Siz olsanız ne yapardınız?

Konu sahibi, siz acaba çok kontrolcü biri misiniz?
Öyle yada böyle görümce kendince uğraşıyor.
Karışıyor,müdahale ediyor belki ama faydası var sonuç olarak.
Eşiniz sizinle paylaşmamasının sebebini sizin kontrolcü tavırlarınız varmış gibi de ona bağlıyor gibiyim.
Adam tutunmak için her yolu deniyor belki.
Siz destek verin,kararlarına saygı duymaya çalışın.
Çok değişik ayrıntılara takılıyorsunuz.

Ayrıca İngiltere’de yaşıyorum. Almanya’yada gittim.
Bence kesinlikle Almanya’da yaşamak diyorum. Kesinlikle.

Benim de eşim,İngiltere’den başka yer olmaz. Dedi
Oturdum.
İş söz konusu olduğu için öncelik onundu.

görümcenizin yaptığı her yönüyle yanlış ona söyleyecek birşey yok.
ama sizin yapmanız gereken eşinizle fikir birliğine varmak. bana şöyle geldi ki eşiniz bir şekilde ingiltere veya almanya gitmeyi kafasına koymuş. ama siz kesinlikle almanya olmaz diye tutturunca sizinle paylaşmadan süreci kendi kendine ilerletiyor. (ki ben olsam ben de almanya da mı yaşamak mı ingilterede mi derseniz ingiltere derim, ikisini de görmüş biri olarak) siz biraz daha yumuşak ve anlayışlı olun. örneğin eşinize diyin ki, bir gelişme varsa ben de almanca kursuna gideyim, oralarda zorlanmayayım. sen benimle paylaş.
siz bu kadar sert duvar örünce, size danışmadan etmeden kendi kendilerine birşeyler yapıyorlar, çareyi de sizi ekarte etmekte bulmuşlar. lütfen siz biraz daha dahil olun sürece

görümcenizin yaptığı her yönüyle yanlış ona söyleyecek birşey yok.
ama sizin yapmanız gereken eşinizle fikir birliğine varmak. bana şöyle geldi ki eşiniz bir şekilde ingiltere veya almanya gitmeyi kafasına koymuş. ama siz kesinlikle almanya olmaz diye tutturunca sizinle paylaşmadan süreci kendi kendine ilerletiyor. (ki ben olsam ben de almanya da mı yaşamak mı ingilterede mi derseniz ingiltere derim, ikisini de görmüş biri olarak) siz biraz daha yumuşak ve anlayışlı olun. örneğin eşinize diyin ki, bir gelişme varsa ben de almanca kursuna gideyim, oralarda zorlanmayayım. sen benimle paylaş.
siz bu kadar sert duvar örünce, size danışmadan etmeden kendi kendilerine birşeyler yapıyorlar, çareyi de sizi ekarte etmekte bulmuşlar. lütfen siz biraz daha dahil olun sürece
[/QUOTE]
Süper tespit gercekten, aynen eşim değişime açık olmadığımı, bazı konularda katı olduğumu iyi biliyor.
Nasılsa sonrasında ikna ederim kafasında. Bu da çok yanlış tabi ki, ama dediginiz gibi ben biraz daha ılımlı olsaydim belki bu noktaya gelmeyecektik. Teşekkür ederim yorum için.

Back
X