Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Hadi ya cocuklarınız kac yasındaydı ayrıldıgınızda şuan kac yasıdılar? Mahkemınız bittimi ? Yalnızmı yasıosunuz..

Offff Allahım ya sinirim bozuldu.Ne insanlar var pes ya pes.Örümcek varsa temizlesin,yada eşin temizlesin.Hamile kadının bu kadar üstüne gelinir mi?Ben olsam boşanırdım..Hiç çekilecek gibi bi hayat değil...Annenle daha güzel bi hayat yasıyacağına emin olabilirsin..Hem kaynananla yasıyormussun,yaranamazsın naparsan yap yaranamazsın..

çok üzüldüm rabbim sabır versin , selamete çıkarsın seni ve yavrularını inş. ben git yada gitme bişy diyemicem ama çocukların konusunda hiç korkma çünki sende çalışıyorsun zaten + küçük çocukların anneye ihtiyacı var diye babaya vermiyorlar zengin olsa dahi, ne olursa olsun hep çocuklar anneye veriliyor , sadece annenin uygunsuz davranışları olduğu zaman, zina, alkol , madde bağımlılığı felan o zaman babaya veriliyor diye biliyorum , o kadar çok kadın hakkı varki artık, yeni bi kanun çıkmış geçen tv de avukat diyordu , sigara içen erkeğe bile eşi dava açıp boşanabiliyormuş o kadar yani, sen yaşadıklarını düşün bide.

hakkında ne hayırlıysa o olsun inş. evi ayırmasını şart koşsan kabul etmezmi ? yoksa boşanırım felan desen? keşke eviniz uzak olsaymış belki biraz adam olurdu ozaman karısıyla annesinin ayrımını yapamayan erkeklerden nefret ediyorum yazık günah allah korkusu kalmamış

evliliğe zaten karşı bir insandım, kadınlar kulubunden sonra tamamen bitirdim kafamda
ekonomık özgürlüğün varsa boşan bence.
o kim oluyorda sana vuruyor, hemde hamıle halınle?

yorumlarını da okudum, bu eşden sana hayır yok! annene yük olmazsın merak etme, o senın annen.
ayrıca doğmamış çocuğun nesini alabılır senden?

sen bu insanı seviyor musun?

hiç bişeyi kabul etmio napsam yaranamıyorum hafta snları temızlıgı tek basıma yapıorum ıkı tanede gorumcem var bıktım artık.

niye hemen bebek yapıyorsunuzkı bende bunu anlamıyorum arkadan kovalayanmı var ?
bir bakın bır cok ınsan yenı evlı 8-9 aylık 3 aylık hamıleler , biraz zaman gecse olmuyormuydu :S

Çok severek evlendim .Şuan cok karışık duygular içindeyim kendime acıyorum bu kadar vicdansız merhametsiz karektersiz bi adamla nasıl evlendim ben

sen al başını git ne hali varsa görsün davayıda açarsa açsın hem kendin hemde çocukların için nafaka istersin sende o açarsa davayı sende nafaka talep edersin... hem yarın birgün iki bebeğin var zaten işlere yetişemiceksin bebeklerin ağlıcak ağlıyorlar diye bile dövmeye kalkar iş yapamazsın dövmeye kalkar...
benim hamileliğim biraz kötü geçti allah razı olsun eşimden evi sildi süpürdü temizledi. 5 aydır neredeyse elimi hiç bir işe sürmüyorum. nasıl insanlar var nasıl vicdanları var anlamıyorum. rabbim seni ve bebişlerini korusun her daim yanında yar ve yardımcın olsun.

Hadi ya cocuklarınız kac yasındaydı ayrıldıgınızda şuan kac yasıdılar? Mahkemınız bittimi ? Yalnızmı yasıosunuz..

babaları bebeklerimi 1 aylıkken gördü canım sonrası hiç görmedi şuan 16 aylıklar mahkeme günü en son gördü bebeklerim tanımıyolardı babalarını ve yanına dahi gitmediler kaçtılar ondan, mahkemem bitti resmen boşandık.. yalnız yaşıyorum evet ailemden uzakta bebeklerime bakıcı bakıyor akşamlarıda ben ama huzurluyum mutluyum yoruluyorum elbette ama bebeklerimle birlikte olmak herşeye değer inanki...

Son düzenleme:
cok zor bi durum bende kaynanamla yasiyorum ama esim hep benden yana oldu hic ezdirmedi bende hamileyim ve cok yeni temizligi esim yapiyo yemek bile yapmiyorum bosver yat diyo esim ne insanlar var ya hamile kadini dovmek ne demek ya cok iyi dusun simdi doven cocuklarida dovebilir ya Allah korusun ya ama cocugu 8 yasina kadar anneye veriyolar ondan eminim iste

ha ayrıca dısarıdada ıkı tane cocuga bakmak ıcın karılarda eşinizi bekliyor nede olsa bulunmaz hint kuması eşini on parmağında on marifet

Çok severek evlendim .Şuan cok karışık duygular içindeyim kendime acıyorum bu kadar vicdansız merhametsiz karektersiz bi adamla nasıl evlendim ben

bak canım bu insan bir örümcek ağı yüzünden hamile eşine vuruyorsa ondan hayır gelmez.
severek evlenırsın, deliler gibi seversın ama aynı eve geçince bir bakarsın tamamen hayal kırıklığı
annen yalnızmış zaten

ekonomık özgürlüğünü sormamdakı amaç; bazı bayanlar ekonomık özgürlüğü olmadıgı için kendılerıni çaresız hissedıyorlar
o yüzden sordum sana. elbette buradan bıze yazmak kolay
evlenelı fazla bir zaman olmamıs ve bu ılk zamanlarda böyle olan bır ınsanla ömür boyunu hayal ettın mı hiç?

Son düzenleme:

Allah razı olsun çok tşk ederim

niye hemen bebek yapıyorsunuzkı bende bunu anlamıyorum arkadan kovalayanmı var ?
bir bakın bır cok ınsan yenı evlı 8-9 aylık 3 aylık hamıleler , biraz zaman gecse olmuyormuydu :S

ben şunu anlamıyorum.internet kullanıyor, burayı buluyor, derdini anlatıyor ama hamileyken dayak yiyor hakkını arayamadığı gibi hakkını bilmiyor bile ya da böyle olmak işine geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…