siz olsanız ne yapardınız

Canım öyle bir soru sormuşsun ki,kişiye,olaylara,şartlara göre değişir.Bazısı dar zihniyetlidir,boşanmış erkeğe başka bir gözle bakar istemez.Bazısı çocuklu adam almayı gurur yapar kendine yediremez.Bazısı eski ilişkisini didikleyecek kadar kronik kıskançtır yapamaz....böyle gider örnekler.Birinin sorunu olmaz yazar ben evlendim sorun olmadı.Biri bi şekilde bir sorun yaşar ben evlendim pişmanım der.Yani bunu yine en iyi sen bilirsin.Burda senin yaşın,sevgilinni yaşı,hayata bakış açınız,çevre faktörleri,tabularınız da çok önemli.

Bir insan sebebi ne olursa olsun dürüst olmalı,kendini açıkça saklamadan ifade etmeli.Hadi diyelim senin ki,yanlış düşündü,kaybetme korkusu yaşadı hata yaptı gizledi çocuklarını.Ama bu gizlenecek birşey de değil.En başta ifade edilecek bir şey bu.Hadi bunu kabul ettik diyelim.Ama önce sevgilinin,kafa yapısı çok önemli.Sevgi tek başına birşey ifade etmez canım.Evlilikte öyle ilk zamanlrdaki aşırı ilgi sevgiyle devam etmiyor.Evlilik sorumlulukları da getiriyor.Siz akşama kadar geziyorsunuz akşam herkes evine dağılıyor.Anlaşamayacağınız bir durum yok.Ama aynı çatının altına girince öyle olmuyor.Hesaplar birleşiyor,sorumlulklar artıyor.Görevler,beklentiler çoğalıyor.Birbirinizin her anına denk geliyorsunuz.O yüzden herkesin yaşam biçimi farklıdır.

Bir de ilk evliliği kötü gidenin ikinci evliliği kötü gidecek birşey yok tabii.İlkiyle uyuşmamıştır senle uyuşur ama;
Tek taraflı bakınca hep eski karısını haksız çıkarır erkekler.Belki kadına doğru gelen birşey,senin sevgiline ve ailesine yanlış gelmiştir.Yani bakış açıları da önemli.Heee çocuklu adamla evlenilmez diye bir şart yok.Ya da mutlu olunmaz diye.Bekar çocuksuzla evlenipte neler çekiyor insanlar.Ama tatlım mantıken baktığında,ben sevgilinin yerinde olsaydım.İki çocuk babası başından birşeyler geçmiş bir baba olarak,çocuğu olan veya evlilik tecrübesi olan birini seçerdim.

Çocukların yaşı çok küçük.Hem de birtane değil ikitane.Çocuklar anne de de kalmıyor.Babaanne biryete kadar ilgilenebilir.İlgi sadece yedirmek içirmek değildir.Babaanne bugün var yarın yok.Olsa bile yaş gidiyor.Çocukların annesi bugün şehir dışında az görüşüyor.Gelecekte ne olur kimse saptayamaz.Bir de böyle durumlarda adam evlenince eskisi için kıymetli olur.

Sevgilin sana çocukları tersler misin,çocuklara şunu yapmaz mısın gibi şeyler soracağına,ne hissettiğini,evlilikten ne beklediğini sormalı.Sana fazla sorumluluk yüklemeyi DÜŞÜNMÜYORUM demesi bile bir kaçış şekli.Bu çocukların okulları,toplantıları,dersleri,sıkıntıları,erenlikleri,hastalıkları......babaanne ilgilenecek diye birşey yok.Hani sana çocuğumu tersler misin diye sormuş ya.Bu soru bile saçma.Yahu çocuk sana gelip saygısızlık yapsa veya yanlış bir hareketi olsa napıcaksın terslemeyecek misin.Yarın öbür gün senin çocuğun olduğunda,diğerleriyle eş tutamazsın.Senin kanından canından olan çocuk illa ki daha önemli olacak.Ama eşin diğer çocuklara anne sevgisi olmadığı için daha hassas davranacak.
Ailen kabul edecek mi.Onları üzmeye değer mi.Sevgi ilgi üstüne titreme bir yere kadar.Adam için kolay.Bekar hiç evlenmemiş ayak bağı olmayan bir kızı çocuklarını kabul ettirip evlenmek için dünyayı bile ayaklarına serebilir.

Senin bu kadar büyük sorumluluğa girmen için sana ne vaad ediyor.Senin kaç yaşında olduğun çok önemli.Herşeyden önce sen bunu kaldırailecek misin.Kendine güvenin yoksa,şu an onunla görüşüyor olman bile onu çocuklarıyla kabul ettiğin anlamına gelir.

Canım öyle bir soru sormuşsun ki,kişiye,olaylara,şartlara göre değişir.Bazısı dar zihniyetlidir,boşanmış erkeğe başka bir gözle bakar istemez.Bazısı çocuklu adam almayı gurur yapar kendine yediremez.Bazısı eski ilişkisini didikleyecek kadar kronik kıskançtır yapamaz....böyle gider örnekler.Birinin sorunu olmaz yazar ben evlendim sorun olmadı.Biri bi şekilde bir sorun yaşar ben evlendim pişmanım der.Yani bunu yine en iyi sen bilirsin.Burda senin yaşın,sevgilinni yaşı,hayata bakış açınız,çevre faktörleri,tabularınız da çok önemli.

Bir insan sebebi ne olursa olsun dürüst olmalı,kendini açıkça saklamadan ifade etmeli.Hadi diyelim senin ki,yanlış düşündü,kaybetme korkusu yaşadı hata yaptı gizledi çocuklarını.Ama bu gizlenecek birşey de değil.En başta ifade edilecek bir şey bu.Hadi bunu kabul ettik diyelim.Ama önce sevgilinin,kafa yapısı çok önemli.Sevgi tek başına birşey ifade etmez canım.Evlilikte öyle ilk zamanlrdaki aşırı ilgi sevgiyle devam etmiyor.Evlilik sorumlulukları da getiriyor.Siz akşama kadar geziyorsunuz akşam herkes evine dağılıyor.Anlaşamayacağınız bir durum yok.Ama aynı çatının altına girince öyle olmuyor.Hesaplar birleşiyor,sorumlulklar artıyor.Görevler,beklentiler çoğalıyor.Birbirinizin her anına denk geliyorsunuz.O yüzden herkesin yaşam biçimi farklıdır.

Bir de ilk evliliği kötü gidenin ikinci evliliği kötü gidecek birşey yok tabii.İlkiyle uyuşmamıştır senle uyuşur ama;
Tek taraflı bakınca hep eski karısını haksız çıkarır erkekler.Belki kadına doğru gelen birşey,senin sevgiline ve ailesine yanlış gelmiştir.Yani bakış açıları da önemli.Heee çocuklu adamla evlenilmez diye bir şart yok.Ya da mutlu olunmaz diye.Bekar çocuksuzla evlenipte neler çekiyor insanlar.Ama tatlım mantıken baktığında,ben sevgilinin yerinde olsaydım.İki çocuk babası başından birşeyler geçmiş bir baba olarak,çocuğu olan veya evlilik tecrübesi olan birini seçerdim.

Çocukların yaşı çok küçük.Hem de birtane değil ikitane.Çocuklar anne de de kalmıyor.Babaanne biryete kadar ilgilenebilir.İlgi sadece yedirmek içirmek değildir.Babaanne bugün var yarın yok.Olsa bile yaş gidiyor.Çocukların annesi bugün şehir dışında az görüşüyor.Gelecekte ne olur kimse saptayamaz.Bir de böyle durumlarda adam evlenince eskisi için kıymetli olur.

Sevgilin sana çocukları tersler misin,çocuklara şunu yapmaz mısın gibi şeyler soracağına,ne hissettiğini,evlilikten ne beklediğini sormalı.Sana fazla sorumluluk yüklemeyi DÜŞÜNMÜYORUM demesi bile bir kaçış şekli.Bu çocukların okulları,toplantıları,dersleri,sıkıntıları,erenlikleri,hastalıkları......babaanne ilgilenecek diye birşey yok.Hani sana çocuğumu tersler misin diye sormuş ya.Bu soru bile saçma.Yahu çocuk sana gelip saygısızlık yapsa veya yanlış bir hareketi olsa napıcaksın terslemeyecek misin.Yarın öbür gün senin çocuğun olduğunda,diğerleriyle eş tutamazsın.Senin kanından canından olan çocuk illa ki daha önemli olacak.Ama eşin diğer çocuklara anne sevgisi olmadığı için daha hassas davranacak.
Ailen kabul edecek mi.Onları üzmeye değer mi.Sevgi ilgi üstüne titreme bir yere kadar.Adam için kolay.Bekar hiç evlenmemiş ayak bağı olmayan bir kızı çocuklarını kabul ettirip evlenmek için dünyayı bile ayaklarına serebilir.

Senin bu kadar büyük sorumluluğa girmen için sana ne vaad ediyor.Senin kaç yaşında olduğun çok önemli.Herşeyden önce sen bunu kaldırailecek misin.Kendine güvenin yoksa,şu an onunla görüşüyor olman bile onu çocuklarıyla kabul ettiğin anlamına gelir.

öncelikle bu kadar çok yönüyle düşünüp, düşüncelerinizi ayrıntılı paylaştığınız için teşekkür ederim. onunla aramızda 5 yaş var. 28 yaşındayım ben de. evliliğini çok genç yaşta yapmş o. bu sorumluluğa girmem için bana değer verip sana yanlış yapmam demekten başka hiçbir vaad vermedi. maddi olarak da ne çok iyi ne çok kötü durumda. onun dediğine göre ben ters davranmazsam çocuklar saygılılarmış. onunla hala görüşüyorum ama ne düşündüğümü en ayrıntısına kadar paylaşıyorum. hala ne yapacağımı bilmediğimi o da biliyor. çok yıpranıyoruz bu yüzden. belki o da bu kadar mücadele etmekten bıkacak ve ayrılıcaz birgün.

çok zor bir karar... yaşayacağınız hemen herşey senin için ilk ve özel olacak ama onun için öyle değil... ortak heyecanınız oluşmayabilir... çok zor ben yapmazdım herhalde...

Aslında ayrılman gereken nokta,yalan söylediğini öğrendiğin anmış.

Kaç yaşındasın bilemiyorum.Herhalde o çocukların annesi olamayacak kadar gençsin.
Sen hiç evlenmemişsin,hiç çocuk sahibi olmamışsın.Hayata tozpembe yepyeni bir başlangıç yapacaksın.
Eş adayın ise bunların hepsini yaşamış,tatmış.
Aynı duygularla aynı heyecanları paylaşabileceğinizi pek sanmıyorum.

Babalarının düzeni olmadığı için çocuklara babaanne bakıyordur.
Baba ev açınca,o eve bakan (sen) olunca çocuklar mutlaka gelirler.
Böylece sen bir anda yeni evliden 15 yıllık evliye dönüşürsün.

Ve lütfen şunu da unutma,hiçbir anne kolay kolay iki çocuğunu bırakıp gitmez.
Sana anlatılanlar,elbette kendi açılarından görünendir.Madalyonun her zaman ters yüzü vardır.

çok sevdiğiniz ve sevildiğiniz birinin daha önceki evliliğinden 2 tane ilkokula giden çocuğu olduğu halde evlenir miydiniz?

bu evliliğin size ne gibi sorunlar yaşatabileceğini kestirebilir miydiniz?

ilişkinin nasıl başladığını ve başta durumları bilip bilmediğinizi bir kenara koyup, sadece ileriye yönelik düşünerek cevaplayabilir misiniz.
hayatınızdaki kişiyi sevdiğinizi, onun da sizi sevdiğini bildiğinizi ve çocukları olmasaydı aranızda başka bir problem olmadığını düşünün, siz de daha önce evlenmemişseniz ne cevap verirdiniz?

Çok zor bir durum ama ben ne yapardım...

Eski eşinin durumuna, karakterine ve çocukların bana yaklaşımına göre haraket ederdim sanırım... Çok çaçaron habire evleneceğim adamı sırf bana inat diye arayıp duruyor, çocukları bahane ederek habire salça oluyorsa bir düşünürdüm bu evliliği.. Aynı şekilde çocukların bana olan tutumuna da bakardım. Çünkü arada çocuklar olduğu için siz de ister istemes müstakbel kocanız hem eski eşiyle hem de çocuklarla görüşme halinde olacak. O yüzden kriterlerim hemen eski eşve çocukların tutumu olurdu...

Bu arada yorumlardan etkilenmemek ve tamamen kendi düşüncelerimi yazmak için aradaki yorumlara hiç bakmadan yazdım..

Son düzenleme:
çok sevdiğiniz ve sevildiğiniz birinin daha önceki evliliğinden 2 tane ilkokula giden çocuğu olduğu halde evlenir miydiniz?

ilişkinin nasıl başladığını ve başta durumları bilip bilmediğinizi bir kenara koyup, sadece ileriye yönelik düşünerek cevaplayabilir misiniz.
hayatınızdaki kişiyi sevdiğinizi, onun da sizi sevdiğini bildiğinizi ve çocukları olmasaydı aranızda başka bir problem olmadığını düşünün, siz de daha önce evlenmemişseniz ne cevap verirdiniz?

evlenip boşanmış,çocuğu olan adamla evlenmem, net !! :ssz:

öncelikle bu kadar çok yönüyle düşünüp, düşüncelerinizi ayrıntılı paylaştığınız için teşekkür ederim. onunla aramızda 5 yaş var. 28 yaşındayım ben de. evliliğini çok genç yaşta yapmş o. bu sorumluluğa girmem için bana değer verip sana yanlış yapmam demekten başka hiçbir vaad vermedi. maddi olarak da ne çok iyi ne çok kötü durumda. onun dediğine göre ben ters davranmazsam çocuklar saygılılarmış. onunla hala görüşüyorum ama ne düşündüğümü en ayrıntısına kadar paylaşıyorum. hala ne yapacağımı bilmediğimi o da biliyor. çok yıpranıyoruz bu yüzden. belki o da bu kadar mücadele etmekten bıkacak ve ayrılıcaz birgün.

Canım yaşın genç.Sakın yaşım geçti diye düşünüp bundan başkası olmaz kısmetimi tepmeyim diye bakma.Kader kısmet anlık şeylerdir.Ama o kendini SEN TERS DAVRANMAZSAN saygılı çocukları var diye şartlandırmış.Böyle insanla yarın öbür gün çocuklarla aranda problemde olsa,sen ters davranmışsındır,benim çocuklarım saygılı der çıkar işin içinden.Bu düşüncesi o kadar saçma o kadar cahilce ki.Çocuk bu ya.İnsan kendisinin yarın öbür gün bir olayla karşılaşınca nasıl davranamayacağını kestiremezken,benim çocuğum sen ters davranmazsan saygılı diye bir ibare kullanamaz.Neye göre ters.Çocuk bu nihayetinde.Bilmem ama iyi düşün.Yıpranıyorsan daha şimdiden psikolojin bozuluyorsa ne diye bu inat bırak gitsin.O ne kadar ısrar ederse etsin sen bitirmek istedikten sonra kimse kimseyi zorlayamaz.

büyük konuşuyor diyebilirsiniz ama son ilişkimin bana verdiği tek olumlu şey bu ders oldu: eğer hiç evlenmemiş bir bayansan, evlenmiş boşanmış çocuğu olan adamla evlenmeyeceksin..başı ucu bucağı sonu nasıl oldu nasıl bittisi ilişkinin ayrıntısı önemli değil evlenmeyeceksin :31:

Son düzenleme:
ha bir de ailenizin,özellikle annenizin sözlerine kulak verin. aileniz biliyormu bilmiyorum ama anlatın annenize. anneniz bu adamda bir şey var benim hislerim o yönde gibi bir şey derse kesinlikle onu dinleyin. :50:

eski eşiyle diyaloğu olursa bunu umursamam nedense. normalde çok kıskanç biriyim ama eski eşiyle ilgili durumları anlattığı için onu umursayamıyorum. onu kıskanılacak biri olarak görmüyorum ondan belki de. ama ilerde bakış açım değişir de rahatsız olur muyum bilmiyorum. eşini hiç görmedim, anlatılandan biliyorum.

benden de çocuğu olmasını istediğini söylüyo.
ailesinin bizim hayatımıza karışmayacağını söylüyo hep. karı kocanın arasına girmez benim ailem diyo.
çocuklarını benden daha çok sevmesinden rahatsız olmam sanırım. onların yeri ayrı benim yerim ayrı olucak sonuçta. kendimi çocuklarıyla kıyaslamam. ama ilerde çocuğum olursa benim bakış açım değişir mi bilmiyorum. kendi çocuğuma daha çok ilgim olur mu, içten içe ayrımcılık yapar mıyım bilmiyorum. çünkü bu çocuklar çok küçük değil aramızda ister istemez bir mesafe olucak. yaşamış insanların yaşadıklarını çok merak ediyorum. düşünebileceğim örnek olsun diye.

ben evlenmeden ayrıldım ilişkim olan kişiden. ilişki kısmından biraz bahsedebilirim sana. bir kere eski eşten boşandı hayatından çıktı diye birşeyi unut. kadın çocuklarının anası olma rolünü harika kullanır. kendini ana kraliçe zanneder. olmadık zamanlarda telefonda konuştuklarını mesajlaştıklarını mailleştiklerini ve eşinin ya da sevgilinin bunu "ama bizim çocuklarımız var", ama biz düşman değiliz, ama biz medeni şekilde davranıyoruz kılıfına soktuğunu her an görme riskin var. kadının özel hayatınıza karışma çabaları ilişkinizin boyutunu evlenip evlenmeyeceğinizi sorgulaması ihtimalleri var ki bu çok daha can sıkıyor. özellikle de eşin pasif bir tipse....adam pasifse tamam yandın. mesafeyi koyamaz, sorumluluğunu algılayamaz paşa paşa her sorusunu cevaplar zorda kalınca yardımlar eder.yada bütün bunları pasiflik iyi niyetlilik maskesi altında yapar aslında herşeyin farkındadır tam şeytandır ki bu cinsleri düşman başınaaaa :ssz: ama ben kimseye kötü davranamammmm kimseye kötülük yapamammmm diyorsa tamam anla ki karşında sinsi bi tip var.. yok tam tersi sana saygılı, eski karısıyla arandaki dengeyi kurmayı becerebilecek birisiyse eğer davranışlarından bunu anladıysan bir şans verebilirsin bence. herkes benim kadar şanssız olacak değil..

Canım yaşın genç.Sakın yaşım geçti diye düşünüp bundan başkası olmaz kısmetimi tepmeyim diye bakma.Kader kısmet anlık şeylerdir.Ama o kendini SEN TERS DAVRANMAZSAN saygılı çocukları var diye şartlandırmış.Böyle insanla yarın öbür gün çocuklarla aranda problemde olsa,sen ters davranmışsındır,benim çocuklarım saygılı der çıkar işin içinden.Bu düşüncesi o kadar saçma o kadar cahilce ki.Çocuk bu ya.İnsan kendisinin yarın öbür gün bir olayla karşılaşınca nasıl davranamayacağını kestiremezken,benim çocuğum sen ters davranmazsan saygılı diye bir ibare kullanamaz.Neye göre ters.Çocuk bu nihayetinde.Bilmem ama iyi düşün.Yıpranıyorsan daha şimdiden psikolojin bozuluyorsa ne diye bu inat bırak gitsin.O ne kadar ısrar ederse etsin sen bitirmek istedikten sonra kimse kimseyi zorlayamaz.

ben her zaman huzursuz bir evlilik yaşamaktansa bekar kalmayı tercih ederim. bundan ayrılamamamın nedeni yaşımın geçtiğini düşünmem değil. o benim çocuklarına karşı merhametli olacağıma inanıyo. hep diyo sokaktaki bir hayvana bile çok acıyosun çocuklara şevkatli olursun diye,çocklara yanlış yapmayacağımı biliyo. ben çocuklarının sorumluluklarını kaldıramam dediğimde bana diyoki sen yanına yaklaşsalar iter misin tersler misin. ben de durup dururken tabii ki terslemem diyorum o zaman sorun yok çünkü sen terslemeyeceğine göre onlar da saygılılar, bir ablaları olsun isterler diyo. bunu demesinin amacı herşyi toz pembe göstermek olabilir. sorun yaptığım şeye farklı, ılımlı bakmam için söylediğini düşünüyorum. yani ikna etme çabası olarak söylüyo. demin yarım açıkladım onun söyleyiş tarzını.
dediğiniz gibi ben hiç istemesem o da zorla kabul ettirmez ama o da biliyor onu sevdiğimi ve çocuklardan dolayı sorun yaptığımı. o yüzden sürekli mücadele içinde ben de sevdiğim için dayanamıyorum konuşuyorum. tlfu kapatıyorum bir kaç gün, ortak arkadaşlarımızdan ulaşıyo bir şekilde karşıma çıktığında yine barışıyorum. ilk yalanından dolayı da çok görüşmeyi kesip yeniden görüştük bir şekilde. daha önce hayatımda başkaları da oldu, sevdim de sevildim de ama ya gururdan ya kıskançlıktan ya başka nedenden ayrıldım bir şekilde ve hiçbiri bu kadar mücadele etmedi, hiçbiri beni bu kadar tanıyıp benimle bu kadar uyumlu olmadı. şunu net söyleyebiliyorum: daha önce hayatıma giren hiçbiriyle evlensem de mutlu olamazdım ama bunun çocukları olmasaydı daha çok düşünmez evlenirdim. belki de bu durumda olduğu için bu kadar düşüyodur üstüme ama bu kadar üstüme düşerken unutamıyorum işte.

evlenmeden önce mi ayrılmıştınız. eski eşinden bahsederken unutamadığını hissetmiş miydiniz
Hayir evlenmedim 5aylik bi iliskiydi ama kendimi aşık saniodum sebebi de onun kadin ruhundan anlamasi ve her şekilde kendine bağlama cabalari. O bana bunu hissetirmedi hep sevgiyi sende tattim derdi. Ama insanin aklindan cikmio kesinlikle. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim gözlerimi annem acti o kadar uzuldu ki. O an düşündüm beni doguran her kötülükten koruma ugruna canini verebilecek tek insan sevdigimi sandigim kisiden neden ayirip mutsuz etmek istesinki. Üstelik evliliği bilen kisi o. Sevgi sandigin sey belkide onun kadinlari çözmüş olmasi ve seni etki altina almis olmasi olabilir. Kendini dinle.

Selam Canim ben 2 cocuklu birisiyle evliyim ve inan cocuklu birisiyle evli olmak cok zor ve iliskini alt üst edebiliyor.. ben bugün konu actim belki nedemek istedigimi anlarsin.. Ama deseler birdaha karsina ciksa yine evlenmek istermiydin cocuklu birisiyle ASLA derdim, evliyim artik bi cok sorunu halletik sayilir ama cok da yiprandik ve cokda üzüldüm, bosanmak da cözüm degill ama bunu zaman gösterecek ve konumu okumani isterim belki soru isareti kalmaz aklinda.. Ister evlen ister evlenme sonucta bu senin hayatin her insan da ayni degill senin evlenecegin insan belkii tam tersi olur ve hic pisman olmazsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/676710-2-cocuklu-birisiyle-evlendim.html

Konuyu okudum yorumları okumadan yazmak istedim.. Şuan belki fikrin değişmiştir yada başka birşey yazmışsındır bilmiyorum fakat ben bu sitede okuduğum kadarıyla kendi düşüncemde öyleydi gerçekten çok zor oluyor.. Dışarıdan bakıldığında bile çok zorken içinde olunmasıda zordur. Şimdi sevgilin oldğunda eski sevgilisini düşünüyomudur diye düşünürken boşanmış ve çocuklar oldğunu bilmek insanı yıpratır bunlar benim fikirlerim umarım kararının sonunda mutlu olursun ...

Sanırım hayır .
Eğer bencil değilsen olabilecek bir şey lakin ben çocuklarından da eski eşinden de kıskanırım . :31:

Herhangi bir sebeple yalan söyleniyor başta.
Birsürü zırva bana göre.
Yok ciddi değildim, yok sonradan bağlandım.
Sonra klasik seni kaybetmekten korktum.
İki çocuk boşanma ne olursa olsun saklanmaz..
Bir de şunu anlamıyorum.
Ayrılmak için çok çaba gösterdiğiniz halde sizi ikna etmek için uğraşması onun aslında çok da gurursuz olduğun gösteriyor bence..
Defalarca ayrılmış birine bu kadar çaba sadece göz boyamak gibi geliyor bana.
Tecrübelerimin de çooook büyük etkisi var tabi..
Israrla yapışan erkeklerin aslında çok daha başka bir yüzü olduğunu biliyorum..

Selam Canim ben 2 cocuklu birisiyle evliyim ve inan cocuklu birisiyle evli olmak cok zor ve iliskini alt üst edebiliyor.. ben bugün konu actim belki nedemek istedigimi anlarsin.. Ama deseler birdaha karsina ciksa yine evlenmek istermiydin cocuklu birisiyle ASLA derdim, evliyim artik bi cok sorunu halletik sayilir ama cok da yiprandik ve cokda üzüldüm, bosanmak da cözüm degill ama bunu zaman gösterecek ve konumu okumani isterim belki soru isareti kalmaz aklinda.. Ister evlen ister evlenme sonucta bJou senin hayatin her insan da ayni degill .senin evlenecegin insan belkii tam tersi olur ve hic pisman olmazsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/676710-2-cocuklu-birisiyle-evlendim.html

konunuzu okudum. Tesekkur ederim durumunuzu paylastıgınız icin

Back
X