Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Site bağımlılık yapar yaşasın kk önce bunu düşünüyorum sonra sizin çok detaycı olduğunuzu düşündüm sakın yanlış anlamayın belki yasadiklariniz belki acı çekmek hata yapmamak istemeniz binlerce neden olabilir.Yaşayin tanıyın dilerim mutlu olursunuz

7 yıllık yakın bir arkadaşım. Kayınvalidesine fotoğrafımı atması hiç doğru olmadı ama ona kızmak, kalbini kırmak istemedim. Bazen dengesiz hallerim oluyor, nerde ne diyeceğimi bilemiyorum ama kendimi idare etmeye çalışıyorum bakalım.

Yok kendimi sömürtmem. Zaten daha askere gidecek. En fazla ne olabilir ki? Konuşur sohbet ederiz bu kadar. Kafam dağılır belki.
Yine aynı cümleler
Sen bilirsin daha öncede bu konuşmayı yaptık yine dinlemedin sonu noldu ayrıldın
Bunu kendine yapma sürekli sürekli birileri girmesin hayatına bekle biraz ya bekle ne kaybedeceksin ki sürekli olarak bi erkek olmak zorunda değil hayatında kendini toparla diye diyorum ama sözlerim boş anladığım kadarıyla senin için
Neyse hayırlısı olsun senin için

Sözlerin önemli benim için tabiki. Siteye yazma sebebim zaten mantıklı, sağlıklı düşünen dışardan bir gözle kendimi görebilmek. Sözlerin neden boş olsun? Ben birkaç ay kimseyle konuşmadım sonra o eski flört girmişti hayatıma. Onunla da kısa süreli konuştuk zaten. Ben de ara vereyim kkye girmeden, ders çalışayım, spor yapayım, düzenli yürüyüş vs bunları düşünüyorum amacım kendime odaklanmak aslında ama ne olduysa bir anda arkadaşımın gazıyla , ısrarıyla adamla konuşmak durumunda kaldım ve hoşlandım. Güzel dileğin için teşekkür ederim beybi

Bu ara minnoş romantik yanım çalışıyor sanırım ben tatlı heyecanlı buldum konunuzu. Flört insana iyi hissettiriyor. Hemen evlilik konuşmayın ama eğer sohbeti hoşunuza gidiyorsa konuşun bence. O da evlenip ayrılmış mı çocuğunuz var mı önceki evliliklerinizden ikinizin de ? Yüz yüze görüştünüz mü elektriği hissedebildiniz mi ?

Ben de kendimden kpss kazanacak vibe alamıyorum ama yine de bir deneyeyim bakalım, 2026 kpss kitapları, denemeler falan alıp kafa patlatmak istiyorum. En azından denedim şansımı derim.
madem 6 ay meydanda olmayacak bu süreçte kapılmadan akışına bırak. Hem adamı gözlemle hemde derslere çalış. Şuan flört gibi takıl askerden gelince ciddileşmek istersen istersin.

Kızsan bir şey olmazdı, çünkü fazla ileri gitmiş. Anlattıklarından sen değil, o fazlasıyla dengesiz biri geldi.

Arkadaşını sevmedim. Haddi olmayan konulara fazla burnunu sokmuş. Yarın kapıya gelip seni nikah dairesine koşturursa şaşırmam.

Adam kaç yaşında? Koca adam daha askerliğini yapmamış.

Arladaşın boş gaz veriyor bence adam askerde vakit öldürecek sen 30 yaşındaysan karşıdaki kaç yaşında dahaa askere gitmemiş bedelli parası bile yok
Ben 30 yaşına girmek üzereyim. O ise 27 yaşında. 4 yıllık bölüm okumuş ve askerliği uzatmış.

Komik ve çocuksusun yaş kaç bilmiyorumda 0 olgunluk bu neee chjmkö yazmış bide ergen misin?
Random atmayı seviyorum mesajlasirken hoşuma gidiyor. Ergenlik döneminde tam olarak yaşayamadığım o duyguları şimdi yaşıyor olabilirim genelde çocuksu göründüğümü söylerler evet ne yazıkki.

Konuyu olumlu ve tatlı bulan tek ben miyim, karşılıklı hoşlaşmışsınız ne güzelbu konudaki dert tam olarak nedir??
Bir dert yok aslında, bu daha iyi halim gibi. Kendimi kaptırıp aşık olmak istemiyorum kimseye. Ama bir yandan da sevmek sevilmek istiyorum. Arkadaşımla aramız bozulur diye de endişe ediyorum.

Random atmayı seviyorum mesajlasirken hoşuma gidiyor. Ergenlik döneminde tam olarak yaşayamadığım o duyguları şimdi yaşıyor olabilirim genelde çocuksu göründüğümü söylerler evet ne yazıkki.
Bu arada burcun ne bilmiyorum ama yay burçları enerjik ve eğlencelidir kendi hayatlarında mutlu takılıp kendini mutlu etmek için de sürekli içten içe manifest yapan tiplerdir. Bence az bulunur öyle insanlar. Yazışarak pek tanınmaz yüz yüze gelmedin sanırım ama ben daha önce böyle yazıp çok yükseldiğim bir insanla görüştüğümde hiç hayal ettiğim gibi olmadığını görmüştüm o yüzden bence bunu bir görüşerek karar ver bakalım enerjiniz dinamiğiniz tutacak mı?

Şu an psikolojik olarak iyi bir durumda olmadığınızı söylemişsiniz zaten. Bana çok lisevari geldi tüm bu olanlar. Yaşınızı söylemeseniz 19 yaşında olduğunuzu falan düşünürdüm. Arkadaşınız bana kötü niyetli gelmedi ama çok düşünerek hareket ettiğini düşünmüyorum. Bana biraz boşlukta geldiniz, ben böyle bir arkadaşımı bir adamla görüşmeye zorlamazdım. Fotoğrafı şoplamalar hele ortada hiçbir şey yokken kvye göstermeler çok çok saçma. İşin sonunda arkadaşınızla aranızın bozulması da var.
Yerinizde olsam konuşmazdım, kendi mental sağlığıma odaklanırdım. Sınava çalışırdım, hayatımı yerine oturtmaya çalışırdım. Kazanamam ama şansımı deneyeyim demişsiniz, bu kafayla başlarsanız olmaz, kendinize güvenin ve çalışın. Vakti geldiğinde size uygun birini bulur, sever sevilirsiniz. Ben bu bir hevesle başlanan zorlama işlerin iyi bittiğini hiç görmedim.

Birde bu gelinliğe shop yapıp sizi koyma işi bana biraz cringe geldi. Yani olgun insanlar ciddiyetle emin adımlarla ilerlemeli bu biraz lise muhabbeti tarzında. Üstelik 4 yıllık ünv okumuş bir adam için fazla basitçe degıl mı? Adam çokmu yoklukta acaba? Bazen libidoyla hareket edip mutlu sona ulaştırmak isteyen erkoların en çok kullandığı taktiktir evlilik kayınvaldeye seni anlattım cümleleri. Külliyende hayal ürünüdür kv denin böyle bişeyden haberi bile yoktur çoğu zaman:) bi kere erkekler iş ciddileşmeden anasına söylemez bile

Bekarlara evlenmeyin deyince yanlış anlıyorlar gerçi siz evlilik geçirmişsiniz.Evlendiğim insanla ilgili bir sıkıntım olmamasına rağmen ben evlilik olayını sevemedim.Hele ki aceleye getirip evlenmek.Tecrübeniz de var.Sakın gaza gelmeyin.

Evet bağımlılık yapıyor. Bazı duruma konuya göre detaycı biriyim, her zaman öyle değilim. Acı çekmek, aynı sorunları yaşamamak için temkinli davranmaya çalışıyorum. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…