daha şimdiden dun bir bugun iki arkadaslar evlilik evlilik diye gazliyor. bence cok sagliksiz bir ortam. gaza gelme ihtimalin yuksek.daha yeni bir arkadasim bende kaldi birkac gun. 29 yasinda, isi gucu yerinde, kendinden kucuk kardesi de evlendi. Simdi yeni yeni konustugu bir cocuk var dun bir bugun iki birkac ay olmadi cikali. cevreden (genclerden) oyle cok "ooo masallah. evlilik düşünüyorlar musunuz?" sorusu duydum ki birkac gunde bile. kendi ailesi zaten ogrendigi gibi damat bekleme moduna girmis. bu kiz nasil saglikli bir karar verebilir, nasil uyumsuz yonlerini gorurse "ya seviyorum, iyi de bir insan ama su suyu olan biriyle ömür geçirmek istemem" diyebilir? adam yuzukle gelirse yuzde binbesyuz kabul edecek seve seve
mutsuz evliliklerin bir sebebi de bu bence.
bir de arkadaslar / aileler cok yanlis yonlerndiriyor. ayan beyan red flag davranisa "yaaa seni sevdiğinden/ yok istemeden olmustur/ bunu yapmayan erkek yok" falan diye akliyorlar.
Evet öyle oldu biraz , birbirimizin fotoğrafını gördük sonra evlilik programında paravan açılır gibi elektrik aldım kendisinden. Ama bir yandan da uzak durmak istiyorum. Zihnimi kendimle meşgul etmek isterken, arkadaşımın ısrarıyla onu kırmak istemedim.bunu yaşamadan bilemeyeceksiniz. Bir kere evlenip ayrılmışsınız aslında. Bu işlerin nasıl olduğunu nasıl ilerlediğini bilmeniz gerekir bence
Kendinizi fazla kaptırmışsınız diye yorumladım.
Kendisine de dedim , ya bizim arkadaşlığımız bozulursa bunu göze alabiliyor musun bu işler çocuk oyuncağı değil diyedaha bugun soyle birsey yazmistim KKda
tam da anlatmak istedigim senin şu konun gibi seylerdi
daha şimdiden dun bir bugun iki arkadaslar evlilik evlilik diye gazliyor. bence cok sagliksiz bir ortam. gaza gelme ihtimalin yuksek.
ama dene madem . en en en kötü arkadasligindan olursun
kesin bozulurKendisine de dedim , ya bizim arkadaşlığımız bozulursa bunu göze alabiliyor musun bu işler çocuk oyuncağı değil diye
Ben de kendimden kpss kazanacak vibe alamıyorum ama yine de bir deneyeyim bakalım, 2026 kpss kitapları, denemeler falan alıp kafa patlatmak istiyorum. En azından denedim şansımı derim.Yanlış anlama ama sende kpss hazırlanıp kazancak bi vibe almadım ben. Sanırım seni mutlu eden şey gönül ilişkileri. Bence kendini çok kaptırma ama dene.
Hah tam olarak bu, onun için sadece sohbet edecek oyalanacak birisi olmayı istemem. Ortada fol yok yumurta yok zaten. Hayırlısı bakalım.askere gidecek ve 6 ay görüşemeyeceksiniz. o askerdeyken onu oyalayacak, sohbet edecek biri olacaksınız. bence “döndüğünde tekrar konuşuruz bu meseleyi” demelisiniz.
arkadaşınız çok heveslenip gaza gelmiş ama madem evliliği tecrübe ettiniz böyle şeylerin gazla olmayacağını bilirsiniz. önce arkadaşınızı bi sakinleştirin. bu konuda baskı yapmayı bırakmalı.
Kendimi çok kasmak istemiyorum. Sadece arkadaş olarak iyi anlaşırız belki. Daha ilerisi olmasa da olur.Valla bu hayat gazla olmuyor çiçeğim yerinde olsam bırak kaptırmayı asla konuşmazdım bile
Çünkü psikolojik olarak iyi değilsin kendini toparlamadan bir ilişkiye girmemelisin yanlış yapıyorsun daha yeni biri vardı mesela
Ha eğlenmek zaman geçirmek için konuşuyorsan bişey diyemem
Psikolojik şiddet, ana kuzusu ve dedikoducu erkek olması. Aynı zamanda annesi ne dese ona inanıyor onu savunuyordu. Bu yüzden sürekli tartışıyorduk.Özel değilse boşanma sebebi neydi?
Sen bilirsin ama zihnin doluyken bilemiyorumKendimi çok kasmak istemiyorum. Sadece arkadaş olarak iyi anlaşırız belki. Daha ilerisi olmasa da olur.
Severek evlenmiştik aslında ama boşanma aşamasında ısrarla görüşmek istedi , görüştüm ve hapse girmek olmasa seni şurada vurur öldürürdüm demişti hiç unutamıyorum o anı. Neyseki kurtuldum kendisinden.Özel değilse boşanma sebebi neydi?
Çok yakın arkadaşın mı? Gerçekten iyi niyetle mi elti olun istiyor? Bana pek öyle gelmedi çünkü. Arkadaşının bu kadar hevesli olması, hayaller kurması, adam daha askere gitmeden tanışmanızı istemesi, üstüne ortada hiçbir şey yokken fotoğrafını kv ye göstermesi bana fazla art niyetli geldi. Yangından mal kaçırır gibi bir havası var.Kendisine de dedim , ya bizim arkadaşlığımız bozulursa bunu göze alabiliyor musun bu işler çocuk oyuncağı değil diye
Arkadaşın hali , " bana bir koca lazım, hem de bu gece lazım" sözlerinin canlı versiyonu. Sanki kendisi evlenecek. Bana art niyetli geldi.askere gidecek ve 6 ay görüşemeyeceksiniz. o askerdeyken onu oyalayacak, sohbet edecek biri olacaksınız. bence “döndüğünde tekrar konuşuruz bu meseleyi” demelisiniz.
arkadaşınız çok heveslenip gaza gelmiş ama madem evliliği tecrübe ettiniz böyle şeylerin gazla olmayacağını bilirsiniz. önce arkadaşınızı bi sakinleştirin. bu konuda baskı yapmayı bırakmalı.
Yok kendimi sömürtmem. Zaten daha askere gidecek. En fazla ne olabilir ki? Konuşur sohbet ederiz bu kadar. Kafam dağılır belki. Bir de arkadaşım kırılmasın diye düşünürken kendimi nikah masasında buluyormuşum sjdjdjfjfmfhSen bilirsin ama zihnin doluyken bilemiyorum
Hem yeni daha birinden ayrıldın hem bu şimdi bence kendine zaman tanımalısın zaten doğru kişi er yada geç seni bulur
Açıkça demek istediğim şu aslında sürekli sürekli birileri olması Erkolara karşı kendini duygularını sömürmelerine izin verme yani o bile psikolojik olarak etkiliyor seni ama farkında değilsin yanlış anlama beni ama dost acı söyler demişler hoş yine dinlemeyeceksin biliyorum ama yine söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?