• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız ?

merhaba. 3.5 yıllık bir ilşkim var.sevgilimin telefonunda appstore satın alınanlarda 7-8 tane sohbet uygulaması indirdiğini gördüm. Sakince sordum ona bunlar ne açıklar mısın diye.o da bana bir anda panik yaptı sinirlendi bağırmaya başladı ne bu ya herşeye bakılırmıymış böyle ya diye.bende ben mi suçlu oldum şimdi insan gibi sordum sana panik yapıp bağırıyosun aldattın o zaman beni dedim. Biraz sonra yanlışlıkla indirdim dedi hadi 1-2 tanesi yanlışlıkla indi 8 tanesi mi yanlışlıkla indi dedim evet ben yalan söylemiyorum falan dedi ölen babasının üstüne yemin etti. Cafeden kalktık sakin bir yere gittik. Daha öncede buna benzer birşeyler olmuştu hep de yanlışlıkla oluyo nedense dedim.geçen gördüğümede dayımın oğlu dedin onada sen baktın belki dedim. Sonra durdu dayımın oğlu geldiğinde vermiştim telefonu o indirmişti şimdi hatırladım annesi de kızmıştı hatta falan dedi. Senin yanlışlıkla indirdiklerin hangisi göster dedim gösterdi ee dayının oğluyla aynı gün mü yanlışlıkla indirdin yani dedim evet denk gelmiş dedi.nasıl inanayım ben sana dedim başta panik yapıp sinirleniyosun yanlışlıkla diyosun sonra dayımın oğlu indirdi diyosun dedim. Ben yalan söylemiyorum falan dedi ağladı. Ne düşüneceğini ne yapacağımı bilmiyorum itirafta etmiyo
Sizi kendime benzettim. Mantıkla sorguluyorsunuz. Sorduğunuz sorunun cevabını biliyorsunuz.

Yaptığını kabul etmiyo ama terkedeceğimi bildiğinden sanırım. İnsanın bu kadar günahınalınmaz ki diyor birde.kafam çok karışık uyku uyuyamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten

Sen terk edince yine kabul etmicek hatta seni suçlucak ne güzel ilişkiyi bitirdi diye. Ama inan evlenip boşanmaktansa böyle baştan bitmesi aşk acısı çekmek en doğru olanı

Sen terk edince yine kabul etmicek hatta seni suçlucak ne güzel ilişkiyi bitirdi diye. Ama inan evlenip boşanmaktansa böyle baştan bitmesi aşk acısı çekmek en doğru olanı
Haklısınız ben terkedince bana inanmadı diyecek millete işte. 4 yıl olacak yalan söyleyip söylemediğini anlayabiliyorum beni çok salak yerine koydu zaten başka şeylerde oldu

Haklısınız ben terkedince bana inanmadı diyecek millete işte. 4 yıl olacak yalan söyleyip söylemediğini anlayabiliyorum beni çok salak yerine koydu zaten başka şeylerde oldu

İnsan bu hayata 1 kere geliyor. Yalanla dolanla bur hayat geçirmek istermisin. Emin ol daha karşına çık iyi insanlar çıkacaktır. Benim 4 yıllık iliştim bittiğinde çık üzülmüştüm ama devam etmem imkansızdı. Aldatma fiziksel olmaz düşünce ilede aldatma olur. İnanır mısın 5 aylık tanıdığım eşim onun 3 yılda veremediği güveni verdi bana ve 6 ay sevgili 9 ay nişanlı 4 yıllık evliyim şükürler olsun :)

Artık birşey yapmaz ki yapıyosada. Hadi kuzeni indirdi ona göster dedim yanlışlıkla indirdiklerini aynı gün indirmiş gözüküyo nasıl denk geliyo bu
İnanacağım elle tutulur mantıklı birşey arıyorum ama bulamıyorum.ölmüş babasının üstüne bile yemin etti bu kadar olur mu ki

Artık birşey yapmaz ki yapıyosada. Hadi kuzeni indirdi ona göster dedim yanlışlıkla indirdiklerini aynı gün indirmiş gözüküyo nasıl denk geliyo bu
Yalan söylediği kesin. Aldatması varsa duramaz. Merak etme telefonu çok karıştırıyorsun deyip şifre koyar. Bekle sen.

İnsan bu hayata 1 kere geliyor. Yalanla dolanla bur hayat geçirmek istermisin. Emin ol daha karşına çık iyi insanlar çıkacaktır. Benim 4 yıllık iliştim bittiğinde çık üzülmüştüm ama devam etmem imkansızdı. Aldatma fiziksel olmaz düşünce ilede aldatma olur. İnanır mısın 5 aylık tanıdığım eşim onun 3 yılda veremediği güveni verdi bana ve 6 ay sevgili 9 ay nişanlı 4 yıllık evliyim şükürler olsun :)
Ne güzel çok sevindim sizin adınıza Allah bir ömür mutluluk nasip etsin sizlere ☺️ Benim bundan öncede 3 yıl bir ilşkim oldu ondada aldatıldım kaderim kötü sanırım artık kimseyi istemem☹️

Yalan bile söyleyememiş, şu erkeklerin 2 gramlık aklıyla böyle çeviremedikleri dümenin başına geçmeleri beni benden alıyor!
Adam olsun, yaptığını kabul etsin sonra affedip affetmeyeceğinize kendiniz karar verirsiniz.

Yalan bile söyleyememiş, şu erkeklerin 2 gramlık aklıyla böyle çeviremedikleri dümenin başına geçmeleri beni benden alıyor!
Adam olsun, yaptığını kabul etsin sonra affedip affetmeyeceğinize kendiniz karar verirsiniz.
Çok haklısınız bir hata yaptıysan söyle benim bunu bilmeye hakkım var dedim yapmadım diyo ısrarla

Şuan görseniz çok emin kendinden ben yalan söylemiyorum diyo

Back
X