• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız ?

Çok haklısınız bir hata yaptıysan söyle benim bunu bilmeye hakkım var dedim yapmadım diyo ısrarla
Biran panikle reddettiği için, o lafı yemiyor işte.
Ne var yani indirdim merak ettim dese?
Bence sizin meseleniz sohbet vs programı değil, böyle saçma bir konuda bile yalan söyleyebiliyor bir de üstüne haksız yere üste çıkıyor olması.
Bu olaydan ilişki bitmez ama büyük darbe alır, güven problemi başlar.
Gözünüz üzerinde olsun.

Biran panikle reddettiği için, o lafı yemiyor işte.
Ne var yani indirdim merak ettim dese?
Bence sizin meseleniz sohbet vs programı değil, böyle saçma bir konuda bile yalan söyleyebiliyor bir de üstüne haksız yere üste çıkıyor olması.
Bu olaydan ilişki bitmez ama büyük darbe alır, güven problemi başlar.
Gözünüz üzerinde olsun.
Güvensiz de gitmez ama. Ne yapacağımı bilmiyorum soğuk konuşuyorum ya eskisi gibi olmamı istiyo hiçbirşey olmamış gibi ben bunu yapamam itiraf etse içimde yaptı mı yapmadımı kalmaz en azından yapmış bir yanlış derim en azından

Kalbinin sesini dinle diycem ama ilerde kalbinin sesini dinlediğin için bugün ayrılmadığın için pişman olma durumun da olabilir :/ bence çok fazla geçerli sebebin var bu ilişkiyi bitirmen için ama anladığım kadarıyla seviyorsun sevince çok şeyi sineye çekebiliyor insan en iyisi mi çok iyi düşün ve öyle adım at onun bu yaptıklarıyla devam ederken mi daha iyi olucaksın yoksa onsuz dayanabilicek misin zor bi durum dilerim en kısa zamanda atlatırsın..

Kalbinin sesini dinle diycem ama ilerde kalbinin sesini dinlediğin için bugün ayrılmadığın için pişman olma durumun da olabilir :/ bence çok fazla geçerli sebebin var bu ilişkiyi bitirmen için ama anladığım kadarıyla seviyorsun sevince çok şeyi sineye çekebiliyor insan en iyisi mi çok iyi düşün ve öyle adım at onun bu yaptıklarıyla devam ederken mi daha iyi olucaksın yoksa onsuz dayanabilicek misin zor bi durum dilerim en kısa zamanda atlatırsın..
Teşekkür ederim gerçekten çok zor bir durum birde sadece bunlar değil çok baskıcı köle gibi davranan biri başka sorunlarda var. Bu olaydan sonra çok iyi davranmaya başladı güzel sözler söylemeye başladı bunlar hep suçluluktan sanırım düşünmekten de kafayı yicem

Güvensiz de gitmez ama. Ne yapacağımı bilmiyorum soğuk konuşuyorum ya eskisi gibi olmamı istiyo hiçbirşey olmamış gibi ben bunu yapamam itiraf etse içimde yaptı mı yapmadımı kalmaz en azından yapmış bir yanlış derim en azından
Ben sizin yerinizde olsam, bu meseleyi kapatmış gibi yapıp devam eder ama dedektif gibi peşinde iz sürer delil arardım.
Ha gözümüzle görmedik yaptığını, muhtemelen yalan ama ispat yok.
Sırf bu sebepten delilim olana kadar, aynı zamanda pişman olmamak adına üzerini çizerdim meselenin.
Zaten emin olun bu kadar ucuz bir numara çevirmişse, 2 aya kalmaz aynı saflıkla bir hata daha yapar.

Google geçmişinde daha önce +18 video aramış onu gördüm onada yanlışlıkla dedi daha sonra bilgisayarında youtubedan iç çamaşırlı kadınların olduğu videolara bakmış onada dayımın oğlu bakmış dedi
Bekar erkek. Bunları yapmayan yok bence. Evli erkekler bile yapıyor. Utanıp yalan söylemiş olabilir. Ama sanal da olsa iletişime geçmek muhabbet etmek falan yaptıysa o farklı. İç çamaşırlı kadın reklamlarda da var. Bilemedim.

Ben sizin yerinizde olsam, bu meseleyi kapatmış gibi yapıp devam eder ama dedektif gibi peşinde iz sürer delil arardım.
Ha gözümüzle görmedik yaptığını, muhtemelen yalan ama ispat yok.
Sırf bu sebepten delilim olana kadar, aynı zamanda pişman olmamak adına üzerini çizerdim meselenin.
Zaten emin olun bu kadar ucuz bir numara çevirmişse, 2 aya kalmaz aynı saflıkla bir hata daha yapar.
Ayrılma noktasına kadar geldik sanmıyorum kalkışacağını yapsada herşeyi siler bence

Teşekkür ederim gerçekten çok zor bir durum birde sadece bunlar değil çok baskıcı köle gibi davranan biri başka sorunlarda var. Bu olaydan sonra çok iyi davranmaya başladı güzel sözler söylemeye başladı bunlar hep suçluluktan sanırım düşünmekten de kafayı yicem
Sanırım bi hata yapmış kendisi ve hatasının farkında ama seni kaybetme korkusuyla itiraf edemiyor ben bunu çıkarıyorum tavırlarından. Büyük bi dersi hakediyor :/

Ayrılma noktasına kadar geldik sanmıyorum kalkışacağını yapsada herşeyi siler bence
Eğer ki ihtimal vermiyorum ama doğruyu söylüyorsa bir şey bulamazsınız zaten.
Ama biz haklıysak ve hem yalan hem de aldatma teşebbüsü var ise ‘bak gene kandırdım ben zeki adamım ya bundan da yırttım’ gevşekliğine girecek ve bir zaman sonra yetmeyen aklıyla gene bir iş çevirecektir, emin olun buna.

Dedim ona sen bende görseydin inannırmıydın aynı senin gibi anlatsaydım tepki verseydim.inanırdım ben sana diyo

Oldu hayırlı işler dilerim arkadaşa... Lütfen bunu yapmayın. Paniklemesi, bağırması, kuzenim yaptı diye kıvırması, birden iyi davranmalar... Ne olduğu ortada değil mi? Bir de kuzen yapmış, anne bile nereden öğrendiyse artık annesi arayıp kızmış ya kendisi niye silmemiş o uygulamaları? Benim telefonda ilk aldığımda yüklüydü. Direkt sildim. Çünkü işim olmaz. Sizinki sıvıyor bildiğin.. Bugün susarsanız hep susarsınız. Bunu unutmayın. Taviz, tavizi doğurur.

Eğer ki ihtimal vermiyorum ama doğruyu söylüyorsa bir şey bulamazsınız zaten.
Ama biz haklıysak ve hem yalan hem de aldatma teşebbüsü var ise ‘bak gene kandırdım ben zeki adamım ya bundan da yırttım’ gevşekliğine girecek ve bir zaman sonra yetmeyen aklıyla gene bir iş çevirecektir, emin olun buna.
Kesinlikle katılıyorum.

merhaba. 3.5 yıllık bir ilşkim var.sevgilimin telefonunda appstore satın alınanlarda 7-8 tane sohbet uygulaması indirdiğini gördüm. Sakince sordum ona bunlar ne açıklar mısın diye.o da bana bir anda panik yaptı sinirlendi bağırmaya başladı ne bu ya herşeye bakılırmıymış böyle ya diye.bende ben mi suçlu oldum şimdi insan gibi sordum sana panik yapıp bağırıyosun aldattın o zaman beni dedim. Biraz sonra yanlışlıkla indirdim dedi hadi 1-2 tanesi yanlışlıkla indi 8 tanesi mi yanlışlıkla indi dedim evet ben yalan söylemiyorum falan dedi ölen babasının üstüne yemin etti. Cafeden kalktık sakin bir yere gittik. Daha öncede buna benzer birşeyler olmuştu hep de yanlışlıkla oluyo nedense dedim.geçen gördüğümede dayımın oğlu dedin onada sen baktın belki dedim. Sonra durdu dayımın oğlu geldiğinde vermiştim telefonu o indirmişti şimdi hatırladım annesi de kızmıştı hatta falan dedi. Senin yanlışlıkla indirdiklerin hangisi göster dedim gösterdi ee dayının oğluyla aynı gün mü yanlışlıkla indirdin yani dedim evet denk gelmiş dedi.nasıl inanayım ben sana dedim başta panik yapıp sinirleniyosun yanlışlıkla diyosun sonra dayımın oğlu indirdi diyosun dedim. Ben yalan söylemiyorum falan dedi ağladı. Ne düşüneceğini ne yapacağımı bilmiyorum itirafta etmiyo

Ah kardeşim vur tekmeyi gitsin kendini neden üzüyorsun düpe düz yalan konuşuyor.
Boşta kalmamak için seninle takılıyor eğleniyor maalesef, bir erkek başka arayışlara girdiyse o ilişki bitmiştir. Bitmediyse bile çok yakında şiddetli biçimde bitecektir. Saygısızlıktır bu yaptığı. yinede sen bilirsin
Misilleme yapmanı öneririm, kullan demiyorum sende indir o uygulamaları görmesini sağla sonra teyze kızım falan de
verdiği tepkiye empati yap diye cevap ver sonuca göre kararını verirsin

Oldu hayırlı işler dilerim arkadaşa... Lütfen bunu yapmayın. Paniklemesi, bağırması, kuzenim yaptı diye kıvırması, birden iyi davranmalar... Ne olduğu ortada değil mi? Bir de kuzen yapmış, anne bile nereden öğrendiyse artık annesi arayıp kızmış ya kendisi niye silmemiş o uygulamaları? Benim telefonda ilk aldığımda yüklüydü. Direkt sildim. Çünkü işim olmaz. Sizinki sıvıyor bildiğin.. Bugün susarsanız hep susarsınız. Bunu unutmayın. Taviz, tavizi doğurur.
Telefonda değildi uygulamalar bakıyorum telefonuna zaten tutmaz da indirilenlerden silmeyi akıl edememiş

Back
X