Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Evet planladım rahtladınızmı ? Daha fazla söylecek bıseyınız yoksa konumdan cıkın lütfen bu morelle bide siznle ugrasamam hanımefendi.

bana degıl esınıze acıcaksınız cenenizi

ayrıca 4 ayda evlenmişssiniz 1 senedır evlı neredeyse 4 aylık hamılesınız bunları göre göre böyle hasta bır adamdan cocuk sahıbı olmak cokmu lazımdır yanı..
benı geren bır durum yok hayat senın hayatın farkındaysan

ayrıca konudan cıkıp gıtmemı soyleyemezsiniz bana konusacagınıza gidip eşinize konuşacaksınız egolarını tatmın edıyorsunuz bende herhalde

bence mesele bir örümcek ağı falan değil besbelli kv görümce doldurmuş üstüne salmış işte ortada açık yani
insan örümcek ağından hemde hamile olan eşine elini kaldırır mı yahu
ya kendi beyni yok mu bu erkeklerin arkadaş size ne benim eşimden ne karışıyonuz diyemiyo mu ya bu kadar mı ....
neyse ağzımı bozmayayım
arkdaşlar söylemiş zaten canım görüşlerini bence de boşan paşalar gibi bebeklerini büyütürsün alırsın nafakanı da çatır çatır
o gitsin senden sonra bulduğu kadına uygulasın şiddetini
ha gayret hadi bi cesaret
ha bu arada herkese boşan demem kolay kolay ama işin içinde dayak varsa malesef....
ah bu adam benim elime geçse vurduğu elini kırmam mı tek tek parmaklarını sökmem mi yerinden

EVET arkamdan kovaladılar. Mutlu oldunuzmu.

bence arkadas hakli kizmayin ama
evlilik yerine oturmali bir cocuk yapmak icin
bunun icin 2 sene derler ve bence iki sene iyi bir zaman
simdi hamile oldugunuz icin durumu malesef cocuklari düsünerek degerlendireceksiniz
onlarin hic gunahi ve sucu yok

ya tabii kolay o çocukalrı sizden almak hemen alırım çocukaları moduna giriyorlar yavaş alsın bakalım sen dayak raporu al böyle bir durumda böyle hayat geçermi ya daha karnındayken senlen beraber o çocuklarıda dövüyor ilerde doğdukalarında da daha beterini yapmayacağı ne malum.. şu dayak mevzusunu kaldıramıyorum bir türlü kayınvaliden seni dövünce mutlumu oluyor acaba nasıl insanlar var ya pes

Öncelikle Allah eşinin içine merhamet versin.
Yakın zamanda huzura kavuşmanı dilerim.

Daha önceki konundan hatırladım.
Yorum da yapmıştım arkadaşım ama kusura bakma senin üslubunu
hiç beğenmiyorum.
Buraya yazma sebebin gerçekten durumuna çözüm aramak mı?
Yoksa
Ahhh vahhhh kıyamam Allah kurtarsın canım gibi cevaplar duymak mı?
İçinde bulunduğun durum zor. Ama şu gerçeği kabul et bu zorlukların
bir kısmı senin seçimin.

Eşin evlendikten sonra böyle bir öküz olmuştur bu senin hatan değil elbette.
Ama evlenir evlenmez hamile kalmak senin seçimin.
Kv ile birlikte yaşamayı sen seçtin mesela.

Kendi hatalarının farkında ol her şeyi de kadere yükleyemeyiz.

Sana hatalarını göstererek bak bundan sonra bunu yap diye çözüm sunan insanlara
ters cevaplar veriyorsun. Ve yardım mı bekliyorsun?

Bu durumda ben size pek yazmamayı seçiyorum.

çok üzüldüm canım
Allah yardımcın olsun..
git annenin yanına hiçbişey yapamaz çocukları alamaz Allah' ın izniyle

ama lütfen buraya bir konu açıldığında yorumlar iğneleyici değilse insanlara da direk çatma
Cuteom bi laf etti diye sayfandan kovuyosun olmaz böyle
burda herkes birbirine destek için var.. yardım istiyorsan buradan az biraz sakin olmalısın canım..

NE KADAR güçlü davranmışsınız demekki geliriniz iyi benım o kadar iyi bi gelirim yok ... EVLATLARINIZLA birlikte huzurlu nice mutlu yıllara.... Allah keder göstermesin.

burci ben senin önceki konunu göremiyorum..
bi Ankara' da ultrason konun var başka yok

NE KADAR güçlü davranmışsınız demekki geliriniz iyi benım o kadar iyi bi gelirim yok ... EVLATLARINIZLA birlikte huzurlu nice mutlu yıllara.... Allah keder göstermesin.

amin Allahım hiç kimseye acı keder göstermesin...
senin yapabileceğin en iyi şey annenin yanına gitmek en azından bir süre kafanı dinle kendini toparla öyle karar ver..
inan evlilik bittiyse çekilmiyosa hayat eşinle birlikte, bu yola tek başınada devam edebilirsin...
biz kadınlar çok ama çok güçlüyüz yeterki isteyelim...

Burda ünlü olamassınız hanımefendi

oturup iyice düşün bu adamdan sana koca olur mu??
çocuklarına baba olur mu?
ona göre kararını ver,Allah herkesin yardımcısıdır,
sen yeterki yapmak iste,2 değil 4 çocuğa bile bakarsın.
önemli olan onların mutlu bir ortamda büyümesi

o insan müsvettesi çocuklarını senden alamaz.. annen çağırmış seni... git annenin yanına...

Neden aynı evde oturuyorsunuz ki? Kendi başınıza ayrı eve çıkacak durumunuz yok mu? Çalışmak demek evdeki işlerden muaf olmak demek değildir. Bir kadın kahvaltı hazırlayacak ve kocası da beğenmeyecek ben öyle adamın başına geçiririm o sofrayı Şiddet gördüğün halde o evde nasıl duruyorsun? Afedersin ama eşin tam bi ök.z müş. Oturup ciddi bir konuşma yapma zamanı gelmiş.

Defalarca konuştum olmadı..

kuzum sana sölim ne kadar verirsen fazlası istenir hep kendini geri çekmesini ve kıymete geçmeyi bilmiyorsan sana tavsiyem kaçan kovalanır kaç kurtar kendini neden hiç bişi söleyemedinkki

burci ben senin önceki konunu göremiyorum..
bi Ankara' da ultrason konun var başka yok

öncekindede kahvaltıyı bıraz gec hazırladı diye kocası tokat atmiş
eşinin erkek kardeşide bu tokadı görmüş
konu buydu
ilk şiddeti değil demiş
demekki evlendiğinden beri varmış ona istinadende neden cocuk yaptın dedim

CuteMom bence duralım artık di mi? senin bebiş hala terliyor mu?? (konu değiştirmece )

konu sahibi belki herkes demiştir, tekrar olabilir ama ailecek oturun konuşun bunda tartışılcak birşey yok. eşin zaten mutlaka gösterir evliliği yürütmek isteyip istemediğini. ona göre artık kararınızı verirsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…