- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
O zaman maalesef size geçmiş olsun, rest çekmezseniz kayınvalide sizinle yaşar ve bir sürü problemlerde beraberinde gelir zira eşiniz size söz hakkı tanımadığı üçlü aile konuşmasını yaparak annesine sizle ilgili sinyali vermiş bile, ev benim anne benim ben ne dersem o olur sinyali, kayınvalidenizde sizinle yaşamaya başlayınca bu sinyale göre davranacaktır.Kayınvalidem bizimle gelme gijrine hemen adapte oldu dediğim gibi arada kendi evine gelip kalmak istiyor ama eşim izin vermicek en fazla haftasonu ve ya tatillerde birlikte gelebiliriz
Sana sormadan bunu diretemez. Acık ve net aynı evde olmaz diyeceksiniz.Merhabalar kızlar 1ay sonra 1 yıllık evli olacağız.kayınpederimi 1hafta önce koronadan kaybettik.eşim 2 kardeş biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz 5-6 saatlik mesafede.1aydır kayınpederim hastanede olduğu için onların yanındayız 1 ay daha burdayız resmi işlemler falan için.eşim(büyük çocuk) annesini yanımıza gelmesini bizimle kalmasını istiyor bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama aynı evde de kalmak istemiyorum. Karşılıklı dairelerde oturma fikrim vardı açıkcası ama acıları çok yeni olduğu için eşime bunu söyleyemedim.dün akşam eşim kardeşi kayınvalidem konuştular bana kimse birşey sormadı.kayınvalidem bize gelcek ve kardeşide deniz kuvvetlerinde asker o da tatillerinde bize gelcek olarak konuşuldu.annesi 1-2 ay da olsa kendi evine arada gelip kalmak istediğini söyledi eşim onada birlikte gelir gideriz dedi.sabah eşime karşılıklı dairelerde oturmak istediğimi söyledim ve bana hayır annem bizimle kalcak deyip sert çıktı ben sakince böyle daha iyi olacağını anlatmaya çalışsamda beni kötü niyetli olarak düşünüyor.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Merhabalar kızlar 1ay sonra 1 yıllık evli olacağız.kayınpederimi 1hafta önce koronadan kaybettik.eşim 2 kardeş biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz 5-6 saatlik mesafede.1aydır kayınpederim hastanede olduğu için onların yanındayız 1 ay daha burdayız resmi işlemler falan için.eşim(büyük çocuk) annesini yanımıza gelmesini bizimle kalmasını istiyor bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama aynı evde de kalmak istemiyorum. Karşılıklı dairelerde oturma fikrim vardı açıkcası ama acıları çok yeni olduğu için eşime bunu söyleyemedim.dün akşam eşim kardeşi kayınvalidem konuştular bana kimse birşey sormadı.kayınvalidem bize gelcek ve kardeşide deniz kuvvetlerinde asker o da tatillerinde bize gelcek olarak konuşuldu.annesi 1-2 ay da olsa kendi evine arada gelip kalmak istediğini söyledi eşim onada birlikte gelir gideriz dedi.sabah eşime karşılıklı dairelerde oturmak istediğimi söyledim ve bana hayır annem bizimle kalcak deyip sert çıktı ben sakince böyle daha iyi olacağını anlatmaya çalışsamda beni kötü niyetli olarak düşünüyor.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Kadın benden 1 yaş büyük
Şu yaşımda asla gelinle aynı evde yaşamazdım.
Eşinize birlikte yaşamanızın mümkün olmadığını söyleyin karar verirken size de danışması gerektiğini .
Doğru düşünmüşsün şuan acıları taze olduğu için böyle sonsuz kararlar alıyorlar ama ileriki zamanda kayınvalide de durumdan rahatsız olur. tabi bunların farkında ise kayinvalidenizMerhabalar kızlar 1ay sonra 1 yıllık evli olacağız.kayınpederimi 1hafta önce koronadan kaybettik.eşim 2 kardeş biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz 5-6 saatlik mesafede.1aydır kayınpederim hastanede olduğu için onların yanındayız 1 ay daha burdayız resmi işlemler falan için.eşim(büyük çocuk) annesini yanımıza gelmesini bizimle kalmasını istiyor bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama aynı evde de kalmak istemiyorum. Karşılıklı dairelerde oturma fikrim vardı açıkcası ama acıları çok yeni olduğu için eşime bunu söyleyemedim.dün akşam eşim kardeşi kayınvalidem konuştular bana kimse birşey sormadı.kayınvalidem bize gelcek ve kardeşide deniz kuvvetlerinde asker o da tatillerinde bize gelcek olarak konuşuldu.annesi 1-2 ay da olsa kendi evine arada gelip kalmak istediğini söyledi eşim onada birlikte gelir gideriz dedi.sabah eşime karşılıklı dairelerde oturmak istediğimi söyledim ve bana hayır annem bizimle kalcak deyip sert çıktı ben sakince böyle daha iyi olacağını anlatmaya çalışsamda beni kötü niyetli olarak düşünüyor.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Size danışması lazımdı Tm acıları büyük ama şuanda bu acı ile size vicdan yaptırarak istediğini yaptırmak istiyorlar, istemiyorsanız kabul etmeyin kesinlikle, temelli kalması yerleşmesi hoş değil geçici olsa idare edilirdi..Merhabalar kızlar 1ay sonra 1 yıllık evli olacağız.kayınpederimi 1hafta önce koronadan kaybettik.eşim 2 kardeş biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz 5-6 saatlik mesafede.1aydır kayınpederim hastanede olduğu için onların yanındayız 1 ay daha burdayız resmi işlemler falan için.eşim(büyük çocuk) annesini yanımıza gelmesini bizimle kalmasını istiyor bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama aynı evde de kalmak istemiyorum. Karşılıklı dairelerde oturma fikrim vardı açıkcası ama acıları çok yeni olduğu için eşime bunu söyleyemedim.dün akşam eşim kardeşi kayınvalidem konuştular bana kimse birşey sormadı.kayınvalidem bize gelcek ve kardeşide deniz kuvvetlerinde asker o da tatillerinde bize gelcek olarak konuşuldu.annesi 1-2 ay da olsa kendi evine arada gelip kalmak istediğini söyledi eşim onada birlikte gelir gideriz dedi.sabah eşime karşılıklı dairelerde oturmak istediğimi söyledim ve bana hayır annem bizimle kalcak deyip sert çıktı ben sakince böyle daha iyi olacağını anlatmaya çalışsamda beni kötü niyetli olarak düşünüyor.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Gencecik kadın kendine gayet bakabilir, bence baktınız başka yolu yok ses çıkarmayın sonradan ilişkiler kötüye gidince ( aynı evde sorun çıkacak muhakkak ) herkes evine gitmek zorunda kalacak bence..48 yaşında sağlığında bir sıkıntı yok.kayınpederden kalan gayet yeterli miktarda maaşı da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?