak burada bir davet olsa daha mı güzel olur diyorum.

Dışardan bir göz olarak okuduğunuz zaman sizin fikirleriniz neler , siz olsanız ne yapardınız?

NOT:Kısmetse önümüzdeki sonbaharda olacak diye karar verdik. Virüs olmadığını düşünerek yorum yaparsanız sevinirim. Zaten pandemi bitmemiş olursa direk burada olacak.

Sonbahara girdik zaten. Seneye sonbahar diyorsun sanırım.
Bence arkadaşlarını ille istiyorsan, burda nikah sonrası bir kutlama yaparsınız sonra ailelerle adaya gidersiniz.
evet seneye. Böylede olabilir evet. Fikir için teşekkürler

Kesinlikle tropik ada derim
İnsan arkadaslarim da olsun, o da olsun bu da olsun diyor ama dugunu seneler sonra hatirlayan sadece gelinle damat oluyor

Kendiniz nerde mutlu olacaksaniz , on sene sonra dugununuzu düşündüğünüzde neresi icinizi isitip size gulumseme birakacaksa onu secin

Kesinlikle tropik ada derim
İnsan arkadaslarim da olsun, o da olsun bu da olsun diyor ama dugunu seneler sonra hatirlayan sadece gelinle damat oluyor

Kendiniz nerde mutlu olacaksaniz , on sene sonra dugununuzu düşündüğünüzde neresi icinizi isitip size gulumseme birakacaksa onu secin
Doğru haklısınız. Daha önce çok yakınlarımda evlenen de olmadı o yüzden çok hakim değilim düğün süreç ve anına açıkçası. Ama orada kutlama ve fotoğraf çekimi için giyinip hazırlandığımda sadece kardeşler ve anne baba olacak. Biraz acayip bir durum mu olur onu kavrayamıyorum.
Ama yorumunuz için teşekkürler :)

Ama ben balayına dubaiye ardından Fransa'ya gittim .iki yerde de çekim yapacaktim sıcaktan çekim yapamadım gelinlikle. Dolayısıyla düğünde burnunuzdan gelebilir tropik ada sartlarinda

Selam kızlar,
Dert değil gibi gelebilir ama bir türlü karar veremediğim bir durum var. Düğün meselesi. İki seçenek var bulunduğum yerde nikah + istersem kına(pek istemiyorum) + tropik bir adada düğün kutlaması (sadece aile ile birlikte) . Yada bulunduğum yerde arkadaşlarımla ve diğer sevdiklerimle düğün.
Şimdi tropik bir yerde düğünü düşününce çok güzel gibi geliyor ama orada sadece anne babalarımız bide kardeşlerimiz olacak. Fotoğraf çekimi yemek vs. Bir yandan evet çok güzel olur diyorum hem gezmiş oluruz değişiklik olur annemler vs daha önce yurtdışına gitmemişlerdi herkese tatilde olmuş olur ek olarak.
Ama bir yandan da toplu balayı gibi sanki. Düğünün amacı arkadaşlarla yakın insanlarla kutlamak burada bir davet olsa daha mı güzel olur diyorum.

Dışardan bir göz olarak okuduğunuz zaman sizin fikirleriniz neler , siz olsanız ne yapardınız?

NOT:Kısmetse önümüzdeki sonbaharda olacak diye karar verdik. Virüs olmadığını düşünerek yorum yaparsanız sevinirim. Zaten pandemi bitmemiş olursa direk burada olacak.
aileyi balayına götürmek saçma geldi.nikahtan sonra sadece aile ve yakın arkadaşlarla bi kutlama yapıp (ille kutlama yapılacaksa yani) balayına tropik adaya kendiniz gidin.

Bence nikah + kına + ada

Sonuçta kınada da arkadaşlar akrabalar aileler de var nikahta da

Adada ki de ekstra orada kalabalığa gerek yok

Back
X