Merhaba kizlar sizce yanlismi yapiyorum esimle dun tartıştık annesine gitmemi istedi benimde pek gönlüm yoktu tamam dedim oda fark etti gönlümün olmadigini gitmiyorsan ben giderim gelmesen gelme dedi bisey demeden gidicem dedim zaten hastanede sonucumu alip oraya gececektim nese gittim aksam isten cikip geldi eşim yemegini yedi oraya gitigimde mutlaka bi is temizlik felan cikar bana esimdende bekledigim yardimci olmasiydi bana kendisindende yardim etmesini istedim tamam dedi ve arkadasi aradi trasa gidiyordum dedi bana saat 10 bucukta bu saate gitmesini istemedim annesinin yanindada hoşgörülü davranmak.zorunda kaldim ve gitti bütün is guc bana kaldi esimde gece 12 bucukta eve geldi sabah oldu evime geldim aksam bunun tartismasini yaptik konu baya uzadı esimde karşı koyarken cok inadimdir bununda farkindayim esim istemeyerek sinirle bogazima yapisti yerlere firlatti beni bogazimda belimde kolarimda morluklar var cok pisman oldugunu soluyor gonlumu almaya calisiyor ben yuz vermiyorum 2 gundur ayri yatiyoruz yanimda yatmasini istemiyorum severek evlendik 5 senedir bekledim.ben onun icin cok seyler cektim onun icin herseyi goze aldim suan 8 aylik evliyiz sizce ne yapmaliyim cok uzun oldu kusura bakmayin