Ya sevgili yapma konusunda çocukluk yaptığını düşünüyorum bana inat olarak kafam çok karışık bu aralar kendimi kötü hissediyorum onunla konuşmaya ihtiyacım var eski günlerimizi özlüyorumçok hızlı ilerlemek nasıl oluyor?
çocuğun sevgilisi var ama aşık ama değil sizi hiçe saymış mı saymış.
daha ne diyeceksiniz arayıp?
Belki saçma gelmiş olabilir ama benden sonra bakıp bakıp önümden geçmesi varSineğin kanadından yağ çıkaranı gördüm de olayı elmadan alıp nasıl yürüttünüz hayretler içerisindeyim.
Ben 18'im o bir yaş küçükYas 18 var mi?
Ya sevgili yapma konusunda çocukluk yaptığını düşünüyorum bana inat olarak kafam çok karışık bu aralar kendimi kötü hissediyorum onunla konuşmaya ihtiyacım var eski günlerimizi özlüyorum
Ben 18'im o bir yaş küçük
İşte flört ettiği yoktu çünkü bana yazıyodu inanın ki ilk başta soğuduğumu zannettim benim zaten farklı bi olayım var bu kişiden önceki erkek arkadaşım vefat etti ondan sonra hiç bi erkeği takmam demiştim ama duygularıma engel olamadım korktuğum başıma geldiniye çocukluk olsun?
demek ki flört ettiği biri varmış ki 2 günde sevgili olmuş.
yani siz ayrılmamış ara vermişken başkasıyla sevgili olan birinin nesini özlüyorsunuz anlamıyorum. insan buz gibi soğur.
Çocukluk dediğimden kastım birisiyle sevgili olması değil kendi kendine kıskançlık krizine girip bir gün içinde biriyle çıkmaya başlaması ve bunu gözüme sokmaya çalışması nispet yapar gibipff pardon ya çocukluk derken haklıymışsınız. çocuk dediğin çocukluk yapar zaten.
Çocukluk dediğimden kastım birisiyle sevgili olması değil kendi kendine kıskançlık krizine girip bir gün içinde biriyle çıkmaya başlaması ve bunu gözüme sokmaya çalışması nispet yapar gibi
Biliyorum :)) ama anın tadını çıkarma taraftarıyımyok ablacım siz zaten bana göre çocukmuşsunuz ondan dedim:))
sevgilisi var üstüne düşme çok küçüksün zaten daha ne aşklar yaşayacaksın.
Çok hızlı ilerlemiş olmak için aynı elmadan ısırık almaları gerekiyordu galibaçok hızlı ilerlemek nasıl oluyor?
çocuğun sevgilisi var ama aşık ama değil sizi hiçe saymış mı saymış.
daha ne diyeceksiniz arayıp?
Biliyorum :)) ama anın tadını çıkarma taraftarıyım
Çok haklısınız ben bu aşk konusunda deli dumrul gibiyim dedim ya mesaj atıp bi yerlerde oturup konuşmaya ihtiyacım var diye yazarsam hata mı yapmış olurum diye düşünüyorumçıkar tabi ama doğru davranarak.
şu yaşında nasıl şekillenirse sınırların öyle gider. prensiplerin olsun.
Çok haklısınız ben bu aşk konusunda deli dumrul gibiyim dedim ya mesaj atıp bi yerlerde oturup konuşmaya ihtiyacım var diye yazarsam hata mı yapmış olurum diye düşünüyorum
Konu bizi aşar o zamanBen 18'im o bir yaş küçük
Öylebence hata olur.
ara verilmiş ilişkide görüşmeye devam ederken hiç bir açıklama yapmadan sevgili bulan ve onunla çıkmaya başlayan bir çocuğu arayıp seninle konuşmaya ihtiyacım var dersen bu seni gurursuz yapmaz mı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?