Ben öyle kolay kolay kimseyi silip atan birisi değilim. Arkadaşımla 7 yıldır tanışıyoruz. Birlikte iyi kötü çok vakit geçirdik, birbirimize destek olduk. Beni aradı benden özür diledi pişman olduğunu söyledi. Çok üzerine geldim kusura bakma dedi. Konuşuyoruz ama içimde bazı şeyler koptu gibi.Hay X abinin de senin de
Ona neden bu kadar fırsat verip konuşturdun ? Umarım hâlâ arkadaşın değildir.
Bizle de konus lan ahshYine malamat ettiniz zerroyu. Ben kendisiyle konuştum, yengecede söyledim öyle bir durum yokmuş, yanlış anlaşılma olmuş, sadece 1 yorumunu beğenmemiş dshsa. Yapmayın lan şöyle şeyler 
Biriyle tanışman yada bir ilişkin olması çok doğal ve olabilecek bir şey , ama arkadaşın güzel bir vesileyi biraz fazla abarttığını düşündüm. Bide sen bana fazla naif geldin.. sen adamı aileyi tanımıyorsun ki ? Nasıl emin olabiliyosunYok hayır hiç nişan evlilik vs olmamış . Adamla konuşmak istemediğimi söyledim zaten. Uzatıp kurcalamaya gerek yok. Ama arkadaşım tekrar ısrarla ondan bahsederse eski sakin beni göremeyecek karşında
İyi lan iyi tamam. Zerronuza söyledim onunla birlikte ters dönmüş tosbağaBizle de konus lan ahsh
Su an meşgulüm, yarin yapsak? ^_^İyi lan iyi tamam. Zerronuza söyledim onunla birlikte ters dönmüş tosbağafantezisi yaparsanız konuşacakmış 
Bir de ben ters dönmüş tosbağa fantezisini bilmiyorum bu konuda cahil kaldım o nasıl oluyor anlatır mısınİyi lan iyi tamam. Zerronuza söyledim onunla birlikte ters dönmüş tosbağafantezisi yaparsanız konuşacakmış 
Kendisi de bilmiyormuş henüz dshdjaBir de ben ters dönmüş tosbağa fantezisini bilmiyorum bu konuda cahil kaldım o nasıl oluyor anlatır mısın
Olsun ya, biz barışalım konuşalım da gerisi fasa fiso aşkoKendisi de bilmiyormuş henüz dshdja
Nefret edersen düzelemezsin zaten kendini sevmen daha anlayışlı yaklaşman lazım kendine ki düzelmek de yanlış bir kelime, belki de iyileşmen, değişmen ve gelişmen lazımdır da kuşum sen doğru konuya yazdığına emin misin kızBazen kendimden çok nefret ediyorum düzelemedim diye
bak...hak verdin mi şimdi bana yıllardır arkadasın bir de nasıl seni küçümsemiş yıllarca calıssan da kazanamazsın sen demeye getirmiş ve kızım sen libiodonun yüksek oldugunu niye millete söylüyon kız yemin ederim bu cocuk seni kullanmak istedi yemin ederimArkadaşım kendinden 1 yaş büyük bile olsa abi diyor alışkanlık işte.
yav sen ne akıllı kızsın yaşın kaçElin işsiz eli gotunde askerliksiz bebesini kıza yamayacak şimdiden elticilik oynuyor. Sinirlenip trip atıyor kim bu ya?my hope sana değer verse istemiyorum dediğin an ısrarı bırakırdı. Böyle arkadaş olmaz olsun bacım. 
Tevellutumu ne yapacaksin?yav sen ne akıllı kızsın yaşın kaç
Kimsenin kimseyi kullanmak istediği yok, adamla cinsellik konuşmadık hiç ve beni tanımıyor bile. Hem ben o meseleyi kapattım zaten. Konuşmak istemediğimi söyledim.bak...hak verdin mi şimdi bana yıllardır arkadasın bir de nasıl seni küçümsemiş yıllarca calıssan da kazanamazsın sen demeye getirmiş ve kızım sen libiodonun yüksek oldugunu niye millete söylüyon kız yemin ederim bu cocuk seni kullanmak istedi yemin ederim
kullanmayı neden cinsellikle bağdaştırdınKimsenin kimseyi kullanmak istediği yok, adamla cinsellik konuşmadık hiç ve beni tanımıyor bile. Hem ben o meseleyi kapattım zaten. Konuşmak istemediğimi söyledim.
Libidonun yüksek olduğunu neden söylüyorsun cümlesinden dolayıkullanmayı neden cinsellikle bağdaştırdın
yav heTevellutumu ne yapacaksin?
hangi burçsunLibidonun yüksek olduğunu neden söylüyorsun cümlesinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?