Şu an o kadar canım sıkkın ki
2 gün önce oglumun dogum günü vardı. Biz kutlamayı yaparken saat 9 gibi eşimin arkadaşı aradı Antep'e baklava yemeye gidicez sen de gel demişler. ( Bu arada 5 arkadaş gidiyormuş) eşim de şaşırarak Antep'e mi gelemem oglumun dogum günü var dedi kapattı. Kaldı ki Antep bize 5 saat uzaklıkta ve ertesi gün okul var yani.
Neyse biz kutlamayı yaptık misafirler gittikten sonra eşime dedim ..... antepe mi gidecekmiş o saatte? dedim evet dedi. O saatte gidip kaçta döneceklermiş acaba dedim bana da garip geldi belki dalga geçmiştir dedi. Eger oglumuzun dogum günü olmasaydı gidecek miydin dedim. Giderdim neden olmasın dedi. Ben de göndermezdim dedim neden dedi gece gece yolda başınıza bir şey gelir diye korkardım dedim 5 tane adamız ne olacak sanki dedi. Olsun ben yine de göndermezdim o saatte dedim ki eşim bu güne kadar hiç gece çıkmışlıgı yoktur. Arkadaşlarıyla ayda yılda çıkarsa da genelde bu arayan kişiler olur saat 8.30 da evde olur.
Sonra dedim ki ha bir de işin başka boyutu var nereden bileyim ben sizin gerçekten o saatte Antep'e baklava yemeye gittinizi dedim. Nasıl yani dedi, ne bileyim işte der demez sen bana güvenmiyor musun , onları tanımıyor musun vs bir sürü şey söyledi ben de olur ya bu bir anlık bir şey kaldı ki 2 tanesi bekar biri şeytana uydurur falan ne gerek var dedim olur mu öyle şey falan dedi olsun göndermezdim dedim
Gayet sakin bunları konuşurken eşim de başkasının yanında da böyle göndermem falan deme dedi niye dedim benim senin üzerinde hakkım yok mu dedim var da deme yine de dedi ben de sanki diyince ne oluyor erkekliğe zeval mi geliyor dedim biraz bozuldu tabi en sonunda iyi tamam anladık Antep'e göndermezsin dedi sinirli bir şekilde ben de döndüm iyi tamam karışmıyorum ne halt edersen et dedim. Ve 2 gündür zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz
Uzattım kusura bakmayın ama içimi dökmek istedim