Ben öyle kolay kolay kimseyi silip atan birisi değilim. Arkadaşımla 7 yıldır tanışıyoruz. Birlikte iyi kötü çok vakit geçirdik, birbirimize destek olduk. Beni aradı benden özür diledi pişman olduğunu söyledi. Çok üzerine geldim kusura bakma dedi. Konuşuyoruz ama içimde bazı şeyler koptu gibi.
Yine malamat ettiniz zerroyu. Ben kendisiyle konuştum, yengece de söyledim öyle bir durum yokmuş, yanlış anlaşılma olmuş, sadece 1 yorumunu beğenmemiş dshsa. Yapmayın lan şöyle şeyler
Yok hayır hiç nişan evlilik vs olmamış . Adamla konuşmak istemediğimi söyledim zaten. Uzatıp kurcalamaya gerek yok. Ama arkadaşım tekrar ısrarla ondan bahsederse eski sakin beni göremeyecek karşında
Biriyle tanışman yada bir ilişkin olması çok doğal ve olabilecek bir şey , ama arkadaşın güzel bir vesileyi biraz fazla abarttığını düşündüm. Bide sen bana fazla naif geldin.. sen adamı aileyi tanımıyorsun ki ? Nasıl emin olabiliyosun onların verdiği cevabı kadar biliyorsun.. burda neler okuyoruz hergün. Aileler bazı erkek evlatlarının m*dde bağımlısı olduğunu bile bile evlendirip saklayanlar var. Sadece bir örnek.. aşırı ilgimi çekti arkadaşının ısrar edişi.. hissleri kuvvetli biriyim belkide bu yüzden bukadar yadırgadım yada kötü enerji aldım diyelim.. ne olursa olsun okulun önplanda olsun önceliğinde herşeyin en güzelini hak ediyorsun
Nefret edersen düzelemezsin zaten kendini sevmen daha anlayışlı yaklaşman lazım kendine ki düzelmek de yanlış bir kelime, belki de iyileşmen, değişmen ve gelişmen lazımdır da kuşum sen doğru konuya yazdığına emin misin kız Yoksa kendi konundan mı kaçtın dsdahs