Merhaba kızlarçok şükür büyük bi sorunum yok ama yine de sormak istedim. Öğretmenim ve daha yeni göreve başladım.Memleketimde görev yapıyorum, ailem yakın akrabalarım çalıştığım okula tebrik amaçlı çiçek gönderdi. Tabi ki bu inceliği erkek arkadaşımdan da bekledim, ama sanirim erkekler bizim gibi düşünemiyor. Ki zaten hiç çiçek de almadi bana.( Çok önemi yok ama insan bekliyor iştee). Samimi olduğumuzdan çok çekinmiyorum, bana çiçek gönder diyebilirim, Sizce kendim söylemem kötü mü olur
Çok saçma olurbana çiçek gönder diyebilirim, Sizce kendim söylemem kötü mü olur
Söylemeyin,siz söyledikten sonra bir anlamı kalmaz.Merhaba kızlarçok şükür büyük bi sorunum yok ama yine de sormak istedim. Öğretmenim ve daha yeni göreve başladım.Memleketimde görev yapıyorum, ailem yakın akrabalarım çalıştığım okula tebrik amaçlı çiçek gönderdi. Tabi ki bu inceliği erkek arkadaşımdan da bekledim, ama sanirim erkekler bizim gibi düşünemiyor. Ki zaten hiç çiçek de almadi bana.( Çok önemi yok ama insan bekliyor iştee). Samimi olduğumuzdan çok çekinmiyorum, bana çiçek gönder diyebilirim, Sizce kendim söylemem kötü mü olur
Siz söyledikten sonra almasının bi değeri var mı sizce??? Ben asla böyle bir talepte bulunmam belki karşımdaki bunu zaten yapacak ama ben dedim de yaptı diye kendimi yer bitiririm hiç te mutlu olamam, alırsa kendi düşünüp alsın o zaman değeri olurMerhaba kızlarçok şükür büyük bi sorunum yok ama yine de sormak istedim. Öğretmenim ve daha yeni göreve başladım.Memleketimde görev yapıyorum, ailem yakın akrabalarım çalıştığım okula tebrik amaçlı çiçek gönderdi. Tabi ki bu inceliği erkek arkadaşımdan da bekledim, ama sanirim erkekler bizim gibi düşünemiyor. Ki zaten hiç çiçek de almadi bana.( Çok önemi yok ama insan bekliyor iştee). Samimi olduğumuzdan çok çekinmiyorum, bana çiçek gönder diyebilirim, Sizce kendim söylemem kötü mü olur
Sokma akilla akil olmaz...Merhaba kızlarçok şükür büyük bi sorunum yok ama yine de sormak istedim. Öğretmenim ve daha yeni göreve başladım.Memleketimde görev yapıyorum, ailem yakın akrabalarım çalıştığım okula tebrik amaçlı çiçek gönderdi. Tabi ki bu inceliği erkek arkadaşımdan da bekledim, ama sanirim erkekler bizim gibi düşünemiyor. Ki zaten hiç çiçek de almadi bana.( Çok önemi yok ama insan bekliyor iştee). Samimi olduğumuzdan çok çekinmiyorum, bana çiçek gönder diyebilirim, Sizce kendim söylemem kötü mü olur
Okuldaki diğer öğretmenlere hava atmadan yaşayamıyor musunuz?bana çiçek gönder diyebilirim, Sizce kendim söylemem kötü mü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?