- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
- #21
Evet bizim için iyi para :)1400 kalıyor geriye demiş ya ondan yaptım şaka.konu sahibi için çok ıyı para yurtdışı işi.domates 11 lira markette
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bizim için iyi para :)1400 kalıyor geriye demiş ya ondan yaptım şaka.konu sahibi için çok ıyı para yurtdışı işi.domates 11 lira markette
Geçinilemez tabi.bizimkilerde dukkan bırını senelik almıştık biri sallantı da eşim strese girdi valla kiralar olmasa maaşla geçinemeyiz ankara da
Evet ihtiyacımız var ve gormeye gelebilecek ama çok kararsızım uzaklık beni korkutuyor hiç ayrı kalmadık şimdiye kadar2 senede arada bi sizleri görmeye gelemeyecek mi? Aslında iyi para bence iki sene dediğin hemen geçiyor. Çoğu asker eşleri aylarca hatta yıllarca eşinden başka bir şehirde kalıyor. Siz bilirsiniz ama ihtiyacınız varsa gitsin derim.
karşı komşum inşaat mühendisi o da evli çocuğu var eşi arkadaşım iyi bir işi var yüksek getırılı ama o bile Azerbaycan a gitti geçen ay çalışmak için eşini çocuğunu bırakıp.borçları falanda yoktu bu arada.ben olsam giderdim ama 2 sene için değil şartları zorlar 4 5 yıl kalırdımEvet bizim için iyi para :)
Ewet ben istemiyordum ve eşim bu konuyu kapatmıştı ama babam neden izin vermiyorsun diyor kalacak yemek gideri yok şirkete ait hatta uçak biletini bile şirket karsilayacakmis ama bilmiyorum Kuveyt yani nasıl bı yer nolur hiçbir fikrim yok
Birleşik Arap Emirlikleri, paranın su gibi dağıtılıp su gibi harcandığı bir yer. Konaklama ve yemek ücretsizse makul ama diğer türlü zaten gelen para gider diye düşünmeden edemedim. Sizin de eşinizle gitme imkanınız yok sanırım??
Yani... Değer mi düşünün; iki sene dile kolay ya... Kendimi direkt yerinize koyuyorum, cidden böyle bi karar için çok bunalmış ve pek çok ümidimi tüketmiş olmam gerekirdi. Batı tarafı olsa, bi garsonluk bile şahane para getiriyor ama doğu kısmı için çok bi bilgim yok açıkçası. Yanlış da yönlendirmek istemem.
En kötü ihtimalle bir sene denersiniz; iki sene olmak zorunda mı illa? Hayatı görüp, şartları ilk birkaç aydan test edip dönme imkanı olamaz mı?
Esimde diyor oraya bı gideyim gelme kal orda dersin diye ama ben hiç sanmiyorumkarşı komşum inşaat mühendisi o da evli çocuğu var eşi arkadaşım iyi bir işi var yüksek getırılı ama o bile Azerbaycan a gitti geçen ay çalışmak için eşini çocuğunu bırakıp.borçları falanda yoktu bu arada.ben olsam giderdim ama 2 sene için değil şartları zorlar 4 5 yıl kalırdım
Eşimle gitme imkanım malesef yok zaten 4 bin dolara ise başlasa bin doları kiraymis gerisini saymiyorum bile gitmemin hiç bı anlamı olmayacak bende bari 1 yıl olsun dene diyorum ama eşim sözleşme olacağını ve en aşağı 2 yıl durmam gerekiyor dedi bu şartlarda olsa gönderir mıydın
iyi geceler diliyorum sabah okul var malum erken kalkılacak.umarım herşey düzelir hepimiz için sevdıklerımın de kendimin de uzulmesini istememGeçinilemez tabi.
İşte kış geldi, bir aidat doğalgaz, elektrik su faturası ödüyoruz ki asgari ücret maaşı geçiyor.
Ben anlamıyorum inan millet nasıl geçiniyor.
Bebek bezinin tanesi 45 kuruştu, şimdi 2 lira.
4 katı ya şaka gibi!
Ben 200 lira verirken beze, şimdi 800 lira vereceğim!
Nasıl yetişelim nasıl...
annen gitse kuveyte nası fikir amaaaa.ben de 1 2 kişi göndermek ısterım bir süre kafa dınleriz.iyi gecelerrrBir şey diyemiyorum Angel. Ben göndermek istemezdim ama kendi rahat şartlarımdan böyle konuşuyorum. Sen kendin tartmalısın; hayat şartları biliyorsun; güzel para, arttırma imkanı olabilir; belki bir şeylerinin önünü açan bir girişim olur, belki bir deneme... Ama iki çocukla burada kalacak ve anne-baba olarak yetmeye çalışacak olan sensin. Ailen ne kadar destek de olsa, eşinin eksikliğini illa ki hissettiğin zaman olacak. Bunun değerlendirmesi kalben ve aklen sende. Biz burada sabaha kadar parayı da konuşuruz, imkanı da vb. ama onun tahlili sende.
Ben göndermek istemezdim diyorum çünkü eşimin yokluğunda iki sene bana on iki sene gibi gelebilirdi... 1400 lira aylık, gerçekten sıkıntılı bir hayat demek iki çocukla beraber. İşte, biz ne desek olmayacak kuzum, neye nereye kadar dayanacağını yine en iyi sen bilirsin.
annen gitse kuveyte nası fikir amaaaa.ben de 1 2 kişi göndermek ısterım bir süre kafa dınleriz.iyi gecelerrr
Eşimin yokluğunu çok arayacağım için bu kadar takıyorum sanırım mesela şuan annemdeyim ama en fazla bı gün kalirim eşim hicbisey yapmasada yokluğu çok fazla şey benim icin bu düşündürüyor çocuklar yoruyor kolik gazlı ve sürekli ilgi isteyen bı bebe daha araları 2 yaş iki erkek evlat bana gelince 1 saat bile arkadaşlarla çıkmak çok şey ifade ediyor he bunu annemde dört dörtlük yapar ama eşin manevi desteği yanında hissettiğin huzur neyle kiyaslanabilir bilmiyorum hakkımda hayırlisi teşekkürler yorumun içinBir şey diyemiyorum Angel. Ben göndermek istemezdim ama kendi rahat şartlarımdan böyle konuşuyorum. Sen kendin tartmalısın; hayat şartları biliyorsun; güzel para, arttırma imkanı olabilir; belki bir şeylerinin önünü açan bir girişim olur, belki bir deneme... Ama iki çocukla burada kalacak ve anne-baba olarak yetmeye çalışacak olan sensin. Ailen ne kadar destek de olsa, eşinin eksikliğini illa ki hissettiğin zaman olacak. Bunun değerlendirmesi kalben ve aklen sende. Biz burada sabaha kadar parayı da konuşuruz, imkanı da vb. ama onun tahlili sende.
Ben göndermek istemezdim diyorum çünkü eşimin yokluğunda iki sene bana on iki sene gibi gelebilirdi... 1400 lira aylık, gerçekten sıkıntılı bir hayat demek iki çocukla beraber. İşte, biz ne desek olmayacak kuzum, neye nereye kadar dayanacağını yine en iyi sen bilirsin.
Hayırlısı olsun hakkınızda bende bizde gidelim diyorum ama pahalı bı ulkeymis yani bı birikimi olmayacak biz gidersek yemek konaklama şirkete ait olduğu için eşim gitmek istiyor eşimin işi var ama 2 çocuk kredi ödemesi derken tr şartları iyice zorlamaya başladı ailen yanındadır ins senindeMerhaba benim esimin de kuveyte gitme durumu var. Kasim ayinda gidecek gibi gorunuyor. Ben de endiseliyim ama su an issiz ve ulkenin hali ortada. Kac para maas verecekler bilmiyoruz ama bizim kabul etmeme sansimiz yok. Bizim de 20 aylik oglumuz var ve ev kredisi oduyoruz. Mecburen gidecek cunku tr de is bulamadi. Ben de uzuluyorum yanlizliktan korkuyorum ama bir muddet deneyecegiz. 6 ay sonra filan eger esim bizim icin uygun olacagini dusunurse yani orada yasayabilecegimizi dusunurse biz de gideriz oglumla. Ama en buyuk merakim kres fiyatlari saglik konulari yani pahali bir ulke oldugu icin orada kazandigin dolar maasini dinar olarak harcadiginda ne elde kalacak veya yetecek mi kafamda deli sorular
2 yıl sonra dönerim diyor eşim bende bı git dene bak beğenmezsen biraz çalışır dönersin dedm kabul etmeme şaşırdı çünkü baya karşı çıkıyordum.ama burda 10 ayda kazandığı parayı orda 1 ayda alacak annem babam destek zaten ve yakınız zaten onlar olmasa gonderemezdim sanırım iki kucuk çocuklaGitsin canım annen de yakinmis güzel para. 6 ayda 1 15 günlüğüne gelir.siz gidemezsiniz muhtemelen ama 2 yılla sinirli kalır mı bilmem Para tatlı çünkü. Ben hamileyken eşim gitti ve doğuma yetişemedi Annem hayatta değil ve Babam uzakta. Ama senin şartların olsaydı gitsin derdim bebeğin biraz büyüsün ise girersin. Tek soru 2 sene sonra dönecek mi