bende boşandım ikizlerimle birlikte yaşıyorum hemde gurbette tek başıma hem çalışıyorum hemde yavrularıma bakıyorum..
hiç kimse koparamaz yavrularını senden hiç üzme kendini bırak git annenin yanına manyak adamda ne hali varsa görsün canım..
Merhaba sevgili k.k. üyeleri .. Eski üyeliğimi adım ve soyadımla actıgım ıcın kapattırmıstm bu hesabı aldım. Hemen konuya girmek istyrm . Eşimle severek evlenmıstık suan hamıleyım 1 yılllık evlıyız . Kaynanamla aynı evde yasıorz ve çalışmama rahmen gorumcem dahıl herkez her işi bana yaptırdıgı halde genede yaranamıodum . Hamile halimle bi avuda kalkıp temzlık yapmadgm kalmıstı. Eşim herşeyden nem kapan bi insan, kaynanamda alttan alttan doldurur.Dün işten gelir gelmez sizin katta örümcek var bilmem ne buna benzer bı ton sey zırlavadı , Sabh kalktm eşim hazretlerine kahvaltı hazırladım . Kahvaltıyı begenmedı kavga etmek ıstıosan baska yerlerden bı seyler bulup edebılırsın dedim.Örümcek var duvarda dedi. Hangi birine yetişcem ben dedim hem görmedim dedim ? ( Görmedim örümcek falan) Bana bi kaç tane vurdu . Cıkıp gıtmek ıstedım işe sacımdan tuttu koltuga attı. ( hamileyken ikinci yediğim dayak ) Ağladım sende hıc vıcdan merhamet kalmamıs dedim. Gidersen cocukları senden alırım bide karı alırım ona büyüttürürüm dedi . Ağlayarak çıktm cvp vermeden annem aradı bı saat once anlattım durumu onada ben senı arıcam dedi kapattı.Aradı çık gel dedi. Annemde calısıo evi kira ve tek başına. Napıcamı şaşrdm.. ? Karnımda iki tane çocuk..
alamaz canım zaten çünkü bebeklerin anneye ihtiyaçları vardır. bunun aksini sakın düşünme. bebeklerin hep seninle alamazlar.
çok üzüldüm rabbim sabır versin , selamete çıkarsın seni ve yavrularını inş. ben git yada gitme bişy diyemicem ama çocukların konusunda hiç korkma çünki sende çalışıyorsun zaten + küçük çocukların anneye ihtiyacı var diye babaya vermiyorlar zengin olsa dahi, ne olursa olsun hep çocuklar anneye veriliyor , sadece annenin uygunsuz davranışları olduğu zaman, zina, alkol , madde bağımlılığı felan o zaman babaya veriliyor diye biliyorum , o kadar çok kadın hakkı varki artık, yeni bi kanun çıkmış geçen tv de avukat diyordu , sigara içen erkeğe bile eşi dava açıp boşanabiliyormuş o kadar yani, sen yaşadıklarını düşün bide.
hakkında ne hayırlıysa o olsun inş. evi ayırmasını şart koşsan kabul etmezmi ? yoksa boşanırım felan desen? keşke eviniz uzak olsaymış belki biraz adam olurdu ozamankarısıyla annesinin ayrımını yapamayan erkeklerden nefret ediyorum yazık günah allah korkusu kalmamış
Alamaz demi çocuklarımı ?
evliliğe zaten karşı bir insandım, kadınlar kulubunden sonra tamamen bitirdim kafamda
ekonomık özgürlüğün varsa boşan bence.
o kim oluyorda sana vuruyor, hemde hamıle halınle?
yorumlarını da okudum, bu eşden sana hayır yok! annene yük olmazsın merak etme, o senın annen.
ayrıca doğmamış çocuğun nesini alabılır senden?
sen bu insanı seviyor musun?
niye hemen bebek yapıyorsunuzkı bende bunu anlamıyorum arkadan kovalayanmı var ?
bir bakın bır cok ınsan yenı evlı 8-9 aylık 3 aylık hamıleler , biraz zaman gecse olmuyormuydu :S
Hadi ya cocuklarınız kac yasındaydı ayrıldıgınızda şuan kac yasıdılar? Mahkemınız bittimi ? Yalnızmı yasıosunuz..
EVET arkamdan kovaladılar. Mutlu oldunuzmu.
Çok severek evlendim .Şuan cok karışık duygular içindeyim kendime acıyorum bu kadar vicdansız merhametsiz karektersiz bi adamla nasıl evlendim ben
sen al başını git ne hali varsa görsün davayıda açarsa açsın hem kendin hemde çocukların için nafaka istersin sende o açarsa davayı sende nafaka talep edersin... hem yarın birgün iki bebeğin var zaten işlere yetişemiceksin bebeklerin ağlıcak ağlıyorlar diye bile dövmeye kalkar iş yapamazsın dövmeye kalkar...
benim hamileliğim biraz kötü geçti allah razı olsun eşimden evi sildi süpürdü temizledi. 5 aydır neredeyse elimi hiç bir işe sürmüyorum. nasıl insanlar var nasıl vicdanları var anlamıyorum. rabbim seni ve bebişlerini korusun her daim yanında yar ve yardımcın olsun.
İyi o zaman ne yapacağınızıda planlamışsınızdır o zaman
niye hemen bebek yapıyorsunuzkı bende bunu anlamıyorum arkadan kovalayanmı var ?
bir bakın bır cok ınsan yenı evlı 8-9 aylık 3 aylık hamıleler , biraz zaman gecse olmuyormuydu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?