Allah aşkına sizin anne babanız gelmek için eşinizi mi arıyor? İnsan evladını da aramaz mı? Yapmayın lütfen, ne var bunda? Anne baba onlar, benim annem beni arayıp kızım gelicem müsait misiniz dese hemen gelin derim kalkıp bi de eşime sorayım demek küfürdür bana göre.
Ne bileyim, ya benim anne baba anlayışım farklı, ya da burda çok abartılıyor her şey.
Aynen katiliyorum.Allah aşkına sizin anne babanız gelmek için eşinizi mi arıyor? İnsan evladını da aramaz mı? Yapmayın lütfen, ne var bunda? Anne baba onlar, benim annem beni arayıp kızım gelicem müsait misiniz dese hemen gelin derim kalkıp bi de eşime sorayım demek küfürdür bana göre.
Ne bileyim, ya benim anne baba anlayışım farklı, ya da burda çok abartılıyor her şey.
Allah aşkına sizin anne babanız gelmek için eşinizi mi arıyor? İnsan evladını da aramaz mı? Yapmayın lütfen, ne var bunda? Anne baba onlar, benim annem beni arayıp kızım gelicem müsait misiniz dese hemen gelin derim kalkıp bi de eşime sorayım demek küfürdür bana göre.
Eşiniz dışardan söyleriz demiş işte.Çok farklı durumlar var evlerinden kovdular beni bir sürü hakaret ettiler çok büyük haksızlığa uğradım eşimde hepsine şahit oldu o sebeple anne baba evet ama onlar yüzünden benim çocuklarım babasız büyüyecekti boşanma eşliğine getirdiler bizi
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kayınvalide ve kayınpederle aramız pek iyi değil haftasonu bize geleceklermiş eşimi arayıp müsait misiniz diye sormuşlar gelin demiş bana sordu bende gelsinler dedim. Ama beni aramaları gerekmiyor mu böyle olunca da açıkçası içimden onlara yemek yapmak hazırlık yapmak gelmiyor. Zaten çok laf söylediler çok kırdılar beni hala çok ama çok kırgınım. eşim bişey yapma iki bebekle lahmacun söyleriz dedi. Öyle de ayıp olur mu beni adam yerine koyup gelicez diye aramıyorlar içimden de onlar için uğraşmak gelmiyor zaten çocuklarım hasta ve durmuyolar Yorgun'um ne yapayım sizce nolur fikir verin bana
Çok farklı durumlar var evlerinden kovdular beni bir sürü hakaret ettiler çok büyük haksızlığa uğradım eşimde hepsine şahit oldu o sebeple anne baba evet ama onlar yüzünden benim çocuklarım babasız büyüyecekti boşanma eşliğine getirdiler bizi
Ben kk hatunların anlamıyorum evin hanımı olarak aranmayı beklemek tuhaf elinde evin beyi aramışlar işte sanki habersiz gelmişler yada emrivaki yapmışlar... Bence yemek yapın atın poşete tavuk patates çorba pilav eşinizin hoşuna gider onun hatırı için yapmalısınızKızlar fikirlerinize ihtiyacım var kayınvalide ve kayınpederle aramız pek iyi değil haftasonu bize geleceklermiş eşimi arayıp müsait misiniz diye sormuşlar gelin demiş bana sordu bende gelsinler dedim. Ama beni aramaları gerekmiyor mu böyle olunca da açıkçası içimden onlara yemek yapmak hazırlık yapmak gelmiyor. Zaten çok laf söylediler çok kırdılar beni hala çok ama çok kırgınım. eşim bişey yapma iki bebekle lahmacun söyleriz dedi. Öyle de ayıp olur mu beni adam yerine koyup gelicez diye aramıyorlar içimden de onlar için uğraşmak gelmiyor zaten çocuklarım hasta ve durmuyolar Yorgun'um ne yapayım sizce nolur fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?