Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Başınız sağolsun. Sizi cennette bir melek bekliyor..

Ben olsam sanırım giderdim. Evet, evladın acısı çok zordur muhakkak ama düğün sahibi insanlar da en büyük acınızda sizin yanınızda olup size değer vermiş insanlar. O gün düğüne gitmeseniz hayatınızda ne değişecek ki? Olana çare yok. Bir tane de evladınız varmış. Aksine biraz dikkatiniz dağılır, neşelenirsiniz.

Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Sanırım bu acının sızısı hiç geçmiyor.

Bence gitmelisiniz.Hem sizin için de farklı bir gün olur,evde oturup canınızı sıkmayın kafanızı dağıtmaya çalışın bence.

Basiniz sagolsun. Sahsen gitmem. Akrabagim düğünü babamın ölüm yildonumunde yapmak istedi. O gün gitmeyecegimi söyledim. Baskalarin kararlarina karisma hakkim yok, ama kendi kararım gidip gitmemek sonucta

Sizin de başınız sağ olsun. Çok üzüldüm sizin için de Evet, toparlandım ama yine de evladımı kaybettiğim gün yaklaşınca 3 yıl öncesine geri dönüyorum. Dediğiniz gibi beni en iyi anlayacak olan insanlardan birisiniz. Ben öyle yazınca bu acıyı yaşamamış biri olarak yazdığınızı düşünmüştüm...

Allah razı olsun.
Ben şahsen gitmezdim. Biri ölüm diğeri düğün. Öyle nişan, kokteyl falan değil kendi adıma onlara eşime ve ailesine kötü hissettiririm diye düşüne yine gidemem. Ama hatrı büyükse bi ondakika uğramak gerekir galiba.

Siz en iyisi bi büyüğünüze danışın. Annenize ve kv onlar daha iyi yönlendiriyorlar bizler duygu kısmını düşünüp mantığı devre dışı bırakıyoruz.

Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Sanırım bu acının sızısı hiç geçmiyor.
Allah razı olsun. Şükür ederek elimizdekinin kıymetini bilerek anı yaşıyoruz diyelim :)
Yoksa her geçen gün yanınızdakilerin günlerini kahkahalarını büyümesini eğlenmesini kaçırıyorsunuz.

Başınız Sağolsun bence gitmelisiniz.
Çünkü o aile size destek olmuş. Oynamak eğlenmek zorunda değilsiniz. Ama en kötü gününüzde Yanınızda olan insanları en mıtlu Günlerinde yanlız bırakmayın bence

Allah razı olsun. Şükür ederek elimizdekinin kıymetini bilerek anı yaşıyoruz diyelim :)
Yoksa her geçen gün yanınızdakilerin günlerini kahkahalarını büyümesini eğlenmesini kaçırıyorsunuz.
Ya ne güzel anlatmışsınız. Benim de şuan yaşadığım şey tam da bu... 22 aylık bir oğlum var. Doğduğundan beri istisnasız her gün ona sarılıp, kokusunu içime çekerek Yaradana şükrediyorum onu bana verdiği için. Çok şükür, bin şükür bu günümüze...

Büyük muydu biraz bebeginiz karşı tarafa söyleyin durumu anlayışlı karşılarlar diye umuyorum

Düğünümden 15 gün önce amca oğlu şehit oldu. Abisi babası kardeşi düğünüme hep geldiler. 20 yaşında, 15 gün önce... başınız sağolsun Allah kimseye evlat acısı vermesin. Herkes düğüne güle oynaya gitmiyor gitmek durumunda olduğu için gidiyor...

Gidip kısa bir süre görünürdüm. Allah çocuklarınızı size bağışladın. Tarifi zor bi acı tekrarını yaşatmasın. Ama sizin icin önemli olan bi aile olduğunu da unutmadan, size göre yas olan günün onlar için mutlu bir gün olduğunu düşünerek gitmelisiniz.

Acınız büyük Rabbim ahirette kavuştursun ama bence de gitmeniz iyi olurdu hem hüznünüzü dağıtırsınız hem de sizin kötü gününüzde yanınızda olan insanları mutlu edersiniz.

Büyük muydu biraz bebeginiz karşı tarafa söyleyin durumu anlayışlı karşılarlar diye umuyorum

Evet, büyüktü. 36+1'de her şeyi hazırken ve tüm eksiklerini tamamladığım günün ertesi günü kaybettim Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın... Acıların en büyüğü olsa gerek...

Günaydın,
Hepinize çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız ve bana yol gösterdiğiniz için. Sanıyorum bir çoğunuzun da dediği gibi 10-15 dk.lığına da olsa uğrayıp, tebrik edeceğim. En mantıklısı bu gibi duruyor...

Başınız sağolsun
Ama o gün düğüne gittiniz diye yavrunuza ihanet ediyor değilsiniz. Bu üzücü anının yerine buruk da olsa mutlu bir anı eklemek gerek bence. Hem kötü gününüzde yanınızda olmuşlar, şimdi siz onların önemli gününde yalnız bırakmamalısınız. Tarihler hiç önemli şeyler değil aslında. Annemin öldüğü günü geçen düşündüm ayın kaçıydı diye emin olamadım. (Daha 2 sene olmadı halbuki) ama acısını her gün hissediyorum. Yani demek istediğim o gün diğer günlerden daha az ya da çok üzülmeyeceksiniz ki.

Ben gitmezdim ve o insanlarin da size darilacaklarini sanmam. Gitmeyin acinizi yasayin. Kimse de size "niye gitmedin" diye sormaya hakki yok esiniz olsa bile. Basiniz sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…