O hiç evlenmemiş, ben 9 ay evli kaldım çocuğum yok. Görüşmedik eğer 6 ay içinde ikimiz de yaşıyor olursak görüşürüz belki.Bu ara minnoş romantik yanım çalışıyor sanırım ben tatlı heyecanlı buldum konunuzu. Flört insana iyi hissettiriyor. Hemen evlilik konuşmayın ama eğer sohbeti hoşunuza gidiyorsa konuşun bence. O da evlenip ayrılmış mı çocuğunuz var mı önceki evliliklerinizden ikinizin de ? Yüz yüze görüştünüz mü elektriği hissedebildiniz mi ?
6 ay niye bekliyorsunuz hayat kısa askere gitmeden bi görüşseydin ona göre beklerdinO hiç evlenmemiş, ben 9 ay evli kaldım çocuğum yok. Görüşmedik eğer 6 ay içinde ikimiz de yaşıyor olursak görüşürüz belki
Aynı şehirde değil misiniz? Ben yüz yüze görüştünüz sanmıştım. Kusura bakma da bu gönül işlerin hep sanaldan oluyor, gerçek hayata bir an önce dönmelisin.O hiç evlenmemiş, ben 9 ay evli kaldım çocuğum yok. Görüşmedik eğer 6 ay içinde ikimiz de yaşıyor olursak görüşürüz belki.
Ben Oğlak burcuyum onunla ortak yönlerimiz konuştukça artıyor. Kendisi yay burcu olmasına rağmen evde vakit geçirmeyi yemek yapmayı çok sevdiğini söyledi. Çok aktif bir hayatı yokmuş. Evden işe, işten eve, bazen de arkadaşlarıyla görüşüyormuş.Bu arada burcun ne bilmiyorum ama yay burçları enerjik ve eğlencelidir kendi hayatlarında mutlu takılıp kendini mutlu etmek için de sürekli içten içe manifest yapan tiplerdir. Bence az bulunur öyle insanlar. Yazışarak pek tanınmaz yüz yüze gelmedin sanırım ama ben daha önce böyle yazıp çok yükseldiğim bir insanla görüştüğümde hiç hayal ettiğim gibi olmadığını görmüştüm o yüzden bence bunu bir görüşerek karar ver bakalım enerjiniz dinamiğiniz tutacak mı?
Evet bazı şeyleri zorlamamak gerekir çok haklısınız. Nedense yaşımdan daha küçük gösterdiğimi, olgun olmadığımı ve ergen gibi davrandığımı söylüyor insanlar bu aralar. Bunu söyleyen ilk kişi değilsiniz yani. Demekki gerçekten bende ciddi bir sorun var duygusal gelişim açısından.Şu an psikolojik olarak iyi bir durumda olmadığınızı söylemişsiniz zaten. Bana çok lisevari geldi tüm bu olanlar. Yaşınızı söylemeseniz 19 yaşında olduğunuzu falan düşünürdüm. Arkadaşınız bana kötü niyetli gelmedi ama çok düşünerek hareket ettiğini düşünmüyorum. Bana biraz boşlukta geldiniz, ben böyle bir arkadaşımı bir adamla görüşmeye zorlamazdım. Fotoğrafı şoplamalar hele ortada hiçbir şey yokken kvye göstermeler çok çok saçma. İşin sonunda arkadaşınızla aranızın bozulması da var.
Yerinizde olsam konuşmazdım, kendi mental sağlığıma odaklanırdım. Sınava çalışırdım, hayatımı yerine oturtmaya çalışırdım. Kazanamam ama şansımı deneyeyim demişsiniz, bu kafayla başlarsanız olmaz, kendinize güvenin ve çalışın. Vakti geldiğinde size uygun birini bulur, sever sevilirsiniz. Ben bu bir hevesle başlanan zorlama işlerin iyi bittiğini hiç görmedim.
Evet gelinlik shop yapıp şakalaştı öyle benimle. Bunu yapan arkadaşım ve kayınvalidesine fotoğrafımı atan da o. Yani konuştuğum kişi annesine fotoğraf atmadı. " Seni anneme anlattım, seni çok beğendi" cümleleri sökmez bana. Asıl bunları söyleyen erkekler bana daha tehlikeli geliyor zaten.Birde bu gelinliğe shop yapıp sizi koyma işi bana biraz cringe geldi. Yani olgun insanlar ciddiyetle emin adımlarla ilerlemeli bu biraz lise muhabbeti tarzında. Üstelik 4 yıllık ünv okumuş bir adam için fazla basitçe degıl mı? Adam çokmu yoklukta acaba? Bazen libidoyla hareket edip mutlu sona ulaştırmak isteyen erkoların en çok kullandığı taktiktir evlilik kayınvaldeye seni anlattım cümleleri. Külliyende hayal ürünüdür kv denin böyle bişeyden haberi bile yoktur çoğu zaman:) bi kere erkekler iş ciddileşmeden anasına söylemez bile
Şimdiden askerlik sonrası için nikah tarihi ayarlama konuşmaları falan çok uç biraz zaman verin tanıyın . Bu arada bende yay burcuyum ama gezmeyi aşırı sevmem burçla bunun ne ilgisi var bir sürü şey var kişiliğimizi etkileyenHerkese merhaba iyi akşamlar ve hayırlı kandiller dilerim öncelikle. Üyelik iptali yapmıştım ve birkaç ay siteden uzak durmak istedim aslında ama nerdeee ...Aklımı karıştıran bir durum olduğu için size danışmak istedim o yüzden buraya geldim. Pro üyeyken fakir üyeye dönmüşüm sjdjfkfkfh Yine kafamda deli sorular ve bitmek bilmeyen takıntılar. 2 gün önce gece yarısı anksiyete krizi geçirdim panik atağa benzer şekilde. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bazen kendimi suçluyorum, kızıyorum kendime.
Sanki içimde birçok kırılmış cam parçası var ve kişiliğim bölünmüş gibi. Kendimi ve insanları tanımakta zorlanıyorum. İnsanların beni dışardan nasıl gördüklerine ve benimle ilgili düşüncelerine çok önem veriyorum. Zihnim bazı olayları çok fazla büyütüyor ve beni yoruyor. Yemek yerken bile bir ton şey düşünüyorum. Psikiyatriye kontrole gitmem gerekiyor düzenli olarak.
Arkadaşım ısrarla biriyle tanıştırmak istedi beni. Bir yandan aslında içimde kocaman bir boşluk ve sevgi eksikliği yaşadığımı,evlenmek istediğimi ama evlilikten korktuğumu biliyor. Tanıştırmak istediği kişi de eşinin abisi :)
"Çok benziyorsunuz tam kafa dengin bak bir şans ver bence, eğer olmazsa da belki arkadaş kalırsınız. " Dedi. Ben kimseye ümit vermek istemiyorum şimdi konuşsak ve ilerde sorun olsa bu seni de etkiler dedim. Ben seninle elti olmak istiyorum diyordelirtti beni.
En son benden izin istedi numaramı adama vermek için. Neyse kabul ettim. Bana yazdı konuştuk ben bir iki konuşur sonra konuşmayı keseriz diye düşündüm aslında. Ama bir anda kendimi kaptırdım adamdan çok fazla hoşlandım. Ayran gönüllü müyüm neyim ben de bilmiyorum. Normalde erkek arkadaş edinirken temkinli olmaya çalışıyorum. Sanki canlı bomba var karşımda djdjdkfkfh
Adam da askere gidip gelecekmiş. Yahu 6 ay nasıl olacak ,bu ne saçmalık böyle, bari askerliği bitirse öyle tanışsaydık adamla dedim ama iş işten geçti. Sohbeti çok güzel, konuşma tarzı, üslubu, efendiliği hoşuma gitti. Sonra arkadaşım onun burcu Yay demesin mi. Sjdjfkfkgh benim yay burcuyla anlaşmam zor , o çok gezer tozar ben evcimen biriyim nasıl olacakki dedim. O çok gezen biri değil, gezmeyi seviyor ama aşırı değil dedi . O kadar çok saçmalık yaşıyorumki şuan ne yapacağımı bilmiyorum.
Kpssye girmek, bol bol sınava çalışmak istiyorum ama zihnimi bir türlü odaklayamadım. Arkadaşım " ben senden gizli bir şey yaptım ama nolur bana kızma, söz ver" dedi. " Bilemiyorum ne yaptığına bağlı, ne yaptın söyle çabuk,tamam kızmam dedim. Kayınvalideme senin fotoğrafını attım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kayınvalidesi
" arkadaşın çok tatlı, çok güzel bir kadın inşallah gelinim olur" demiş.
Ben en başından bir sorun olursa , anlaşamazsak seni de mahcup etmek istemem dedim arkadaşıma. O da istiyorki evli barklı beraber gezelim vakit geçirelim. Evlilik öyle toz pembe değil ki evlendim boşandım sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum, ben kimseye bağlanmak istemiyorum desem de bu adam hoşuma gitti. Askerlikte telefon kullanabilirsem seninle konuşmayı çok isterim , keşke böyle olmasaydı seninle askere gitme sürecim yakınken tanışmak beni üzdü dedi.
Arkadaşım da hemen nikah tarihi ayarlayalım askerlik sonrasına, bir de sana gelinlik bakalım diyor , fotoğrafımı alıp gelinlikle efekt yapmışonu da kırmak istemedim ama olaylar böyle gelişti. Siz ne düşünüyorsunuz? İlerde müstakbel eltimle saç baş yolmalı kavgalara girer miyiz acaba? Kavga etmeyi de hiç sevmem
Yanlış anladınız, erken derken arkadaşınız için konuştum. Bana daha ortada bir şey yokken, evcilik oynar gibi hadi sen benim eltim ol diyip fotoğraf şoplamalar, kvye göstermeler, nikah lafı etmeler ergence geldi. Ayrıca insan işin ucunda arkadaşının duyguları varken bu kadar ısrarcı ve düşüncesiz olmamalı. Siz de çok çabuk kendinizi kaptırmış gibi geldiniz o kadar. Deli dolu, çok tatlı bir insansınız, neşeniz daim olsun.Evet bazı şeyleri zorlamamak gerekir çok haklısınız. Nedense yaşımdan daha küçük gösterdiğimi, olgun olmadığımı ve ergen gibi davrandığımı söylüyor insanlar bu aralar. Bunu söyleyen ilk kişi değilsiniz yani. Demekki gerçekten bende ciddi bir sorun var duygusal gelişim açısından.
Aslında arkadaşımın eşinin abisi olduğu için öylesine konuşuruz konuyu kapatırız onun da içinde kalmasın diye düşündüm ilk önce. Yoksa onu bekleyecek halim yok kocasını iş çıkışı pencereden bekleyen kadınlar gibi. Tanımıyorum etmiyorum sonuçta. Akışına bırakırım o sırada derslere çalışırım.6 ay niye bekliyorsunuz hayat kısa askere gitmeden bi görüşseydin ona göre beklerdin
Kızın içinde kalırsa kalsın ya amaan, bu kadar evlilik meraklısıysa kocişiyle nikah tazelesin.Aslında arkadaşımın eşinin abisi olduğu için öylesine konuşuruz konuyu kapatırız onun da içinde kalmasın diye düşündüm ilk önce. Yoksa onu bekleyecek halim yok kocasını iş çıkışı pencereden bekleyen kadınlar gibi. Tanımıyorum etmiyorum sonuçta. Akışına bırakırım o sırada derslere çalışırım.
Bir insana içini açmak anlasilmaya çalışmakta da risk var .Hepimiz bazı riskleri göze alıyoruz .Deneme yanılma yaparak ilerliyor geçmiş acı yada tatlı tecrübeleri düşünerek davranıyoruz.Mutlu olmak için ilerlemek bunun içinde bazı riskleri göze almak durumunda kalaniliyoruz.İyi niyetli davranmış arkadaşınız sizde okuduğum kadarıyla ne istediğini bilen birisiniz .Arkadasliginizda sorun çıkacağını yada büyük bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum .Siz bir şekilde halledersiniz bana öyle geçti .Evet bağımlılık yapıyor. Bazı duruma konuya göre detaycı biriyim, her zaman öyle değilim. Acı çekmek, aynı sorunları yaşamamak için temkinli davranmaya çalışıyorum. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.
Ayyy güldüm bu yorumaAynı şehirde değil misiniz? Ben yüz yüze görüştünüz sanmıştım. Kusura bakma da bu gönül işlerin hep sanaldan oluyor, gerçek hayata bir an önce dönmelisin.
Ayrıca en son ne zaman biriyle yüz yüze görüştün merak ediyorum.
Koca adayın kargoyla gelecekmiş gibi bir his var içimde.
Evet yaptıkları biraz abartılı oldu , kvsine benden izinsiz fotoğraf atması da yanlış bir hareketti ama 7 yılın hatrına bir şey demek istemedim. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederimYanlış anladınız, erken derken arkadaşınız için konuştum. Bana daha ortada bir şey yokken, evcilik oynar gibi hadi sen benim eltim ol diyip fotoğraf şoplamalar, kvye göstermeler, nikah lafı etmeler ergence geldi. Ayrıca insan işin ucunda arkadaşının duyguları varken bu kadar ısrarcı ve düşüncesiz olmamalı. Siz de çok çabuk kendinizi kaptırmış gibi geldiniz o kadar. Deli dolu, çok tatlı bir insansınız, neşeniz daim olsun.
sen önce şu arkadaşını tam olarak bi tanı dalga mı geçiyor orda olsam ağzına şaplağı indirirdim onun kendine kapı mı yapıyor benziyormussunuz pehh bunu yersen bi köprü var elimdeHerkese merhaba iyi akşamlar ve hayırlı kandiller dilerim öncelikle. Üyelik iptali yapmıştım ve birkaç ay siteden uzak durmak istedim aslında ama nerdeee ...Aklımı karıştıran bir durum olduğu için size danışmak istedim o yüzden buraya geldim. Pro üyeyken fakir üyeye dönmüşüm sjdjfkfkfh Yine kafamda deli sorular ve bitmek bilmeyen takıntılar. 2 gün önce gece yarısı anksiyete krizi geçirdim panik atağa benzer şekilde. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bazen kendimi suçluyorum, kızıyorum kendime.
Sanki içimde birçok kırılmış cam parçası var ve kişiliğim bölünmüş gibi. Kendimi ve insanları tanımakta zorlanıyorum. İnsanların beni dışardan nasıl gördüklerine ve benimle ilgili düşüncelerine çok önem veriyorum. Zihnim bazı olayları çok fazla büyütüyor ve beni yoruyor. Yemek yerken bile bir ton şey düşünüyorum. Psikiyatriye kontrole gitmem gerekiyor düzenli olarak.
Arkadaşım ısrarla biriyle tanıştırmak istedi beni. Bir yandan aslında içimde kocaman bir boşluk ve sevgi eksikliği yaşadığımı,evlenmek istediğimi ama evlilikten korktuğumu biliyor. Tanıştırmak istediği kişi de eşinin abisi :)
"Çok benziyorsunuz tam kafa dengin bak bir şans ver bence, eğer olmazsa da belki arkadaş kalırsınız. " Dedi. Ben kimseye ümit vermek istemiyorum şimdi konuşsak ve ilerde sorun olsa bu seni de etkiler dedim. Ben seninle elti olmak istiyorum diyordelirtti beni.
En son benden izin istedi numaramı adama vermek için. Neyse kabul ettim. Bana yazdı konuştuk ben bir iki konuşur sonra konuşmayı keseriz diye düşündüm aslında. Ama bir anda kendimi kaptırdım adamdan çok fazla hoşlandım. Ayran gönüllü müyüm neyim ben de bilmiyorum. Normalde erkek arkadaş edinirken temkinli olmaya çalışıyorum. Sanki canlı bomba var karşımda djdjdkfkfh
Adam da askere gidip gelecekmiş. Yahu 6 ay nasıl olacak ,bu ne saçmalık böyle, bari askerliği bitirse öyle tanışsaydık adamla dedim ama iş işten geçti. Sohbeti çok güzel, konuşma tarzı, üslubu, efendiliği hoşuma gitti. Sonra arkadaşım onun burcu Yay demesin mi. Sjdjfkfkgh benim yay burcuyla anlaşmam zor , o çok gezer tozar ben evcimen biriyim nasıl olacakki dedim. O çok gezen biri değil, gezmeyi seviyor ama aşırı değil dedi . O kadar çok saçmalık yaşıyorumki şuan ne yapacağımı bilmiyorum.
Kpssye girmek, bol bol sınava çalışmak istiyorum ama zihnimi bir türlü odaklayamadım. Arkadaşım " ben senden gizli bir şey yaptım ama nolur bana kızma, söz ver" dedi. " Bilemiyorum ne yaptığına bağlı, ne yaptın söyle çabuk,tamam kızmam dedim. Kayınvalideme senin fotoğrafını attım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kayınvalidesi
" arkadaşın çok tatlı, çok güzel bir kadın inşallah gelinim olur" demiş.
Ben en başından bir sorun olursa , anlaşamazsak seni de mahcup etmek istemem dedim arkadaşıma. O da istiyorki evli barklı beraber gezelim vakit geçirelim. Evlilik öyle toz pembe değil ki evlendim boşandım sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum, ben kimseye bağlanmak istemiyorum desem de bu adam hoşuma gitti. Askerlikte telefon kullanabilirsem seninle konuşmayı çok isterim , keşke böyle olmasaydı seninle askere gitme sürecim yakınken tanışmak beni üzdü dedi.
Arkadaşım da hemen nikah tarihi ayarlayalım askerlik sonrasına, bir de sana gelinlik bakalım diyor , fotoğrafımı alıp gelinlikle efekt yapmışonu da kırmak istemedim ama olaylar böyle gelişti. Siz ne düşünüyorsunuz? İlerde müstakbel eltimle saç baş yolmalı kavgalara girer miyiz acaba? Kavga etmeyi de hiç sevmem
senin yasın kaç burcun ne adamın yay olması hiç düşündürtmüyor mu seni ne bu hafif hafif tavırların ölmeyi bayılmak sanıyosun heralde en fazla arkadas oluruz ulan erkekle kadının arkadas oldugu nerde görülmüş tesettürlü oldugunu düşünüyorum ben sığ kalmıssın arkadasın sana değer verse sana sormadan fotografını el aleme göstermez sen de bi gevşeklik sezdim adam yay ele avuca sığmıyo bi enayş arıyorlar bu arada yaylar sanılanın aksine anaya ataya düşkün cogu dindar oluyor bu adam senle evlenirse buraya yaz hediyeni yollıcam o kadar söylüyorum seni küçümsüyorlar o arkadaşını bi gözden geçir kaynını yakında tutmak için bile yapabilir özetle cevrende saygı duyulmuyorsun haberin olsun hayırlı kandillerYok kendimi sömürtmem. Zaten daha askere gidecek. En fazla ne olabilir ki? Konuşur sohbet ederiz bu kadar. Kafam dağılır belki. Bir de arkadaşım kırılmasın diye düşünürken kendimi nikah masasında buluyormuşum sjdjdjfjfmfh
Eşim yay burcu.Adam eve giremiyor.Sanki kıçı kırılmış da oturamıyor.Böyle bir enerji olamaz.Ben de miskin kedi.Dışardan insanlar ne güzel geziyorsunuz diyor ama bir de bana sor.Şimdiden yoruldum.İl dışından yeni gelmişizdir yarın da filan yere gidelim.En son artık yoruldum dedim Allah rızası için bi dinleneyim .1 haftadır durmuş ama kanı kaynıyor belli.Bu arada burcun ne bilmiyorum ama yay burçları enerjik ve eğlencelidir kendi hayatlarında mutlu takılıp kendini mutlu etmek için de sürekli içten içe manifest yapan tiplerdir. Bence az bulunur öyle insanlar. Yazışarak pek tanınmaz yüz yüze gelmedin sanırım ama ben daha önce böyle yazıp çok yükseldiğim bir insanla görüştüğümde hiç hayal ettiğim gibi olmadığını görmüştüm o yüzden bence bunu bir görüşerek karar ver bakalım enerjiniz dinamiğiniz tutacak mı?
Arkadaşımın kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum. Ben öyle kavgacı bir tip değilim, kendi hâlimde sakin sakin takılıyorum. Tabiki kimse her ortamda aynı değildir. Arkadaşım onu yengesi olarak tanıyor. İş ortamında, arkadaşlarıyla, evinde farklıdır yani. Neyse biraz zaman geçsin de 6 ay sonrasına bakarım artık duruma göre.sen önce şu arkadaşını tam olarak bi tanı dalga mı geçiyor orda olsam ağzına şaplağı indirirdim onun kendine kapı mı yapıyor benziyormussunuz pehh bunu yersen bi köprü var elimde
Bu yorum yüreğime dokundu nedense. Söyledikleriniz beni tarif ediyor sanki. "Kendinden kaçmayı bırak" yazmışsınız ya orda bir durdum kaldım öyle. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ben kendi mağarama geri çekileyim en iyisi.Senin kendinle cok basbasa kalman gerekiyor.. öyle kısa zamanlı degil uzun uzun kendinle yüzlesmelisin. Ve sanki sen kendine yaklastıkca atakların krizlerin devreye giriyormus gibi bir his geliyor bana. Anlattıklarından böyle bir enerji seziyorum ben. Tam kendine yaklasacakken ortaya böyle bir hikaye çıkıyor kafa dağılıyor, hersey savruluyor beğenmeler, hoslanmalar derken bir müddet krizlerden uzaklasıyorsun.. belki de bundan uzaklastıgın icin bu tarz hikayeler sana cazip geliyor. Biraz kaynagına inersek derin bir eksiklik cıkıyor onu sarmak istiyorsun buna da -her ne kadar mantıklı yaklaşmaya çalışsan da- fazla aceleci gibi davranıyorsun.
Bazı seyleri rafa kaldırman gerekiyor aşkı, meşki.. ama raftan alıp yüzlesmen gereken kendinsin su aralar. Biraz kendine yaklaş travman mı var, eksikligin mi var, yaran mı var her ne ise ama yaklas otur yaklastıgınla bir kahve ic konus, dökül. Ne kadar kendine yaklasırsan o kadar zırhlı olursun. Kendinden kaçmayı bırak.
7 yıllık arkadasın.. elti olursan kesinlikle sac bas giriseceksiniz bu kacınılmaz. Haricinde tanısmaya ara ver 6 ay aradan sonra devam ederiz dersin.
Yay konusunda kalıbımı basarım. Babam yay. Fena gezginci, eglenceli, mizah yapar ama arka perde felaket. Köküne, anasına-babasına geleneklerine cok düskün. Sanki cogu yayın icinde güven duygusunu atadan-anadan almak gibi bir ihtiyaç var.senin yasın kaç burcun ne adamın yay olması hiç düşündürtmüyor mu seni ne bu hafif hafif tavırların ölmeyi bayılmak sanıyosun heralde en fazla arkadas oluruz ulan erkekle kadının arkadas oldugu nerde görülmüş tesettürlü oldugunu düşünüyorum ben sığ kalmıssın arkadasın sana değer verse sana sormadan fotografını el aleme göstermez sen de bi gevşeklik sezdim adam yay ele avuca sığmıyo bi enayş arıyorlar bu arada yaylar sanılanın aksine anaya ataya düşkün cogu dindar oluyor bu adam senle evlenirse buraya yaz hediyeni yollıcam o kadar söylüyorum seni küçümsüyorlar o arkadaşını bi gözden geçir kaynını yakında tutmak için bile yapabilir özetle cevrende saygı duyulmuyorsun haberin olsun hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?