7 yıllık yakın bir arkadaşım. Kayınvalidesine fotoğrafımı atması hiç doğru olmadı ama ona kızmak, kalbini kırmak istemedim. Bazen dengesiz hallerim oluyor, nerde ne diyeceğimi bilemiyorum ama kendimi idare etmeye çalışıyorum bakalım.Çok yakın arkadaşın mı? Gerçekten iyi niyetle mi elti olun istiyor? Bana pek öyle gelmedi çünkü. Arkadaşının bu kadar hevesli olması, hayaller kurması, adam daha askere gitmeden tanışmanızı istemesi, üstüne ortada hiçbir şey yokken fotoğrafını kv ye göstermesi bana fazla art niyetli geldi. Yangından mal kaçırır gibi bir havası var.
Yine aynı cümlelerYok kendimi sömürtmem. Zaten daha askere gidecek. En fazla ne olabilir ki? Konuşur sohbet ederiz bu kadar. Kafam dağılır belki.
Sözlerin önemli benim için tabiki. Siteye yazma sebebim zaten mantıklı, sağlıklı düşünen dışardan bir gözle kendimi görebilmek. Sözlerin neden boş olsun? Ben birkaç ay kimseyle konuşmadım sonra o eski flört girmişti hayatıma. Onunla da kısa süreli konuştuk zaten. Ben de ara vereyim kkye girmeden, ders çalışayım, spor yapayım, düzenli yürüyüş vs bunları düşünüyorum amacım kendime odaklanmak aslında ama ne olduysa bir anda arkadaşımın gazıyla , ısrarıyla adamla konuşmak durumunda kaldım ve hoşlandım. Güzel dileğin için teşekkür ederim beybiYine aynı cümleler
Sen bilirsin daha öncede bu konuşmayı yaptık yine dinlemedin sonu noldu ayrıldın
Bunu kendine yapma sürekli sürekli birileri girmesin hayatına bekle biraz ya bekle ne kaybedeceksin ki sürekli olarak bi erkek olmak zorunda değil hayatında kendini toparla diye diyorum ama sözlerim boş anladığım kadarıyla senin için
Neyse hayırlısı olsun senin için
madem 6 ay meydanda olmayacak bu süreçte kapılmadan akışına bırak. Hem adamı gözlemle hemde derslere çalış. Şuan flört gibi takıl askerden gelince ciddileşmek istersen istersin.Ben de kendimden kpss kazanacak vibe alamıyorum ama yine de bir deneyeyim bakalım, 2026 kpss kitapları, denemeler falan alıp kafa patlatmak istiyorum. En azından denedim şansımı derim.
Kızsan bir şey olmazdı, çünkü fazla ileri gitmiş. Anlattıklarından sen değil, o fazlasıyla dengesiz biri geldi.7 yıllık yakın bir arkadaşım. Kayınvalidesine fotoğrafımı atması hiç doğru olmadı ama ona kızmak, kalbini kırmak istemedim. Bazen dengesiz hallerim oluyor, nerde ne diyeceğimi bilemiyorum ama kendimi idare etmeye çalışıyorum bakalım.
Arkadaşını sevmedim. Haddi olmayan konulara fazla burnunu sokmuş. Yarın kapıya gelip seni nikah dairesine koşturursa şaşırmam.Yok kendimi sömürtmem. Zaten daha askere gidecek. En fazla ne olabilir ki? Konuşur sohbet ederiz bu kadar. Kafam dağılır belki. Bir de arkadaşım kırılmasın diye düşünürken kendimi nikah masasında buluyormuşum sjdjdjfjfmfh
Ben 30 yaşına girmek üzereyim. O ise 27 yaşında. 4 yıllık bölüm okumuş ve askerliği uzatmış.Arladaşın boş gaz veriyor bence adam askerde vakit öldürecek sen 30 yaşındaysan karşıdaki kaç yaşında dahaa askere gitmemiş bedelli parası bile yok
Evlilik için parası yoktur muhtemelen askerliğe bile yok işi de yoktur ben 30 yaşında olsam vaktimi buna harcamam vakit kıymetli ders çalışBen 30 yaşına girmek üzereyim. O ise 27 yaşında. 4 yıllık bölüm okumuş ve askerliği uzatmış.
Random atmayı seviyorum mesajlasirken hoşuma gidiyor. Ergenlik döneminde tam olarak yaşayamadığım o duyguları şimdi yaşıyor olabilirimKomik ve çocuksusun yaş kaç bilmiyorumda 0 olgunluk bu neee chjmkö yazmış bide ergen misin?
Bir dert yok aslında, bu daha iyi halim gibi. Kendimi kaptırıp aşık olmak istemiyorum kimseye. Ama bir yandan da sevmek sevilmek istiyorum. Arkadaşımla aramız bozulur diye de endişe ediyorum.Konuyu olumlu ve tatlı bulan tek ben miyim, karşılıklı hoşlaşmışsınız ne güzelbu konudaki dert tam olarak nedir??
Bu arada burcun ne bilmiyorum ama yay burçları enerjik ve eğlencelidir kendi hayatlarında mutlu takılıp kendini mutlu etmek için de sürekli içten içe manifest yapan tiplerdir. Bence az bulunur öyle insanlar. Yazışarak pek tanınmaz yüz yüze gelmedin sanırım ama ben daha önce böyle yazıp çok yükseldiğim bir insanla görüştüğümde hiç hayal ettiğim gibi olmadığını görmüştüm o yüzden bence bunu bir görüşerek karar ver bakalım enerjiniz dinamiğiniz tutacak mı?Random atmayı seviyorum mesajlasirken hoşuma gidiyor. Ergenlik döneminde tam olarak yaşayamadığım o duyguları şimdi yaşıyor olabilirimgenelde çocuksu göründüğümü söylerler evet ne yazıkki.
Bekarlara evlenmeyin deyince yanlış anlıyorlar gerçi siz evlilik geçirmişsiniz.Evlendiğim insanla ilgili bir sıkıntım olmamasına rağmen ben evlilik olayını sevemedim.Hele ki aceleye getirip evlenmek.Tecrübeniz de var.Sakın gaza gelmeyin.Herkese merhaba iyi akşamlar ve hayırlı kandiller dilerim öncelikle. Üyelik iptali yapmıştım ve birkaç ay siteden uzak durmak istedim aslında ama nerdeee ...Aklımı karıştıran bir durum olduğu için size danışmak istedim o yüzden buraya geldim. Pro üyeyken fakir üyeye dönmüşüm sjdjfkfkfh Yine kafamda deli sorular ve bitmek bilmeyen takıntılar. 2 gün önce gece yarısı anksiyete krizi geçirdim panik atağa benzer şekilde. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bazen kendimi suçluyorum, kızıyorum kendime.
Sanki içimde birçok kırılmış cam parçası var ve kişiliğim bölünmüş gibi. Kendimi ve insanları tanımakta zorlanıyorum. İnsanların beni dışardan nasıl gördüklerine ve benimle ilgili düşüncelerine çok önem veriyorum. Zihnim bazı olayları çok fazla büyütüyor ve beni yoruyor. Yemek yerken bile bir ton şey düşünüyorum. Psikiyatriye kontrole gitmem gerekiyor düzenli olarak.
Arkadaşım ısrarla biriyle tanıştırmak istedi beni. Bir yandan aslında içimde kocaman bir boşluk ve sevgi eksikliği yaşadığımı,evlenmek istediğimi ama evlilikten korktuğumu biliyor. Tanıştırmak istediği kişi de eşinin abisi :)
"Çok benziyorsunuz tam kafa dengin bak bir şans ver bence, eğer olmazsa da belki arkadaş kalırsınız. " Dedi. Ben kimseye ümit vermek istemiyorum şimdi konuşsak ve ilerde sorun olsa bu seni de etkiler dedim. Ben seninle elti olmak istiyorum diyordelirtti beni.
En son benden izin istedi numaramı adama vermek için. Neyse kabul ettim. Bana yazdı konuştuk ben bir iki konuşur sonra konuşmayı keseriz diye düşündüm aslında. Ama bir anda kendimi kaptırdım adamdan çok fazla hoşlandım. Ayran gönüllü müyüm neyim ben de bilmiyorum. Normalde erkek arkadaş edinirken temkinli olmaya çalışıyorum. Sanki canlı bomba var karşımda djdjdkfkfh
Adam da askere gidip gelecekmiş. Yahu 6 ay nasıl olacak ,bu ne saçmalık böyle, bari askerliği bitirse öyle tanışsaydık adamla dedim ama iş işten geçti. Sohbeti çok güzel, konuşma tarzı, üslubu, efendiliği hoşuma gitti. Sonra arkadaşım onun burcu Yay demesin mi. Sjdjfkfkgh benim yay burcuyla anlaşmam zor , o çok gezer tozar ben evcimen biriyim nasıl olacakki dedim. O çok gezen biri değil, gezmeyi seviyor ama aşırı değil dedi . O kadar çok saçmalık yaşıyorumki şuan ne yapacağımı bilmiyorum.
Kpssye girmek, bol bol sınava çalışmak istiyorum ama zihnimi bir türlü odaklayamadım. Arkadaşım " ben senden gizli bir şey yaptım ama nolur bana kızma, söz ver" dedi. " Bilemiyorum ne yaptığına bağlı, ne yaptın söyle çabuk,tamam kızmam dedim. Kayınvalideme senin fotoğrafını attım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kayınvalidesi
" arkadaşın çok tatlı, çok güzel bir kadın inşallah gelinim olur" demiş.
Ben en başından bir sorun olursa , anlaşamazsak seni de mahcup etmek istemem dedim arkadaşıma. O da istiyorki evli barklı beraber gezelim vakit geçirelim. Evlilik öyle toz pembe değil ki evlendim boşandım sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum, ben kimseye bağlanmak istemiyorum desem de bu adam hoşuma gitti. Askerlikte telefon kullanabilirsem seninle konuşmayı çok isterim , keşke böyle olmasaydı seninle askere gitme sürecim yakınken tanışmak beni üzdü dedi.
Arkadaşım da hemen nikah tarihi ayarlayalım askerlik sonrasına, bir de sana gelinlik bakalım diyor , fotoğrafımı alıp gelinlikle efekt yapmışonu da kırmak istemedim ama olaylar böyle gelişti. Siz ne düşünüyorsunuz? İlerde müstakbel eltimle saç baş yolmalı kavgalara girer miyiz acaba? Kavga etmeyi de hiç sevmem
Evet bağımlılık yapıyor. Bazı duruma konuya göre detaycı biriyim, her zaman öyle değilim. Acı çekmek, aynı sorunları yaşamamak için temkinli davranmaya çalışıyorum. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.Site bağımlılık yapar yaşasın kk önce bunu düşünüyorum sonra sizin çok detaycı olduğunuzu düşündüm sakın yanlış anlamayın belki yasadiklariniz belki acı çekmek hata yapmamak istemeniz binlerce neden olabilir.Yaşayin tanıyın dilerim mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?