- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi BlackandBlack
-
Başınız sağolsun. Çok kötüdür eminim.
Ama bn olsam giderdim. Orda bi dans edip 2 şarkıda oynamak çok zor olmasa gerek. Annesini gömüp sahneye çıkıyor sanatçılar.
Takı zamanı kusura bakmayın bebeğimin ölüm yıldönümüne denk geldi çok neşesiz kaldıysam özür dilerim. Elimden geleni yapmaya çalıştım mutluluklar derdim ben olsam.
Allah askina dugunu olan cifte taki takarken bebegimin ölüm yildonumu, size mutluluklar denir mi ya??? Insanlarin da moralini bozmaya ne gerek var.
Dugune gelenlerin kac sarkida oynadigini takip etmiyor herkes ve az oynadi diye taki takarken aciklama yapmak zorunda degilse. Isterse hic oynamaz aciklama yapilcaksa bile yeri takı sirasi degil.
Açıklama çifte değil, ailesine yapılır zaten. O mutlu günlerinde üzülmelerine gerek yok, zaten evlenen çiftin değil, ailesinin hatırı var bizde de...
Şimdi okudum, Doğum olmadan kaybı yaşamışsınız. Tavsiyem üzerine sünger çekmek ve hayata karışmak.
Acı yarıştırmıyorum sizin için söylüyorum. 3 yaşındaki kızımı kaybettim 5,5 sene önce. Seni asıl anlayacak ve sana ablalık yapıp tavsiye verecek kişilerden biriyim o yüzden diyorum.Doğum olduktan sonra ya da olmadan kaybetmenin bir farkı yok bence. Bunu yıllarını birlikte geçirip, anı biriktirilmiş bir evlatla kıyaslamıyorum ama bebeğim büyüktü. Yani doğum için gün sayarken, her şeyi hazırken ve evet görmemiş ve koklamamış olabilirim ama bir çok anımız varken kaybettim. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın ama üzerinden kaç yıl geçerse geçsin bu acı dinmiyor. Evet yara kabuk bağlıyor ama hep içinde kalıyor... Onu hatırlatacak herhangi bir şeyle karşılaşınca ilk günkü gibi içinde canlanıveriyor... Sünger çekilemiyor yani... Sünger çekilebilecek bir şey de değil, emin olun...
MERHABA YARANA MERHEM OLMAYA GELDIMMerhaba,
Çok uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum. 3 yıl önce 8 Eylül'de bebeğimi kaybettim. Çok şükür şuan sağlıklı bir bebeğim var ama acısını hala yaşıyorum ilk göz ağrımın... Bu hafta sonu eşimin kuzeninin kızı evleniyor 8 Eylül'de. Eşim ve benim için gerçekten çok önemli insanlar. Kaybettiğim bebeğimi bile onlar yıkadı, defnettiHem en acı hem de en mutlu günlerimizde hep yanımızda olan bir aile.
Ama ben Cumartesi günü, oğlumun doğum/ölüm yıl dönümünde düğüne gitmek istemiyorum. Eşim de diyor ki başkası olsa gelme derim ama bu aile bizim için önemli, o yüzden gelmen gerekiyor diyor. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?