Merhabalar. Benim tanıştığım, bir kez görüştüğüm biri var. Biz görüştükten sonra bir plan önermişti o da 15-20 gün sonrasına denk geliyor. O plan yapılan gün yaklaştı ve beni bu arada kalan süreçte bir elin parmağını geçmeyecek şekilde arayıp sordu, iletişimde olduğumuz zamanda bu planı sormayı unutmadı yani yaptığımız konuşmalar beni tanımaya yönelik değil, ne yaptın ne ettin, o gün ne yapıcaz tarzı konuşmalar. Şimdi sorum siz olsanız böyle yapam biriyle o plan yapılan gün gider miydiniz?
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Banada biraz öyle geldi ama neden ben illaki başkalarını bulabilirBen gitmezdim, sanki o güne eşlik edesin diye senle konuşuyormuş gibi geldi bana.
Bu kadar az iletişimle nasıl bir samimiyet olabilirki birde gidersem bağlanıcam düşünüp durucam biliyorum kendimiaradaki iletişimi samimiyeti siz biliyorsunuz sonuç olarak. gitmek istiyorsam giderdim :)
Yılbaşı planıNerede buluşacaksınız? faaliyet plan nedir? ona göre cevaplayacağım
Yılbaşı içinPlan önemli. Onu belirtmeden cevap alamayacağınız bir soru bu.
Yılbaşı için
nasıl bir plan buMerhabalar. Benim tanıştığım, bir kez görüştüğüm biri var. Biz görüştükten sonra bir plan önermişti o da 15-20 gün sonrasına denk geliyor. O plan yapılan gün yaklaştı ve beni bu arada kalan süreçte bir elin parmağını geçmeyecek şekilde arayıp sordu, iletişimde olduğumuz zamanda bu planı sormayı unutmadı yani yaptığımız konuşmalar beni tanımaya yönelik değil, ne yaptın ne ettin, o gün ne yapıcaz tarzı konuşmalar. Şimdi sorum siz olsanız böyle yapam biriyle o plan yapılan gün gider miydiniz?
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Cünkü biraz hoşlandım yalan yok. O yuzden kafam karışık ama onda aynı şey geçerli değil sanırımTahmin etmiştim. Bu özel günü niye onunla geçireceksin ki? değer mi
Hem hiç hoş değil. yılbaşında seninle takılmak, eğlenmek çoşmak için plan yapmış hepsi bu
Nasıl olurda buna izin verirsiniz. Reddedin gitsin
Yılbaşınasıl bir plan bu
yılbaşında yalnız kalmamak için belli mecburen arada bir arıyo sizi iyide siz birkere iyi tanımadığınız biryle görüştüğünz biryle neden yılbaşı gecirmek istedinizYılbaşı
Ben istemedim o teklif etti ben teklife hemen atlamadım o zamana kadar bi değerlendiriyim diye düşündüm. Anlattığım gibi oldu bana karşı tutumu bende biraz hoşlandığım için acaba mı diye düşünüp kararsız kaldım sormak istedimyılbaşında yalnız kalmamak için belli mecburen arada bir arıyo sizi iyide siz birkere iyi tanımadığınız biryle görüştüğünz biryle neden yılbaşı gecirmek istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?