• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız

Manisa4545

Dünya hassas kalpler için bir cehennem gibidir.
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
403
268
23
Manisa
merhaba hanımlar geçen adetimde zaten adet oldum diye üzgündüm. Yatak odamı topluyordum sonra birden ne göreyim eşimle olan tablomuza biri kalıcı ruj sürmüş beynimde vurulmuşa döndüm zaten ağlıyordum çok kötü oldum. En büyük görümcemin kızı benden adeta nefret ediyor oda görümcemde onun yaptığı belli sürekli ben yokken alay edip nefretini dile getir bunu söyleyen de görümcem bizzat gülerek anlatır hep direk aklıma gelen o başka kim yapar ki yanlışlıkla olacak bişey de değil daha önce de Çakmakla halımda yanıklar olmuştu o zaman çocukluğuna verdim bişey demedim ama bu sefer patladım bu kadar kıskançsa doktora götürün dedim normal değil bu diye eşim çocuk diyip duruyor benim için bişey demeseydin diyor sen benim için kızsaydın bir kere arkamda dursaydın dedim benim için değerli olan bir şeye zarar vermiş çocuk çocuk deyip duruyor ama benim yanıma gelip yenge bıyığıma al demeyi biliyor dedim lise bir öğrencisi neresi çocuk çocuk diyelim evi de yaksın yine çocuk mu diyelim dedim eşim abartıyorsun diyip duruyor pozitif olmaya çalışıyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum sonra karşılaştığım şeylere bakın görümcem kızına kızdım diyen kocamı bir güzel doldurmuş bana da biraz tripli sizce abartıyor muyum gerçekten siz olsanız ne yaparsınız ?? Tabloyu görünce ilk günkü gibi sinirlenip duruyorum 😐😒
F422F4C1-977F-4217-ACF0-EB892D4D6CCC.webp

O ruj mu? Hiç ruja benzemiyor. Bir sey damlatılmıs gibi.

İsterseniz fotoğrafınızı bana atın ben temizleyeyim yok edeyim lekeleri siz tekrar çıkartın.
Kalıcı ruj sıvı olan duvarı Aslı zaten yükseğe astım kendiliğinden bişey damlaması imkansız

merhaba hanımlar geçen adetimde zaten adet oldum diye üzgündüm. Yatak odamı topluyordum sonra birden ne göreyim eşimle olan tablomuza biri kalıcı ruj sürmüş beynimde vurulmuşa döndüm zaten ağlıyordum çok kötü oldum. En büyük görümcemin kızı benden adeta nefret ediyor oda görümcemde onun yaptığı belli sürekli ben yokken alay edip nefretini dile getir bunu söyleyen de görümcem bizzat gülerek anlatır hep direk aklıma gelen o başka kim yapar ki yanlışlıkla olacak bişey de değil daha önce de Çakmakla halımda yanıklar olmuştu o zaman çocukluğuna verdim bişey demedim ama bu sefer patladım bu kadar kıskançsa doktora götürün dedim normal değil bu diye eşim çocuk diyip duruyor benim için bişey demeseydin diyor sen benim için kızsaydın bir kere arkamda dursaydın dedim benim için değerli olan bir şeye zarar vermiş çocuk çocuk deyip duruyor ama benim yanıma gelip yenge bıyığıma al demeyi biliyor dedim lise bir öğrencisi neresi çocuk çocuk diyelim evi de yaksın yine çocuk mu diyelim dedim eşim abartıyorsun diyip duruyor pozitif olmaya çalışıyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum sonra karşılaştığım şeylere bakın görümcem kızına kızdım diyen kocamı bir güzel doldurmuş bana da biraz tripli sizce abartıyor muyum gerçekten siz olsanız ne yaparsınız ?? Tabloyu görünce ilk günkü gibi sinirlenip duruyorum 😐😒Eki Görüntüle 3181724
Bence gayet haklısın seninde hislerin hiçe sayilmamali şüphe tek gerçektir tavrını koy bnec size gelip gitmesin soğuk davran bana kalirsa

Bence gayet haklısın seninde hislerin hiçe sayilmamali şüphe tek gerçektir tavrını koy bnec size gelip gitmesin soğuk davran bana kalirsa
Daha önce böyle huyları olduğunu bildiğim için o yapmış diye biliyorum eşimde biliyor ama sırf resmen taptığı biricik ablasının kızı olduğu için bişey demiyor benim kaynanam varla yok arası gibi birşey sanki kaynanam en büyük görümcem gibi afedersiniz ama kocam sıçmaya gitse ona haber verir 😀😀o yüzden de hiç bişey demez

Bıyığımı al diyecek samimiyeti buluyorsa çok taviz vermişsiniz. Çağırmayın evinize. Gelmek isterlerse kabul etmeyin. Kücükte degil. Terbiyesiz.
Hayır diyen bir insan değilim ilk başta tavırımı koysam çocukla çocuk oluyor diye beni haksız çıkarırlardı ama şimdi resti çektim gelmesine de izin vermiyorum kimse de bişey diyemiyor

Daha önce böyle huyları olduğunu bildiğim için o yapmış diye biliyorum eşimde biliyor ama sırf resmen taptığı biricik ablasının kızı olduğu için bişey demiyor benim kaynanam varla yok arası gibi birşey sanki kaynanam en büyük görümcem gibi afedersiniz ama kocam sıçmaya gitse ona haber verir 😀😀o yüzden de hiç bişey demez
Alalh yardımcın olsn canım

direkt siz uyarın ve kızın.
Fazla yüz bulmuş bence.ay ne münasebet .
Kızdım tavrı yooo ben yapmadım dedi o kadar sakin ki biri bana böyle bir iftira atsa rezil ederdim onu hiç bişey yapmadı aksine çok sakindi normalde o yapmamış olda ben fırça atsam olay çıkarabilecek bir insan tanıyorum

Bu yaşta biri yapıyorsa ciddi entelektüel sıkıntısı var, kişilik bozukluğu var denilir. Buna çocukluk denilmez. Senin ağzını yırtarım seviyesinde birinin yetiştirdiği birey bu kadar oluyor.

Eve bir daha ne anasını ne onu sokmayın. Yatak odasını da kilitleyin.

Resmini çekin kızı da telefonla arayıp, güzelce sor bakalım neden böyle yaptın? Beni neden sevmiyorsun? Dayını kıskanmış olabilirsin ama artık büyüdün gibisinden konuşmasını kaydedin, konuşturunca patlar zaten size. Siz kibar kibar konuşmaya- konuşturmaya çalışın. Eşinize de kavga etmeden kısa öz bu saatten sonra ablanla konuş kızını terbiye etsin. Ben görüşmek istemiyorum kendin gider gelirsin dersiniz. Bir derse ihtiyaçları var. Gereksiz samimi olmuşsunuz

İşine geldiklerinde çocuk olurlar zaten bir kere kızım yapma bir daha görmeyeceğim deseydi görümceniz bir daha yapamazdı...

merhaba hanımlar geçen adetimde zaten adet oldum diye üzgündüm. Yatak odamı topluyordum sonra birden ne göreyim eşimle olan tablomuza biri kalıcı ruj sürmüş beynimde vurulmuşa döndüm zaten ağlıyordum çok kötü oldum. En büyük görümcemin kızı benden adeta nefret ediyor oda görümcemde onun yaptığı belli sürekli ben yokken alay edip nefretini dile getir bunu söyleyen de görümcem bizzat gülerek anlatır hep direk aklıma gelen o başka kim yapar ki yanlışlıkla olacak bişey de değil daha önce de Çakmakla halımda yanıklar olmuştu o zaman çocukluğuna verdim bişey demedim ama bu sefer patladım bu kadar kıskançsa doktora götürün dedim normal değil bu diye eşim çocuk diyip duruyor benim için bişey demeseydin diyor sen benim için kızsaydın bir kere arkamda dursaydın dedim benim için değerli olan bir şeye zarar vermiş çocuk çocuk deyip duruyor ama benim yanıma gelip yenge bıyığıma al demeyi biliyor dedim lise bir öğrencisi neresi çocuk çocuk diyelim evi de yaksın yine çocuk mu diyelim dedim eşim abartıyorsun diyip duruyor pozitif olmaya çalışıyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum sonra karşılaştığım şeylere bakın görümcem kızına kızdım diyen kocamı bir güzel doldurmuş bana da biraz tripli sizce abartıyor muyum gerçekten siz olsanız ne yaparsınız ?? Tabloyu görünce ilk günkü gibi sinirlenip duruyorum 😐😒Eki Görüntüle 3181724
Kazık, kadar olmuş çocuk değil. Ve bunyarz şeyler de üstünü örterlerse başka yerlerde başla sorunlar yaşarlar. Çocuğun, iyiliği, için bir şekilde toparlamaları lazım yerinizde olsam ben de çok, sinir olurdum ama umursamaz görünürdüm sanırım. Çünkü sizi sinir ettikleirni gördükçe amaçlarına ulaşmış hissediyorlar başarmış hissediyorlardır. Sizin etkilenmediğinizi gördükçe hevesi kırılır sanırım ve vazgeçer ye düşünüyorum. Ama endişe etmesi gereken görümceniz aslında, yazık., kişilik bozuklupu gelişip artabilir.

Degil lise öğrencisi 5-6 yasinda cocuk bile olsa tekrarlayan zarar verici davranışları olsa ve annesi gülüp gecse, eşim de kardesinin bu davranisinu gormezden gelip bosver cocuk dese çıldırirdim. Ki lise ogrencisi baya baya kasten bilinçli yapiyordur yaptigi seyi. Ne demek gulup gecmek ya. Cocukla kavga edecek haliniz yok. Annesine sert çıkacaksınız. Kizini zaptedemiyorsa gelmesinler evinize

Çocuk falan değil. Çocuk bile olsa bu kadar büyük ve kalıcı hatalar yapıyorsa ciddi sıkıntısı var demektir. Halı yakmak falan nedir, aklına da geliyor demekki. Sorunlu.
Eşiniz de süs bitkisi gibi dursun köşede tamam.
O zaman siz alın ipleri elinize.
Evinize sokmayın. Nefretini aşikar yaşıyorsa siz de muhatap olmayın. Mesafe koyun baya ciddi mesafe.
Terbiyesizler ailece.

Back
X