- Konu Sahibi kelebekse38
-
arkadaşlar iyi akşamlar benim 10.ayına girmiş bi kızım var ve kızıma kendim bakmak için 2 yıl ücretsiz izin aldım eşimin tayini nedeniyle küçük bir ilçede yaşıyoruz ben nisan mayıs gibi tekrar başlamak istiyorum işe.çünkü evde çok bunaldım hiç bir sosyal hayatım kalmadı bir de para kazanmakta istiyorum ya ihtiyaç yok allaha şükür ama ne bileyim şimdi bakıcı bulacam başlayınca ama kızıma da kıyamıyorum ne gerek var diyorum eşim de niye başlayacaksın otur bak kızına 2 yıl diyo şimdi bu nisanda başlarsam 10 ay kullanmış olacam iznimi
tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz bana siz olsanız ne yapardınız?
konu sahıbı sızsın yerınızde olsam kesınlıkle ucretsız ızne devam ederdim hem hangi ildesinizki bu kadar eve kapalı kaldınız...
bakın havlarda yavas yavas ısnacak
alın evladınızı cıkın dolaşın
hatta bence ne yapın biliyomusunuz ücretsiz iznizizin bitimine yakın bide ikinciye hamile kalın...
benim evladım olsa eminim bunu yapardım
onu edinmek için döktüğüm emek para sabırın sonunda her anımıonunla gecirmek isterdim
bi sabinin annesinden başka kime ihtiyacı olabilirki....
arkadaşlar iyi akşamlar benim 10.ayına girmiş bi kızım var ve kızıma kendim bakmak için 2 yıl ücretsiz izin aldım eşimin tayini nedeniyle küçük bir ilçede yaşıyoruz ben nisan mayıs gibi tekrar başlamak istiyorum işe.çünkü evde çok bunaldım hiç bir sosyal hayatım kalmadı bir de para kazanmakta istiyorum ya ihtiyaç yok allaha şükür ama ne bileyim şimdi bakıcı bulacam başlayınca ama kızıma da kıyamıyorum ne gerek var diyorum eşim de niye başlayacaksın otur bak kızına 2 yıl diyo şimdi bu nisanda başlarsam 10 ay kullanmış olacam iznimi
tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz bana siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?