Hepiii I'II cross the stream - I have a dream. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Eylül 2017 1.286 2.257 53 4 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #21 Hatun Diyoki .!.: Konu bizi aşar o zaman Genişletmek için tıkla... Asar ne kelime? Beynim yandi.
guneykarimkure Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik... Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 5.141 7.348 198 4 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #22 Hatun Diyoki .!.: Konu bizi aşar o zaman Genişletmek için tıkla... Yani Bakış attı Nette bunu yaptı Oooffff 18 yaşındayken diş tellerimin arasında salata yeşili kalmasın diye çabalıyordum İlişki bile denmez ki bune
Hatun Diyoki .!.: Konu bizi aşar o zaman Genişletmek için tıkla... Yani Bakış attı Nette bunu yaptı Oooffff 18 yaşındayken diş tellerimin arasında salata yeşili kalmasın diye çabalıyordum İlişki bile denmez ki bune
guneykarimkure Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik... Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 5.141 7.348 198 4 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #23 Hepiii .!.: Asar ne kelime? Beynim yandi. Genişletmek için tıkla... Bunu anlayamana beynin var mı diye sorardım Ama bana ne :)
Hepiii .!.: Asar ne kelime? Beynim yandi. Genişletmek için tıkla... Bunu anlayamana beynin var mı diye sorardım Ama bana ne :)
Loxy Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2016 1.499 3.691 133 Mersin 4 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #24 guneykarimkure .!.: Yani Bakış attı Nette bunu yaptı Oooffff 18 yaşındayken diş tellerimin arasında salata yeşili kalmasın diye çabalıyorum İlişki bile denmez ki bune Genişletmek için tıkla... O saçımı çekti, ben çimdik attım diye devam edebilir
guneykarimkure .!.: Yani Bakış attı Nette bunu yaptı Oooffff 18 yaşındayken diş tellerimin arasında salata yeşili kalmasın diye çabalıyorum İlişki bile denmez ki bune Genişletmek için tıkla... O saçımı çekti, ben çimdik attım diye devam edebilir
cunci Mutluluk uzakta değil, kendi içimizde ;) Kayıtlı Üye 28 Aralık 2013 1.175 1.643 133 4 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #25 D Dikez canım benim.. Karşina daha çoooook kişi çıkacak. Sonra dönüp baktığında güleceksin üzüldüğüne. Ben olsam önünden ayva yiyerek geçerdim.. "Beni kaybettin, ayvayı yedin" manasında.. Sen neden üzülesin ki. O yansın derdine.
D Dikez canım benim.. Karşina daha çoooook kişi çıkacak. Sonra dönüp baktığında güleceksin üzüldüğüne. Ben olsam önünden ayva yiyerek geçerdim.. "Beni kaybettin, ayvayı yedin" manasında.. Sen neden üzülesin ki. O yansın derdine.
Loxy Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2016 1.499 3.691 133 Mersin 4 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #26 Hepiii .!.: Asar ne kelime? Beynim yandi. Genişletmek için tıkla... Ben bi müddet kendime gelemedim elma olayından sonra
Hepiii .!.: Asar ne kelime? Beynim yandi. Genişletmek için tıkla... Ben bi müddet kendime gelemedim elma olayından sonra
Umayumay35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2014 4.087 6.393 158 39 4 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #27 Çok hızlı ilerliyoruz diye ara verenini de ilk defa duyuyorum. Boş bırakmaya gelmez hayat boşlukları doldurur.
Çok hızlı ilerliyoruz diye ara verenini de ilk defa duyuyorum. Boş bırakmaya gelmez hayat boşlukları doldurur.
Hepiii I'II cross the stream - I have a dream. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Eylül 2017 1.286 2.257 53 4 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #28 guneykarimkure .!.: Bunu anlayamana beynin var mı diye sorardım Ama bana ne :) Genişletmek için tıkla... Konu beynimi yakti yakmasina da siz simdi bana mi dokundurdunuz?
guneykarimkure .!.: Bunu anlayamana beynin var mı diye sorardım Ama bana ne :) Genişletmek için tıkla... Konu beynimi yakti yakmasina da siz simdi bana mi dokundurdunuz?
guneykarimkure Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik... Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 5.141 7.348 198 4 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #29 Hepiii .!.: Konu beynimi yakti yakmasina da siz simdi bana mi dokundurdunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Hepiii .!.: Konu beynimi yakti yakmasina da siz simdi bana mi dokundurdunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Hepiii I'II cross the stream - I have a dream. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Eylül 2017 1.286 2.257 53 5 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #30 guneykarimkure .!.: Hayır. Genişletmek için tıkla... Yersem yani?
guneykarimkure Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik... Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 5.141 7.348 198 5 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #31 Hepiii .!.: Yersem yani? Genişletmek için tıkla... Ben bilmem
Hepiii I'II cross the stream - I have a dream. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Eylül 2017 1.286 2.257 53 5 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #32 guneykarimkure .!.: Ben bilmem Genişletmek için tıkla... Bundan sonraki yorumlarimi sizin de anlayabileceginiz seviyede yapacagim. Yoksa sonra anlat dur isin yoksa.
guneykarimkure .!.: Ben bilmem Genişletmek için tıkla... Bundan sonraki yorumlarimi sizin de anlayabileceginiz seviyede yapacagim. Yoksa sonra anlat dur isin yoksa.
guneykarimkure Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik... Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 5.141 7.348 198 5 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Dikez #33 Hepiii .!.: Bundan sonraki yorumlarimi sizin de anlayabileceginiz seviyede yapacagim. Yoksa sonra anlat dur isin yoksa. Genişletmek için tıkla... Anlaştık
Hepiii .!.: Bundan sonraki yorumlarimi sizin de anlayabileceginiz seviyede yapacagim. Yoksa sonra anlat dur isin yoksa. Genişletmek için tıkla... Anlaştık