Ne demek hayır bizimle kalacak ??? O evde tek mi yaşıyormuş eşiniz ? Sizin isteğinizin tercihinizin bir önemi yokmu gözünde ? Bunu açıkça sorun. Kayınvalide ile aynı evde oturmak zorunda değilsiniz. Konu kayınvalide de değil, kimseyle aynı evde oturmak zorunda değilsiniz. Sınırlarınıza saygı duymak zorunda eşiniz.......
48 yaşında sağlığında bir sıkıntı yok.kayınpederden kalan gayet yeterli miktarda maaşı da varKaç yaşında kv?
Eli ayağı tutmuyor mu ki kendi başına evinde kalamıyor?
48 yaşında sağlığında bir sıkıntı yok.kayınpederden kalan gayet yeterli miktarda maaşı da var
Bencede... Konu sahibi, hanım naif uslu biri hissettiğim kadarı ile. Ve maalesef bu gibi aslında mükemmel olan huylar bazen en yakınlarımız tarafından bile kullanılıyor. Çok üzülüyorum yaaaAynen katiliyorum. Bu birinin tek basina alabilecegi bir karar degil. Yok illaha alicam derse o zaman sizde tek basiniza ayrilma kararini gayet alabilirsiniz. Ortada yatalak veya hasta biri yok anladigim kadariyla. Simdi acilari yeni, daha duygusal davranıyor esiniz anliyorum, ama tek basina bu karari alamaz
Merhabalar kızlar 1ay sonra 1 yıllık evli olacağız.kayınpederimi 1hafta önce koronadan kaybettik.eşim 2 kardeş biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz 5-6 saatlik mesafede.1aydır kayınpederim hastanede olduğu için onların yanındayız 1 ay daha burdayız resmi işlemler falan için.eşim(büyük çocuk) annesini yanımıza gelmesini bizimle kalmasını istiyor bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama aynı evde de kalmak istemiyorum. Karşılıklı dairelerde oturma fikrim vardı açıkcası ama acıları çok yeni olduğu için eşime bunu söyleyemedim.dün akşam eşim kardeşi kayınvalidem konuştular bana kimse birşey sormadı.kayınvalidem bize gelcek ve kardeşide deniz kuvvetlerinde asker o da tatillerinde bize gelcek olarak konuşuldu.annesi 1-2 ay da olsa kendi evine arada gelip kalmak istediğini söyledi eşim onada birlikte gelir gideriz dedi.sabah eşime karşılıklı dairelerde oturmak istediğimi söyledim ve bana hayır annem bizimle kalcak deyip sert çıktı ben sakince böyle daha iyi olacağını anlatmaya çalışsamda beni kötü niyetli olarak düşünüyor.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
48 yaşında mı48 yaşında sağlığında bir sıkıntı yok.kayınpederden kalan gayet yeterli miktarda maaşı da var
48 yaş çok genç ama yaa ne işi var sizin evinizde... Yakında biyerde ev tutsaydınız gelir giderdiniz. Aynı ev nedir? Evliliğiniz de çok yeni. Gerçi eski olsa ne olur... Çocuk falan düşünmüyor musunuz? Annesi evdeyken çocuğu nasıl yapacak? Senin hiç mi söz hakkın yok. Hayatın boyunca böyle mi olacakmış kendi mi karar verecekmiş herşeye? Ay ne bileyim çok saçma dicek bişey yok48 yaşında sağlığında bir sıkıntı yok.kayınpederden kalan gayet yeterli miktarda maaşı da var
Pesss ben elden ayaktan düşmüş yaşlı bir kadın sanmıştım meğer gencecikmiş48 yaşında sağlığında bir sıkıntı yok.kayınpederden kalan gayet yeterli miktarda maaşı da var
Eşinizin size saygısı yok ne yazık ki, siz ailesiniz ve kayınvalideyle oğulları kadar söz sahibisiniz.48 yaşında sağlığında bir sıkıntı yok.kayınpederden kalan gayet yeterli miktarda maaşı da var
Bencede... Konu sahibi, hanım naif uslu biri hissettiğim kadarı ile. Ve maalesef bu gibi aslında mükemmel olan huylar bazen en yakınlarımız tarafından bile kullanılıyor. Çok üzülüyorum yaaa
Olaylar sıcakken söyle böyle emrivaki olmaz sonradan kabul ettin olur. Kusura bakmasın herkesin annesi tek yaşıyor babası ölüyor aynı ev nedir yaMerhabalar kızlar 1ay sonra 1 yıllık evli olacağız.kayınpederimi 1hafta önce koronadan kaybettik.eşim 2 kardeş biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz 5-6 saatlik mesafede.1aydır kayınpederim hastanede olduğu için onların yanındayız 1 ay daha burdayız resmi işlemler falan için.eşim(büyük çocuk) annesini yanımıza gelmesini bizimle kalmasını istiyor bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama aynı evde de kalmak istemiyorum. Karşılıklı dairelerde oturma fikrim vardı açıkcası ama acıları çok yeni olduğu için eşime bunu söyleyemedim.dün akşam eşim kardeşi kayınvalidem konuştular bana kimse birşey sormadı.kayınvalidem bize gelcek ve kardeşide deniz kuvvetlerinde asker o da tatillerinde bize gelcek olarak konuşuldu.annesi 1-2 ay da olsa kendi evine arada gelip kalmak istediğini söyledi eşim onada birlikte gelir gideriz dedi.sabah eşime karşılıklı dairelerde oturmak istediğimi söyledim ve bana hayır annem bizimle kalcak deyip sert çıktı ben sakince böyle daha iyi olacağını anlatmaya çalışsamda beni kötü niyetli olarak düşünüyor.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?