• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Eşim de pek ihtimal vermedi bana da garip geldi dedi ve ertesi gün yine okul vardı ( eşim de ben de ögretmeniz)

Fakat konuşma bu şekilde sonlanınca şaka mı gerçek mi onu henüz ögrenemedim. Çünkü 2 gündür zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz ve hafta sonu seminerim var çocuklara eşim bakıyor 5 de geliyorum eve.

çok büyütme yaaa... iyi bir eşin var anladığım kadarıyla.. yazık günah boşa giden zamanınıza..

kusura bakmayın , adamın da arkadaşlarıyla gezip tozmaya hakkı var , sizin bence çocuğumun doğum günü gelemem dediği için alnından öpmeniz gerekirdi eşinizin, ne babalar var ya , bence erkekler üzerinde by kadar hakimiyet kurmak sizden uzaklaşmasına neden olur, ayrıca tek hatalı ben miyim diyorsunuz ya evet ben eşinizin bir yanlışını göremedim üzgünüm :19::19:

Ne demek alnından öpmek o onun sorumlulugu, elbet yerine getirecek.

Bu kadar da tavizkar olunmamalı diye düşünüyorum...

Şu an o kadar canım sıkkın ki :(

2 gün önce oglumun dogum günü vardı. Biz kutlamayı yaparken saat 9 gibi eşimin arkadaşı aradı Antep'e baklava yemeye gidicez sen de gel demişler. ( Bu arada 5 arkadaş gidiyormuş) eşim de şaşırarak Antep'e mi gelemem oglumun dogum günü var dedi kapattı. Kaldı ki Antep bize 5 saat uzaklıkta ve ertesi gün okul var yani.

Neyse biz kutlamayı yaptık misafirler gittikten sonra eşime dedim ..... antepe mi gidecekmiş o saatte? dedim evet dedi. O saatte gidip kaçta döneceklermiş acaba dedim bana da garip geldi belki dalga geçmiştir dedi. Eger oglumuzun dogum günü olmasaydı gidecek miydin dedim. Giderdim neden olmasın dedi. Ben de göndermezdim dedim neden dedi gece gece yolda başınıza bir şey gelir diye korkardım dedim 5 tane adamız ne olacak sanki dedi. Olsun ben yine de göndermezdim o saatte dedim ki eşim bu güne kadar hiç gece çıkmışlıgı yoktur. Arkadaşlarıyla ayda yılda çıkarsa da genelde bu arayan kişiler olur saat 8.30 da evde olur.

Sonra dedim ki ha bir de işin başka boyutu var nereden bileyim ben sizin gerçekten o saatte Antep'e baklava yemeye gittinizi dedim. Nasıl yani dedi, ne bileyim işte der demez sen bana güvenmiyor musun , onları tanımıyor musun vs bir sürü şey söyledi ben de olur ya bu bir anlık bir şey kaldı ki 2 tanesi bekar biri şeytana uydurur falan ne gerek var dedim olur mu öyle şey falan dedi olsun göndermezdim dedim

Gayet sakin bunları konuşurken eşim de başkasının yanında da böyle göndermem falan deme dedi niye dedim benim senin üzerinde hakkım yok mu dedim var da deme yine de dedi ben de sanki diyince ne oluyor erkekliğe zeval mi geliyor dedim biraz bozuldu tabi en sonunda iyi tamam anladık Antep'e göndermezsin dedi sinirli bir şekilde ben de döndüm iyi tamam karışmıyorum ne halt edersen et dedim. Ve 2 gündür zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz :(

Uzattım kusura bakmayın ama içimi dökmek istedim :(

gecenin o saatinde 5 saat uzaklıktaki bir yere sadece baklava yemek için mi gideceklermiş,amaç bu mu gerçekten?bana ilginç geldi,ne baklavaymış be ya diyesim geldi valla:9:..tepkinizde haklısınız bence. ama abartmayın tepkinizi,aranızın bu konudan açılmasına gerek yok bence,eşiniz de birşey yapmamış ki..

Son düzenleme:
Ya bende aynen senin gibiyim canim izin vermem yapamazsin seklinde konusurum simdi baktim bu sekilde inadina yapiyor uslubu degistirdim ben fikir yurutuyorum o kendi dusunmus gibi ayni seyi ertesi gun konusuyo bence git seni kiskandigim icin aklima bin turlu sey geldi de baris ustelik esinde gitmemis demekki ailesine deger veriyo...

çok büyütme yaaa... iyi bir eşin var anladığım kadarıyla.. yazık günah boşa giden zamanınıza..

Evet aslında büyütülecek bir şey degil kaldı ki eşimle iyi anlaşırız 8 yılda birbirimize sesimizi dahi yükseltmişliğimiz yoktur , gerçek bir tartışma nasıl olursa o şekilde konuşuruz sakinliğimizi koruyup düşüncelerimizi dile getirerek fakat erkekliğe zeval mi gelecek demem sinirlenmesine sebep oldu ve yine de sesini yükseltmeden iyi tamam anladık antepe göndermezdin dedi, ben de konuşmayı kesmek için beni bastırma aşamasına geçtiginden karışmıyorum dedim

Evet aslında büyütülecek bir şey degil kaldı ki eşimle iyi anlaşırız 8 yılda birbirimize sesimizi dahi yükseltmişliğimiz yoktur , gerçek bir tartışma nasıl olursa o şekilde konuşuruz sakinliğimizi koruyup düşüncelerimizi dile getirerek fakat erkekliğe zeval mi gelecek demem sinirlenmesine sebep oldu ve yine de sesini yükseltmeden iyi tamam anladık antepe göndermezdin dedi, ben de konuşmayı kesmek için beni bastırma aşamasına geçtiginden karışmıyorum dedim

ben bu kISMI ATLAMISIM, ERKEKLIGE ZEVAL MI GELECEK I DEMESEN DAHA IYI OLURDU... BIRAZ AGIR KACMIS

Ben ilk etapta kıskanmaktan öte yolda başlarına bir şey gelir diye korktugum için göndermezdim dedim çünkü eşime güvenirim ,fakat konuşma devam ederken birden aklıma acaba gerçekten onun için mi gidecekler diyerekten cümlenin devamnı söyledim.

Baklavanin mecazi anlamda kullanildigini dusunuyorum. Hatta eminim.

Aksam 9 da yola cikilacaksa gece 2 de orada olacaklar ki mola vermezlerse. Asermediklerine gore kim o kadar yolu baklava icin goze alir?

Ayrica bunlar 5 erkek. 2 kisinin bekar oldugunu soyluyorsunuz asil evliller daha tehlikeli bence ve ancak evli olanlar kacamak yapmak icin 5 saatlik yola giderler.

Bence cok iyi yapmissiniz. Tavrinizi bilsin. Fazla da ustune gitmeyin ama.

Yani valla gayet haklısın doğru söylemişsin canım antep e baklava yemeye olduuu başkaaaa bende olsam yollamazdım iyi ettin.. Ama keske erkekliğine zeval mi gelecek demeseydin.. daha iyi olurdu ama boşver söylemişsin artık sakınn alttan alıp özür falan dileme savun kendinii nolursa olsunn :)))

bence "erkeliğe zeval.." derken iyi demişsin:))) doğru valla:)) noolur yani başkasının yanında desen???

ama şu konuşmama kısmı pek iyi olmamamış

ben ilk etapta kıskanmaktan öte yolda başlarına bir şey gelir diye korktugum için göndermezdim dedim çünkü eşime güvenirim ,fakat konuşma devam ederken birden aklıma acaba gerçekten onun için mi gidecekler diyerekten cümlenin devamnı söyledim.

bence bunları bıze anlattıgın gıbı esıne de anlat, kusluk ıyı bırsey degıl...

Bu arada hocanın dedıgını yap yaptıgını yapma ben suan ıcerıdekı odada bulunan esımle konusmuyorum orası da ayrı mesele ...

Son düzenleme:
Gitmemiş, keşke o gün hiç konuşmasaydınız bunları.
Gitmek istediği zaman yalnız kalmak istemediğinizi söylerdiniz.
Nerden bilicem orda olduğunuzu demek gerçekten çok ağır olmuş.
Aklında yoksa bile aklına sokmak gibi.:26:

banada çok şaçma geldiii 5 sattlik yol bu yaa az bir mesafe felande delkiiii neyani bu kadar öenmli baklavaaa :27: bana ima geldi sankii dgumğünü olmasaydı gidermiydiki eşinizz

acabaa insanın içinee bir kurt girer amaa sorun edipte büyütme güvenin varsa eger git barışın

Aslında ben arkadaşının şaka yaptıgını düşünüyorum eşim de öyle düşündü ancak dediğim gibi hala olayın gerçek olup olmadıgını ögrenemedim.

Ben de ihtimal vermiyorum şayet gerçekse evet dediğiniz gibi 5 erkek gecenin o saatnde 5 saatlik yola niye gitsin ertesi gün de mesai varken.

Gitmemiş, keşke o gün hiç konuşmasaydınız bunları.
Gitmek istediği zaman yalnız kalmak istemediğinizi söylerdiniz.
Nerden bilicem orda olduğunuzu demek gerçekten çok ağır olmuş.
Aklında yoksa bile aklına sokmak gibi.:26:

Bunu aklına sokmak olarak degil de yine de şüphe duyacagımı bilsin diye dedim.

Çünkü eşim benim ona güvendiğimi çok iyi bilir.

şuann bencee üzerine gidilcek bir durum yokk ğüveniniz tam ikinizd eegitimcisiniz sonuçta ozamn şaklaşımşlardırrr nerde yaşıyosunuzkii

Back
X