Siz olsanız ne yapardınız?

Dopest

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
298
306
23
Merhabalar. Benim tanıştığım, bir kez görüştüğüm biri var. Biz görüştükten sonra bir plan önermişti o da 15-20 gün sonrasına denk geliyor. O plan yapılan gün yaklaştı ve beni bu arada kalan süreçte bir elin parmağını geçmeyecek şekilde arayıp sordu, iletişimde olduğumuz zamanda bu planı sormayı unutmadı yani yaptığımız konuşmalar beni tanımaya yönelik değil, ne yaptın ne ettin, o gün ne yapıcaz tarzı konuşmalar. Şimdi sorum siz olsanız böyle yapam biriyle o plan yapılan gün gider miydiniz?
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

aradaki iletişimi samimiyeti siz biliyorsunuz sonuç olarak. gitmek istiyorsam giderdim :)

Nerede buluşacaksınız? faaliyet plan nedir? ona göre cevaplayacağım

Plan önemli. Onu belirtmeden cevap alamayacağınız bir soru bu.

Tahmin ettim yılbaşı planı olduğunu. Ya gireceği ortamda kıskandırmak istediği biri var, ya sadece sizinle bir kerelik takılmak istiyor falan filan. Ben olsam gitmezdim.

Yılbaşı için

Tahmin etmiştim. Bu özel günü niye onunla geçireceksin ki? değer mi
Hem hiç hoş değil. yılbaşında seninle takılmak, eğlenmek çoşmak için plan yapmış hepsi bu
Nasıl olurda buna izin verirsiniz. Reddedin gitsin

nasıl bir plan bu

Cünkü biraz hoşlandım yalan yok. O yuzden kafam karışık ama onda aynı şey geçerli değil sanırım

bir gecelık bir ilişkı yasamak istiyorsan git ,

boş kalmış seni cepte tutuyor , hazırlıklı ol

yılbaşında yalnız kalmamak için belli mecburen arada bir arıyo sizi iyide siz birkere iyi tanımadığınız biryle görüştüğünz biryle neden yılbaşı gecirmek istediniz
Ben istemedim o teklif etti ben teklife hemen atlamadım o zamana kadar bi değerlendiriyim diye düşündüm. Anlattığım gibi oldu bana karşı tutumu bende biraz hoşlandığım için acaba mı diye düşünüp kararsız kaldım sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…