Evet planladım rahtladınızmı ? Daha fazla söylecek bıseyınız yoksa konumdan cıkın lütfen bu morelle bide siznle ugrasamam hanımefendi.
EVET arkamdan kovaladılar. Mutlu oldunuzmu.
Merhaba sevgili k.k. üyeleri .. Eski üyeliğimi adım ve soyadımla actıgım ıcın kapattırmıstm bu hesabı aldım. Hemen konuya girmek istyrm . Eşimle severek evlenmıstık suan hamıleyım 1 yılllık evlıyız . Kaynanamla aynı evde yasıorz ve çalışmama rahmen gorumcem dahıl herkez her işi bana yaptırdıgı halde genede yaranamıodum . Hamile halimle bi avuda kalkıp temzlık yapmadgm kalmıstı. Eşim herşeyden nem kapan bi insan, kaynanamda alttan alttan doldurur.Dün işten gelir gelmez sizin katta örümcek var bilmem ne buna benzer bı ton sey zırlavadı , Sabh kalktm eşim hazretlerine kahvaltı hazırladım . Kahvaltıyı begenmedı kavga etmek ıstıosan baska yerlerden bı seyler bulup edebılırsın dedim.Örümcek var duvarda dedi. Hangi birine yetişcem ben dedim hem görmedim dedim ? ( Görmedim örümcek falan) Bana bi kaç tane vurdu . Cıkıp gıtmek ıstedım işe sacımdan tuttu koltuga attı. ( hamileyken ikinci yediğim dayak ) Ağladım sende hıc vıcdan merhamet kalmamıs dedim. Gidersen cocukları senden alırım bide karı alırım ona büyüttürürüm dedi . Ağlayarak çıktm cvp vermeden annem aradı bı saat once anlattım durumu onada ben senı arıcam dedi kapattı.Aradı çık gel dedi. Annemde calısıo evi kira ve tek başına. Napıcamı şaşrdm.. ? Karnımda iki tane çocuk..
babaları bebeklerimi 1 aylıkken gördü canım sonrası hiç görmedi şuan 16 aylıklar mahkeme günü en son gördü bebeklerim tanımıyolardı babalarını ve yanına dahi gitmediler kaçtılar ondan, mahkemem bitti resmen boşandık.. yalnız yaşıyorum evet ailemden uzakta bebeklerime bakıcı bakıyor akşamlarıda ben ama huzurluyum mutluyum yoruluyorum elbette ama bebeklerimle birlikte olmak herşeye değer inanki...
Öncelikle Allah eşinin içine merhamet versin.
Yakın zamanda huzura kavuşmanı dilerim.
Daha önceki konundan hatırladım.
Yorum da yapmıştım arkadaşım ama kusura bakma senin üslubunu
hiç beğenmiyorum.
Buraya yazma sebebin gerçekten durumuna çözüm aramak mı?
Yoksa
Ahhh vahhhh kıyamam Allah kurtarsın canım gibi cevaplar duymak mı?
İçinde bulunduğun durum zor. Ama şu gerçeği kabul et bu zorlukların
bir kısmı senin seçimin.
Eşin evlendikten sonra böyle bir öküz olmuştur bu senin hatan değil elbette.
Ama evlenir evlenmez hamile kalmak senin seçimin.
Kv ile birlikte yaşamayı sen seçtin mesela.
Kendi hatalarının farkında ol her şeyi de kadere yükleyemeyiz.
Sana hatalarını göstererek bak bundan sonra bunu yap diye çözüm sunan insanlara
ters cevaplar veriyorsun. Ve yardım mı bekliyorsun?
Bu durumda ben size pek yazmamayı seçiyorum.
Teşkkürler.
NE KADAR güçlü davranmışsınız demekki geliriniz iyi benım o kadar iyi bi gelirim yok ... EVLATLARINIZLA birlikte huzurlu nice mutlu yıllara.... Allah keder göstermesin.
bana degıl esınıze acıcaksınız cenenizi
ayrıca 4 ayda evlenmişssiniz 1 senedır evlı neredeyse 4 aylık hamılesınız bunları göre göre böyle hasta bır adamdan cocuk sahıbı olmak cokmu lazımdır yanı..
benı geren bır durum yok hayat senın hayatın farkındaysan
ayrıca konudan cıkıp gıtmemı soyleyemezsiniz bana konusacagınıza gidip eşinize konuşacaksınız egolarını tatmın edıyorsunuz bende herhalde
Merhaba sevgili k.k. üyeleri .. Eski üyeliğimi adım ve soyadımla actıgım ıcın kapattırmıstm bu hesabı aldım. Hemen konuya girmek istyrm . Eşimle severek evlenmıstık suan hamıleyım 1 yılllık evlıyız . Kaynanamla aynı evde yasıorz ve çalışmama rahmen gorumcem dahıl herkez her işi bana yaptırdıgı halde genede yaranamıodum . Hamile halimle bi avuda kalkıp temzlık yapmadgm kalmıstı. Eşim herşeyden nem kapan bi insan, kaynanamda alttan alttan doldurur.Dün işten gelir gelmez sizin katta örümcek var bilmem ne buna benzer bı ton sey zırlavadı , Sabh kalktm eşim hazretlerine kahvaltı hazırladım . Kahvaltıyı begenmedı kavga etmek ıstıosan baska yerlerden bı seyler bulup edebılırsın dedim.Örümcek var duvarda dedi. Hangi birine yetişcem ben dedim hem görmedim dedim ? ( Görmedim örümcek falan) Bana bi kaç tane vurdu . Cıkıp gıtmek ıstedım işe sacımdan tuttu koltuga attı. ( hamileyken ikinci yediğim dayak ) Ağladım sende hıc vıcdan merhamet kalmamıs dedim. Gidersen cocukları senden alırım bide karı alırım ona büyüttürürüm dedi . Ağlayarak çıktm cvp vermeden annem aradı bı saat once anlattım durumu onada ben senı arıcam dedi kapattı.Aradı çık gel dedi. Annemde calısıo evi kira ve tek başına. Napıcamı şaşrdm.. ? Karnımda iki tane çocuk..
Neden aynı evde oturuyorsunuz ki? Kendi başınıza ayrı eve çıkacak durumunuz yok mu? Çalışmak demek evdeki işlerden muaf olmak demek değildir. Bir kadın kahvaltı hazırlayacak ve kocası da beğenmeyecek ben öyle adamın başına geçiririm o sofrayıŞiddet gördüğün halde o evde nasıl duruyorsun? Afedersin ama eşin tam bi ök.z müş. Oturup ciddi bir konuşma yapma zamanı gelmiş.
Burda ünlü olamassınız hanımefendi
NE KADAR güçlü davranmışsınız demekki geliriniz iyi benım o kadar iyi bi gelirim yok ... EVLATLARINIZLA birlikte huzurlu nice mutlu yıllara.... Allah keder göstermesin.
burci ben senin önceki konunu göremiyorum..
bi Ankara' da ultrason konun var başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?