- 19 Nisan 2014
- 4.598
- 13.624
- 498
- Konu Sahibi rabiazuhal
-
boşanıcaksın tabi ki ne demek ne yapıcamı bilmiyorum. adam kuma getirmiş resmen hangi devirde yaşıyoruz. illa eve getirip beraber yaşıycaksınız artık mı demesi gerekiyo anlaman içinEşimle 6 yıllık evliyiz 2 çoçuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum ama çok çaresizim eşim kendi işiyle ilgileniyor çalışanın birisiyle ilişkisi var bana sen çoçuklarımın annesisin senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama diyor ama onunlada sürekli mesajlaşıyor konuşuyor fırsat buldukça onun koynunda hiç öyle tartışmamız olmadı her ailede olan ufak tefek sorunlar dışında ama bu konuyu öğrendiğim zamana kadardı herşey bilmiyorum ne yapacağımı siz olsanız yada başından böyle olay geçenler neler yaptınız
Kadın olmaktan utanırmı bir insan bu yüzden utanır işte soğurmu herşeyden soğuyor işteÖnce kanıtını bul elındw kanıtın olaum ıkı gün sonra ınkar ederae ben yapmadıl etmedım demeainseni suclamasın ve kendi ailenle onun ailesiyle konus böyle olmayacafını ve bıtmesi gerektıgını söyle senin kararın ama gercekten bu sekılde zor aynı evım içersinde böyle insanla yaşamak aklı fıkrı başka yerde ha konusmam yapmam der bi daha ınkar eder şans verirsin ikinci şansta yıne aymısını yaparlar ah su yuva bozan hemcinslerim allah sizi de ıyı etsın yuva üzerine yuva kuurpta mutlu olacagınızımı sanıyırsunuz onca bekar erkek dururkene neden evlı colugu cocugu olan ınsanlara sarıyorsunuz allah yardımcınız olsun
Ben çok kapanık biriyim anlatamam derdimi herkese evet kv ile kalıyorum bana kpnuştukları farklı hareketleri farklı anlam veremiyorum kiSanırım birde kv ile kalıyorsunuz içinizi bile doya doya dokemiyorsunuzdur . Benim anlamadığım eşiniz pişmanlık belirtisi falanda mi göster miyor? Yani o 2 evli olarak mi yaşamayı planlıyor? Sizide biraz sessiz gördü sanırım
Bende en büyüğüm kızkardeşimle babamdan nefret ederek büyüdük merak etmeyin annesini aldatan adama hiç bir çocuk düşkün olmazBiliyorum bu yüzden işte sabretmeye çalışıyorum kızlar babalarına aşık büyürler büyük kızım çok düşkün babasına
Benim rahmetli babamda böyleydi eve dansözlerle çekilmiş fotolarını bile getirirdi hatta ilişkisi olan bir kadını yardıma muhtaç diye eve getirmişliği var bi kaç günlüğüne öldü ama hala içimdeki öfke geçmediHerifteki pişkinlik aklımı aldı yalnız..
Ben özet geçeyim arkadaşlar konuyu.
Konu sahibinin eşi şöyle diyor " Seni aldatıyorum ama boşanıp nafaka vermek istemiyorum"
Eşimin kendi işyeri ver oradaki çalışanşa ilişkisi olunca sizce para haram olmazmı alınteriylemi kazanıyo sizceAlay ediyor olmalısınız.
Bu kadar sükunetle karşılamanız normal değil, yazdıklarınız da çelişiyor.
Hem sevdiğinizi ve kızlarınız için ayrılmak istemediğinizi yazmışsınız. Hem ayrılırsanız nafaka vs. istemeyeceğinizi, eşinizin “haram” parasıyla kendinizi zedelemeyeceğinizi. Para neden haram oldu onu da anlamadım.
Peki kızlarınızda sizin gibi olsun mu istersiniz ?kocası aldatsin onlar boyun egsin . Bilmiyorum her cocuk karşısında daha güçlü bir anne görmek ister . Tmm boşamayın siz bilirsiniz ama net olun kocanıza resti çekin en azından ayağını çeksin dışardaki hayattan . Özür dilerim ama eşinizde sizi kaybetmek gibi bir korku yok siz zaten cepte gibisiniz evde çocuğuna bakan sessiz kadın ama sizinde bir karakteriniz onurunuz var eşiniz bunu unutuyor ama siz unuturmuşsunuz . Ben çok üzüldüm size kızlarınız icin daha mantıklı davranırsınız umarım. Hayırlısı olsunBen çok kapanık biriyim anlatamam derdimi herkese evet kv ile kalıyorum bana kpnuştukları farklı hareketleri farklı anlam veremiyorum ki
Daha kadını işten attirmadiniz mı ilk öğrendiğinizde? Pes size ya . Niye bu kadar pasifsiniz?Eşimin kendi işyeri ver oradaki çalışanşa ilişkisi olunca sizce para haram olmazmı alınteriylemi kazanıyo sizce
Eşimin kendi işyeri ver oradaki çalışanşa ilişkisi olunca sizce para haram olmazmı alınteriylemi kazanıyo sizce
Herifteki pişkinlik aklımı aldı yalnız..
Eşimin kendi işyeri ver oradaki çalışanşa ilişkisi olunca sizce para haram olmazmı alınteriylemi kazanıyo sizce
Haklısınız bir yerden başlamalıyım destekleriniz için çok çok teşekkğr ederimNeden rahatlıkla söylemesin ki. Karşısındaki kadının tepki vermeyeceğini biliyor.
İşin dini boyutunu bilemem, yorum yapmak da istemem. Ben sadece çelişkinize dikkat çekmek istedim. Eğer boşanınca parasını almak istemeyecek kadar hassassanız, evli kalma seçeceğini tamamen aklınızdan çıkarmanız lazım.
Canım insan namusu için yaşar,senin eşin namussuz,piskinligine şaşırmamak gerek o yüzden.Ben çok kapanık biriyim anlatamam derdimi herkese evet kv ile kalıyorum bana kpnuştukları farklı hareketleri farklı anlam veremiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?