siz olsanız ne yapardınız

Evladınızı kaybetmişsiniz ( melek olmuş )
Başınız sağolsun arkadaşım.
İnsanlar tanımadığı birşnin bile acısına duyarlıyken, sizi hiç aramaması affedilir gibi değil.
Asla aramazdım açıkçası.
Derler ya ne ölüme , ne ölüne o hesap yani.

merhabalar. biz iki eltiyiz. eşimin bir abisi var sadece. ben 2.5 senelik evliyim.eşimle cok severek evlendik.
eltim biz evlenmeyelim bozulsun diye daha önce olmadık seyler yaptı. evlendik laf sokardı her defasında bana.
ben normaLDE altta kalan biri değilimdir ama kimse huzursuz olmasın diye hep sustum.
ve beni insan yerine koyup konusmadıgı halde eşim ve ailesi mutlu olsun diye onunla konustum.
hiçbişey olmadıgı halde olmayan aramızı düzelttim.taki 7 ay öncesine kadar.
7 ay önce kızımı dogumdan 12 gün sonra kaybettim. beynimdede tümör olustu.bilenler bilir burda.
beni değil yanıma gelmek aramadı bile eltim. kendi durumuma değilde kızım için aramamasına kızmıstım.
bugün yarı felç gecirdiğini ögrendim.bir yanım ettiği yanına kalsın sen Allah rızası için ara diyor.
diğer yanım hala affedemiyor.bu arada kayınvalidem ararsan ben sana kızarım diyor.
eşimde kızar eminim. sizce ne yapmalıyım?siz olsanız ne yapardınız????

ben sadece bi msj atardım herhalde aramak içimden gelmezdi ama geçmiş olsun demeyide isterdim huzursuz olurdum ufak bi msj atardım eğer teknolojiyle arası iyi ve o telefona bakabilcek durumdaysa. ama konu sadece aramaksa hayır aramak isterdim ama arayamazdım

Vicdanın ne diyorsa onu yap canım... Ben arardım " geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun" der kapatırdım çünkü hastalık, ölüm gibi durumlarda kin tutamam ama senin yaptığın gibi tatsızlık olmasın diye de kimseyi alttan almazdım. "ne kadar ekmek o kadar köfte" demişler, boşuna dememişler canım :) Bu arada yaşadıklarına çok üzüldüm arkadaşım

canım seni tanımıyorum ama başın sağolsun evlat acısı hiç bişeye benzemez bende senin gibi
evladımı kaybettim seni çok iyi anlıyorum eltine gelince ben aramazdım aynısı benimde başıma geldi
benim kuzenim yaptı bana bende onu bir daha asla aramadım ne iyiliğinde nede hastalığında benim için bitti o
benim acıma ortak olmayan neşemede ortak olmasın

hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar.düşündüklerimi söylüyorsunuz geneliniz zaten.
Anlicagınada inanmıyorum arasamda.birde kendim için değil ama kızım için affedemiyorum.
üstelik oda bir anne. evlat nedir bilmeliydi ve aramalıydı.
aramızda birsey gecmedi kötüye dair. olsaydıda bu ölümdü baska birsey değil.
kafamdan en azından eşimin abisini aramak geciyor gecmiş olsun diye.
bunada aksam eşimle konustuktan sonra karar vericem.

sadece arayıp geçmiş olsun demenin, öncesinde kim ne yaparsa yapsın yanlış tarafı yok canım. eden bulur, ilahi adalet, etme bulma dünyası demenin anlamı yok. zor dönemler yaşadığın o anda kendi kendine düşündüğünde hiç "Allah düşmanımın başına bile vermesin" dediğin olmadı mı? hem belki yaptığı hatalarında farkına varır.

sadece arayıp geçmiş olsun demenin, öncesinde kim ne yaparsa yapsın yanlış tarafı yok canım. eden bulur, ilahi adalet, etme bulma dünyası demenin anlamı yok. zor dönemler yaşadığın o anda kendi kendine düşündüğünde hiç "Allah düşmanımın başına bile vermesin" dediğin olmadı mı? hem belki yaptığı hatalarında farkına varır.

demezmiyim canım diiyorum.Aslada kimseye vermesin Rabbim istemem.Ama o böyle biri değil canım.
anlamaz biliyorum. kayınvalidemelerede öle.ne yaptıysa yanına kaldı.torununa hasret bıraktı onları.
kimseyi arayıp sormaz. ön planda o olacak o sevilecek ama zorla olmaz.sen sevdirirsen severler.
evladım benim herseyim.böyle konuda insan destek olmazmı ya?
bugüne dek her yaptıgını yok saydım.adam yerine koymadı beni hiç.ses etmedim.
Ama bu cok fazla oldu be kardeşim.

merhabalar. biz iki eltiyiz. eşimin bir abisi var sadece. ben 2.5 senelik evliyim.eşimle cok severek evlendik.
eltim biz evlenmeyelim bozulsun diye daha önce olmadık seyler yaptı. evlendik laf sokardı her defasında bana.
ben normaLDE altta kalan biri değilimdir ama kimse huzursuz olmasın diye hep sustum.
ve beni insan yerine koyup konusmadıgı halde eşim ve ailesi mutlu olsun diye onunla konustum.
hiçbişey olmadıgı halde olmayan aramızı düzelttim.taki 7 ay öncesine kadar.
7 ay önce kızımı dogumdan 12 gün sonra kaybettim. beynimdede tümör olustu.bilenler bilir burda.
beni değil yanıma gelmek aramadı bile eltim. kendi durumuma değilde kızım için aramamasına kızmıstım.
bugün yarı felç gecirdiğini ögrendim.bir yanım ettiği yanına kalsın sen Allah rızası için ara diyor.
diğer yanım hala affedemiyor.bu arada kayınvalidem ararsan ben sana kızarım diyor.
eşimde kızar eminim. sizce ne yapmalıyım?siz olsanız ne yapardınız????
Bence yaptıgından o utansın, arayın hastalık da sağlık da insanlar için sırayla işte insanları zor günlerinde yanlız bırakmamak gerekir bende zor günler günler geçirdim ama olsun, ihtiyacın olursa ben yanımdayım onu bil falan diyin

Öncelikle Çok geçmiş olsun ve basınız sagolsun. ama bakın takdir-i ilahi... siz kötüyle kötü olmayın yine de içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın... :34:

hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar.düşündüklerimi söylüyorsunuz geneliniz zaten.
Anlicagınada inanmıyorum arasamda.birde kendim için değil ama kızım için affedemiyorum.
üstelik oda bir anne. evlat nedir bilmeliydi ve aramalıydı.
aramızda birsey gecmedi kötüye dair. olsaydıda bu ölümdü baska birsey değil.
kafamdan en azından eşimin abisini aramak geciyor gecmiş olsun diye.
bunada aksam eşimle konustuktan sonra karar vericem.

Allah sabır versin inşallah.Aradığınızda biraz olsun utanacak yüzü olduğunu düşünüyorsanız arayın gitsin,yok anlamaz diyorsanız hiç zahmet ettiğinize değmez bence.

Allah sabır versin inşallah.Aradığınızda biraz olsun utanacak yüzü olduğunu düşünüyorsanız arayın gitsin,yok anlamaz diyorsanız hiç zahmet ettiğinize değmez bence.

kesinlikle düşünmüyorum malsef. hem arasamda eşimde kızabilir.kayınvalidem zaten ararsan ben kızarım sana dedi.
çünkü bzimki cok üstüste geldi. kızım vefat ettiğinde eşimin dayısıda cigerlerinden ameliyat oldu.
hiçbirimizin yanında olmadı.

Öncelikle başın sağolsun cnm.. Çok zor bir durum.. Allah sana sabır versin..
Eltinide bildiği gibi yapsın inş. İnsan düşmanı olsa yanlız bırakmaz.. Bende yeri gelir eltimle anlaşamam ama bişey olsa içim gider..
Eşin ve kayınvaliden yanındaysa konuşmak görüşmek zorunda değilsin aramasanda olur.. Ama dersen ki allahından bulsun sadece bi ara geçmiş olsun de kapat.. Büyüklük sende kalsın.. Ama tabiki eşinin görüşü önemli....

Arama, arasan ne olacak ki? İyileşecek mi, mutlu mu olacak? Zannetmiyorum ki umrunda olsun.

İnsanlık bende kalsın diyorsan dua edersin, "Allah şifa versin" der geçersin. Ya da dediğin gibi eşinin abisini ararsın.

Arama, arasan ne olacak ki? İyileşecek mi, mutlu mu olacak? Zannetmiyorum ki umrunda olsun.

İnsanlık bende kalsın diyorsan dua edersin, "Allah şifa versin" der geçersin. Ya da dediğin gibi eşinin abisini ararsın.

aynen böyle düşünüyorum.dua ediyorum.Allahım şifa eylesin inş.
Ama aramak içimden ne yazıkki gelmiyor.

eşivve kvden karşı çıkmasalararagitsınderdım ama eltin için aranı bozmaya değmez

hastalık gibi ciddi konular söz konusu olduğunda, öfkemi kinimi bi kenara atarım genelde
ben olsaydım arardım:ssz:

hastalık gibi ciddi konular söz konusu olduğunda, öfkemi kinimi bi kenara atarım genelde
ben olsaydım arardım:ssz:

normalde bende öyleyim.kin duymuyorum ama kırgınım.içimden gelmiyor.
çünkü kızım benim herseyimdi. kaybına cok yıkıldım.
ve o anda aranmamak unutulmuyor.
yanında olanıda olmayanıda unutamıyorsun.

Başın sağolsun,Allah sabır versin...

Ben olsam aramazdım.
Bugüne kadar bütün adımları sen atmışsın zaten.
Bu kadın kim oluyor ki bu kadar toleransı haketsin ?
En zor zamanında bile yanında olmamış birisi için,fazla ince düşünüyorsun.

canım yaşadıkların çok zor :( içinden aramak geliyorsa ara derim insanlığını göstermiş olursun belki bu sayede anlar oda destek olmanın önemini

Back
X