Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Şaşıracak ne var canım Kaç kaç çocuklarının,kendi canını kurtar.. Böyle ömür geçer mi! Kadına el kaldırmayı bırak hamile bir kadına el kaldırana insan demem ben! Hayvan bile demem af edersin ama..

Annen seni çağırmış kaç git arkana bile bakma..
Merhamet yok,vicdan yok,insanlıktan nasibini almamış!!!!!!!!!!!!!!! Sinir oldum

ah güzelim benim ya..... cok üzüldüm siddet zaten normalde cok kötü bisey ama hamile haliyle yapılır mı bu ya adilikten başka bişey değil k.bakma hamile olmasan direkt cık git dicem ama sonrası var ooooooof

çok üzüldüm durumunuza allah sabır versin güç versin ki o adamdan ayrılabilin. en hassas olduğunuz dönemlerinizi yaşarken size el kaldırması itelemesi karı diye iğrenç bi tabirle içinizi acıtması hak değil. çok şükür ki anneniz size kucak açmış o da kiracıymış ama çalışıyo en azından, siz de doğuma kadar çalışırsınız birikiminiz olur bebekler doğunca bi süre zaten onlarla ilgilenmek zorunda kalacaksınız ama anne yavrusuna kıyamaz kol kanat gerer merak etmeyin allahın izniyle el birliğiyle çok iyi bakarsınız çocuklarınıza. hem hiç korkmayın diğer hanımların dediği gibi çocuklarınızı alması mümkün değil. ki anladığım kadarıyla eşiniz çok zengin bi insan değil kv ile yaşıyosunuz şuan yani demem o ki şartları sizden daha iyi değil nasıl bi gerekçeyle alacakmış çocukları? bu hayatı yaşamak zorunda değilsiniz ve inanın karnınızdaki bebekleriniz babalarının onlar karnınızdayken dahi size el kaldırmış biri olduğunu öğrenince ne kadar şanslı olduklarını anlayacaklar, onları böyle bi babadan kurtardığınız için. çocuklarınıza bu zulmü yaşatmayın böyle bi adam babalık yapmasa da olur o güzelim iki cana.

Son düzenleme:
O senin annen! seni asla yük görmez.. Korkma! zaten boşanırsan eşin nafakasını ödeyecek! Minicik bebeklerini alabilirler mi hiç! Mahkeme senden yana olur merak etme... Bir cesaret neyin varsa topla çık git!

canım benim ya inan suan gözlerim dolu allah en güzel günleri nasip etsin sana inş.. ve cocuklarına..

Onları olmadan nasıl yaşarım beni hep cocuklarımı almakla tehdit edio başkasıyla evlenırım o bakar cocuklarıma dio cocuklarını düşünen biri olsan daha onları annesinin karnındayken dövmessin vicdansız merhametsiz adam

hızlı şekilde okurken o kısmı bikaç tane vurdu okumuşum.. diyorumki içimden örümceğin nesine vurdu, neyle vurdu
inanamıyorummm şuannn şoktayımm elleri kırılsın inşallah, boyu posu devrilsinnnn

Umrundamı olur sanki buldu sahipsiz kızı döver tabi

senin kocan olacak yaratık hamile eşine el kaldıracak kadar alçak, aşağılık bi mahlukkk

yani şuan karşısında olsam da evire çevire dövsem, suratını dağıtsam içim soğumazzz

ayyyyyy şuan sinirden deli oldummmm ellerim kasıldı resmennn

durma bu adamın yanında, git annenin yanına.. fakirlik ve zor şartlar; dayak ve tehditlerle dolu bi hayattan iyidir..

Şiddet asla bitmez sen ve çalıştıkça o çocuklara güzel bi hayat sağladıkça mahkeme çocuklarını her zaman sana verir zaten daha karnındalar yani belli bi yaşa gelene kadar anneden ayırmıyorlar

Demek sana vurdu hee, hem de hamileyken, hem de onun çocuğuna hamileyken
Durumunuz tam çıkmaz, ama böyle bi adamla evli olduğunuzu bilmiyo muydunuz. Yani evliliğinizin ilk yılları ya da nişanlılık döneminde göremediniz mi?
Kaç yıllık evlisiniz ya da kaç yaşındasınız bilmiyorum, ama bu adamın böyle olduğunu bile bile 2 çocuk doğurmayı göze aldıysanız kabahatin çoğu sizde derim
Ama şu an elinizden bişey gelmiyor değil mi? mecbur effediceksiniz Diyorum ya herkes kendi zalimini kendi elleriyle yaratır

Son düzenleme:

canım ya çok üzüldüm bende hamileyim acaba başka biri mi varki bukadar emin konuşuyo çocuklara bakar falan hamilesinde üzmek istemiyorum seni ama başka birşey düşünemedim

bugun canın sana vurduğu sana hakaret ettiği için acıyor..
yarın canın, hem sana hemde çocuklarına vurduğu için acıyacak..

sen karnındaki çocukların için "onlar bana yük oluyor" diyormusun? hayır demiyorsun çünkü onlar doğmamış bile olsa senin parcan canından can.. insan evladı için böyle demez.. onun için sen annenede yük olmazsın..

boşan demek çok agır bile kelime.. ama sende ona mecbur olmadıgını kanıtlamak zorundasın.. yok sa sen kuzu moduna düşmüş olacaksın..
yarın öbürgün işine gelirse diyecek. hoş yarın öbürgüne gereken yok bugun bile yeni kadın alır çocuklarımı büyütürüm demiş..
bence annenin evine git.. boşanma mevzusunu olmadı sonra düşünürsün..

hayat ne garip.. inanın evlenmekten birine güvenmekten korkar oldum..
hiç tanımadığımız elin oğlunu canımız cananımız ömrümüz yapıyoruz..
sonra bi bakıyoruz aslında en yakın dediğimiz insan aslında en uzağımızmış..
bol bol dua et kardeşim.. hakkında hayırlısı... rabbim sana öyle bir merhamet etsinki başkasının merhametine ihtiyacın olmasın..

Kimse sahipsiz değildir, yapmayın Allah aşkına Bunların arkasına sığınmayın, sanki evlendiniz tamam, ne yaparsa yapsın bütün hayatınızı sizi döven bir adamla geçirmeye mecburmuşsunuz gibi davranıyosunuz..
Kendinize gelin biraz,gücünüzün farkına varın...

Son düzenleme:
eşyalarını al ve işe gidermiş gibi çık annene git ve geri dönme
hiç mi acımıyor sana acımıyorsa karnındakileride mi düşünmüyor
isteyerek mi hamile kaldın pek eşin de istiyor muydu

çocuklarını kesinlikle alamaz senden yok mu arkanda duracak biri ailenden seni koruyacak
sakın stres yapma üzme kendini

Anneme yük olacagim diye düsünmeyin cünkü anne bu. Evlenince, cocugumuz olunca annelik bitiyor mu? Bizi her durumda kosulsuz sartsiz sevecek, bize kucak acacak kim var anne disinda? Evlat sahibi olacaksiniz sizin icin de gecerli degil mi bu? Iki cocuk annesiyim, babam vefat etti, Allah göstermesin ama kötü bir durum olursa ilk kosacagim yer annem olur. Hastalansam binlerce km öteden ilac saatlerimi takip eder.

Eger bizim yorumlarimiza göre hareket edecekseniz bir an önce gidin ve geri dönmeyin. Esiniz ve ailesi bu dünyaya zulmetmek icin gelmisler. Cocuklariniz dogunca esinizin yardimci olacagini bebeklerin bakimiyla ilgilenecegini hic ama hic sanmiyorum. Tam tersi annesi tepenizden hic inmez. Yardim etmeyi birak sunu söyle yap bunu böyle yap diye diye lohusa sendromuna sokar sizi. Bebek bu gazlanir, karni agrir, acikir gece gündüz aglar. Uykusuzluktan perisan olursunuz ve elinizi tutan olmaz cizdiginiz profillere göre. Cocuk agliyor bir susturamadin der döver, annesini karistirmak istemezsiniz sen anneme nasil böyle davranirsin der döver, bütün gece uykusuz perisan olursunuz sabah kahvaltimi niye hazirlamadin der döver, iki bebegin bakimiyla ilgilenmek onlar uyuyunca siz de uyumak istersiniz sen niye is yapmiyorsun der döver... Ele avuca gelsinler sadece sizi degil siradayagina baslayarak cocuklarinizi da döver.

Maddi acidan düsünüyorsaniz anneniz bir yolunu bulmus ki size gel diyor. Olmadi bebekleriniz dogunca takilan takilari bozdurup yardim edersiniz annenize. Bebek masraflari az degil malesef. Hukukcu arkadaslar daha iyi bilir ama bildigim kadariyla bosanmadan bile nafaka alabiliyorsunuz cocuklariniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…