Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

my hope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2023
6.664
18.094
178
30
Herkese merhaba iyi akşamlar ve hayırlı kandiller dilerim öncelikle. Üyelik iptali yapmıştım ve birkaç ay siteden uzak durmak istedim aslında ama nerdeee ...Aklımı karıştıran bir durum olduğu için size danışmak istedim o yüzden buraya geldim. Pro üyeyken fakir üyeye dönmüşüm sjdjfkfkfh Yine kafamda deli sorular ve bitmek bilmeyen takıntılar. 2 gün önce gece yarısı anksiyete krizi geçirdim panik atağa benzer şekilde. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bazen kendimi suçluyorum, kızıyorum kendime.

Sanki içimde birçok kırılmış cam parçası var ve kişiliğim bölünmüş gibi. Kendimi ve insanları tanımakta zorlanıyorum. İnsanların beni dışardan nasıl gördüklerine ve benimle ilgili düşüncelerine çok önem veriyorum. Zihnim bazı olayları çok fazla büyütüyor ve beni yoruyor. Yemek yerken bile bir ton şey düşünüyorum. Psikiyatriye kontrole gitmem gerekiyor düzenli olarak.

Arkadaşım ısrarla biriyle tanıştırmak istedi beni. Bir yandan aslında içimde kocaman bir boşluk ve sevgi eksikliği yaşadığımı,evlenmek istediğimi ama evlilikten korktuğumu biliyor. Tanıştırmak istediği kişi de eşinin abisi :)
"Çok benziyorsunuz tam kafa dengin bak bir şans ver bence, eğer olmazsa da belki arkadaş kalırsınız. " Dedi. Ben kimseye ümit vermek istemiyorum şimdi konuşsak ve ilerde sorun olsa bu seni de etkiler dedim. Ben seninle elti olmak istiyorum diyor delirtti beni.

En son benden izin istedi numaramı adama vermek için. Neyse kabul ettim. Bana yazdı konuştuk ben bir iki konuşur sonra konuşmayı keseriz diye düşündüm aslında. Ama bir anda kendimi kaptırdım adamdan çok fazla hoşlandım. Ayran gönüllü müyüm neyim ben de bilmiyorum. Normalde erkek arkadaş edinirken temkinli olmaya çalışıyorum. Sanki canlı bomba var karşımda djdjdkfkfh

Adam da askere gidip gelecekmiş. Yahu 6 ay nasıl olacak ,bu ne saçmalık böyle, bari askerliği bitirse öyle tanışsaydık adamla dedim ama iş işten geçti. Sohbeti çok güzel, konuşma tarzı, üslubu, efendiliği hoşuma gitti. Sonra arkadaşım onun burcu Yay demesin mi. Sjdjfkfkgh benim yay burcuyla anlaşmam zor , o çok gezer tozar ben evcimen biriyim nasıl olacakki dedim. O çok gezen biri değil, gezmeyi seviyor ama aşırı değil dedi . O kadar çok saçmalık yaşıyorumki şuan ne yapacağımı bilmiyorum.

Kpssye girmek, bol bol sınava çalışmak istiyorum ama zihnimi bir türlü odaklayamadım. Arkadaşım " ben senden gizli bir şey yaptım ama nolur bana kızma, söz ver" dedi. " Bilemiyorum ne yaptığına bağlı, ne yaptın söyle çabuk,tamam kızmam dedim. Kayınvalideme senin fotoğrafını attım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kayınvalidesi
" arkadaşın çok tatlı, çok güzel bir kadın inşallah gelinim olur" demiş.

Ben en başından bir sorun olursa , anlaşamazsak seni de mahcup etmek istemem dedim arkadaşıma. O da istiyorki evli barklı beraber gezelim vakit geçirelim. Evlilik öyle toz pembe değil ki evlendim boşandım sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum, ben kimseye bağlanmak istemiyorum desem de bu adam hoşuma gitti. Askerlikte telefon kullanabilirsem seninle konuşmayı çok isterim , keşke böyle olmasaydı seninle askere gitme sürecim yakınken tanışmak beni üzdü dedi.

Arkadaşım da hemen nikah tarihi ayarlayalım askerlik sonrasına, bir de sana gelinlik bakalım diyor , fotoğrafımı alıp gelinlikle efekt yapmış onu da kırmak istemedim ama olaylar böyle gelişti. Siz ne düşünüyorsunuz? İlerde müstakbel eltimle saç baş yolmalı kavgalara girer miyiz acaba? Kavga etmeyi de hiç sevmem

daha bugun soyle birsey yazmistim KKda
tam da anlatmak istedigim senin şu konun gibi seylerdi
daha şimdiden dun bir bugun iki arkadaslar evlilik evlilik diye gazliyor. bence cok sagliksiz bir ortam. gaza gelme ihtimalin yuksek.
ama dene madem . en en en kötü arkadasligindan olursun

bunu yaşamadan bilemeyeceksiniz. Bir kere evlenip ayrılmışsınız aslında. Bu işlerin nasıl olduğunu nasıl ilerlediğini bilmeniz gerekir bence
Kendinizi fazla kaptırmışsınız diye yorumladım.
Evet öyle oldu biraz , birbirimizin fotoğrafını gördük sonra evlilik programında paravan açılır gibi elektrik aldım kendisinden. Ama bir yandan da uzak durmak istiyorum. Zihnimi kendimle meşgul etmek isterken, arkadaşımın ısrarıyla onu kırmak istemedim.

Son düzenleme:
Kendisine de dedim , ya bizim arkadaşlığımız bozulursa bunu göze alabiliyor musun bu işler çocuk oyuncağı değil diye

askere gidecek ve 6 ay görüşemeyeceksiniz. o askerdeyken onu oyalayacak, sohbet edecek biri olacaksınız. bence “döndüğünde tekrar konuşuruz bu meseleyi” demelisiniz.

arkadaşınız çok heveslenip gaza gelmiş ama madem evliliği tecrübe ettiniz böyle şeylerin gazla olmayacağını bilirsiniz. önce arkadaşınızı bi sakinleştirin. bu konuda baskı yapmayı bırakmalı.

Yanlış anlama ama sende kpss hazırlanıp kazancak bi vibe almadım ben. Sanırım seni mutlu eden şey gönül ilişkileri. Bence kendini çok kaptırma ama dene.
Ben de kendimden kpss kazanacak vibe alamıyorum ama yine de bir deneyeyim bakalım, 2026 kpss kitapları, denemeler falan alıp kafa patlatmak istiyorum. En azından denedim şansımı derim.

Hah tam olarak bu, onun için sadece sohbet edecek oyalanacak birisi olmayı istemem. Ortada fol yok yumurta yok zaten. Hayırlısı bakalım.

Valla bu hayat gazla olmuyor çiçeğim yerinde olsam bırak kaptırmayı asla konuşmazdım bile
Çünkü psikolojik olarak iyi değilsin kendini toparlamadan bir ilişkiye girmemelisin yanlış yapıyorsun daha yeni biri vardı mesela
Ha eğlenmek zaman geçirmek için konuşuyorsan bişey diyemem

Kendimi çok kasmak istemiyorum. Sadece arkadaş olarak iyi anlaşırız belki. Daha ilerisi olmasa da olur.

Kendimi çok kasmak istemiyorum. Sadece arkadaş olarak iyi anlaşırız belki. Daha ilerisi olmasa da olur.
Sen bilirsin ama zihnin doluyken bilemiyorum
Hem yeni daha birinden ayrıldın hem bu şimdi bence kendine zaman tanımalısın zaten doğru kişi er yada geç seni bulur
Açıkça demek istediğim şu aslında sürekli sürekli birileri olması Erkolara karşı kendini duygularını sömürmelerine izin verme yani o bile psikolojik olarak etkiliyor seni ama farkında değilsin yanlış anlama beni ama dost acı söyler demişler hoş yine dinlemeyeceksin biliyorum ama yine söylemek istedim

Özel değilse boşanma sebebi neydi?
Severek evlenmiştik aslında ama boşanma aşamasında ısrarla görüşmek istedi , görüştüm ve hapse girmek olmasa seni şurada vurur öldürürdüm demişti hiç unutamıyorum o anı. Neyseki kurtuldum kendisinden.

Kendisine de dedim , ya bizim arkadaşlığımız bozulursa bunu göze alabiliyor musun bu işler çocuk oyuncağı değil diye
Çok yakın arkadaşın mı? Gerçekten iyi niyetle mi elti olun istiyor? Bana pek öyle gelmedi çünkü. Arkadaşının bu kadar hevesli olması, hayaller kurması, adam daha askere gitmeden tanışmanızı istemesi, üstüne ortada hiçbir şey yokken fotoğrafını kv ye göstermesi bana fazla art niyetli geldi. Yangından mal kaçırır gibi bir havası var.

Arkadaşın hali , " bana bir koca lazım, hem de bu gece lazım" sözlerinin canlı versiyonu. Sanki kendisi evlenecek. Bana art niyetli geldi.

Konuyu olumlu ve tatlı bulan tek ben miyim, karşılıklı hoşlaşmışsınız ne güzelbu konudaki dert tam olarak nedir??

Yok kendimi sömürtmem. Zaten daha askere gidecek. En fazla ne olabilir ki? Konuşur sohbet ederiz bu kadar. Kafam dağılır belki. Bir de arkadaşım kırılmasın diye düşünürken kendimi nikah masasında buluyormuşum sjdjdjfjfmfh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…