Siz olsanız ne yapardınız?

Tamam acıları büyük ama Allah yardımcın olsun bundan sonrada problemler olacak yani.

Ben başka birşey diyeceğim konu dışı olacak ama. 5 senede iki doktor eş bulmuş konu sahibi.
2015 yılında açtığı konuda da doktor ile evli olduğunu söylemiş. Şimdiki konusunda da doktorla 1 senelik evli olduğunu yazmış. Bilemedim. Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.

Aynı evde olmaz.
Ne güzel işte fikir sunmuşsunuz.
Bence eşinizin amacı sizi gıcık etmek. Herkes evini berkini bilir.
Ve aranız daha iyi olur.

Bu erkekler tam bir ufaltılmış beyin, aynı evde yaşatıp ne saygı bırakacaklar, ne sevgi.

Halbuki ne güzel fikir karşılıklı daireler.

Siz yazdıktan sonra konularına baktım ve kibledim.
2015'te 4 yıllık sevgilisiyle 1 yıldır evliymiş.
Şu anki eşiyle 2020'de 6 yıllık ilişkisi varmış.
Amaç nedir anlamadım. Konuları çok olaylı, heyecanlı falan da değil.
Millet 3 sayfa sonra sıkılıp bırakmış yorum yapmayı

merhabalar belki okuyanlar bu mu dert diyebilir ya da buna mı takılıyosun diyebilir ama insan işte takılıyor.
ben 1 yıldır nişanlıyım nişanlımın annesiyle 3-4yıldır taşınıyor ve samimiyiz.

bugün annesi ve babası oğluyla konuşacak.ben ne yapacağımı bilmiyorum bu arada ilişkimiz 6 yıllık

gerçekten anlamak zor. Ne gerek var hiç anlamıyorum. Sanırım aylaklık.

Ben olsam bana bunu direten adamdan boşanırdım.

Asla kabul etmezdim sizde etmeyin bencil aile hepsi basiniza toplanacak nekadar akillilar esinde cok bencil ve dusuncesiz

6 ay önce 81 yaşında dedem vefat etti. Babannem yasak döneminde bilehaftasonlari dahil kendi evinde kalmak istedi. 3 oğlu 1 kızı var etrafında pervane bizde kal diyen ve gözünün içine bakan ama babannem istemiyor gelelim gidelim ama evimden çıkmam diyor. Ramazanda amcam istanbula götürdü biraz değişiklik olsun diye yasaklar aniden çıkınca gelemedi bu durumda bilemutsuz ki gelinleri kalsın diye yalvarıyor. Bence kaynana bencil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…