• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

aman allahım:53::53::53:sasırdım bole seylerı fılımlerde olur zannederdım ferdı tayfurla necla nazırın bır fılmı vardı tecavuzcu coskun aralarını bozmak ıcın bınburturlu oyunlar duzenlemıstı kadının namussuna leke felan surmustu ayırmıstı onları aklıma o fılım geldı o adam tecavuzcu coskunu andırdı bana:1:

ah ahhh hayatta neler dönüyo canım. gözün açık olucak her daim kimseye güvenmiceksin. ayrıca sırf eşlerimizle değil etrafımızdaki herkesle kırıcı olmadan sakince konuşabilirsek sorunlar çözülür kanısındayım.

Arkadaşlarını tanıyorum evet ama 2 tanesi bekar ve onlara asla güvenmiyorum. Zaten göndermezdim kelimesinin altında yatan sebep bu aslında.

bacım ben sana hak veriyorum ilk yorumu yazan arkadaş pek bir eşitlikçi düşüncede ama pratikte evlilikler öyle yürümüyor malesef..evli adamların bekar arkadaşları olması bence sakıncalı ve gereksiz.bence de onlar bekar ve rahat oldukları için arkadaşlarını da şeytana alet edebilirler.zaten bu pis işler anlık gelişir..hiç gerek yok yanii..neymiş efendim sırf baklava yemeye antepe 5 saatlik yola gidiceklermiş.oldu canım..iyi yapmışsın çemkirmekle..haddini hududunu bilsin herkes..:47:

olmamış bir olayı neden büüttünüz anlamadım:34:

Ne lezzetli baklavalar var Allahim, gece yarisi yollara düsürüyor :10:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

Yorumlarınızı okudum Kiminiz çocukça davranmakla suçlamış, kiminiz aldatma olayı üzerine yogunlaşarak sanki bir hınç alma çabasına girmiş, kiminiz dert olarak görmemiş, kiminiz olayı çalışan bayan-çalışmayan bayana getirmiş ( burada yorum yapmak isterdim fakat bazı nsanların bakış açılarını degiştirmek çok zor o nedenle gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum)kiminiz ise empati yaparak çözüm üretmeye çalışmış.

Son cümleme istinaden teşekkür etmek istiyorum.

Eşimle konuştuk. Dediğiniz gibi o da göndermezdim yerine gitmeni istemiyorum gibi bir cümle kurmamı beklemiş. Ayrıca arkadaşları şaka yapmışlar. Halbuki o gün okulda toplanmışlar. okula çagıracaklarmış. Gece gece ne okulu diyeceksiniz eşimin okulu yatılı okul, 2 tanesi o gün nöbetçiymiş, diğerleri de gelince benim eşimi de çagırmak istemişler.

Yani kadınların yaptıgı en büyük yanlış adam zaten gitmemiş ne karpuz kabuğunu sokuyonki aklına....yani herseyin söyleme ve konuşma tekniği var...yapmayın arkadaslar size yapılmasını istemediğiniz seyleri..esın sana ablana abine gitme dese feryat figan konu açmıştın simdi...kaldığı esın tercih etmemiş...uzatma iste ne ağzını ariyorsun simdi ilk ısı ilk fırsatta gitmek icin zaman kollaması olacak..

Merhaba arkadaşlar;

Yorumlarınızı okudum Kiminiz çocukça davranmakla suçlamış, kiminiz aldatma olayı üzerine yogunlaşarak sanki bir hınç alma çabasına girmiş, kiminiz dert olarak görmemiş, kiminiz olayı çalışan bayan-çalışmayan bayana getirmiş ( burada yorum yapmak isterdim fakat bazı nsanların bakış açılarını degiştirmek çok zor o nedenle gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum)kiminiz ise empati yaparak çözüm üretmeye çalışmış.

Son cümleme istinaden teşekkür etmek istiyorum.

Eşimle konuştuk. Dediğiniz gibi o da göndermezdim yerine gitmeni istemiyorum gibi bir cümle kurmamı beklemiş. Ayrıca arkadaşları şaka yapmışlar. Halbuki o gün okulda toplanmışlar. okula çagıracaklarmış. Gece gece ne okulu diyeceksiniz eşimin okulu yatılı okul, 2 tanesi o gün nöbetçiymiş, diğerleri de gelince benim eşimi de çagırmak istemişler.

sorununuzun çözülmesine sevindim..siz zaten anlamışsınız meseleyi o yüzden birşey demeyeceğim,sadece sevindim barışmanıza..:16:

Back
X