13 ve 7 yaşında çocklar, çocuklara karşı şevkatli olurum. durumlarına üzülüyorum zaten. ama onlarla aynı evde sorunsuz huzurlu yaşayabilir miyim bilmiyorum. ben onları üzüp zarar vermem ama onlar beni üzer mi pişman ettirir mi bilmiyorum. çünkü ne ben onların gerçek anneleri olabilirim ne de onlar benim çocuklarımmış gibi sahiplenebilirim. üzmem ama ne kadar sahiplenebilirim bilmiyorum.
teyzenizin durumunu biraz anlatabilir misiniz. ben ne sorunlar yaşayacağımı kestiremiyorum aynı evde yaşarsam eğer.
tabi canım anlatırım..
öncelikle sen ne kadar şefkatli olursan ol aranızda bazı şeyler uyuşmayacak ve problem yaşayacaksınız..(inş yaşamazsınız tabi.) 7 yaşındaki çocuğu az çok siz istediklerinizi yaptırıp onu yetiştirebilirsiniz tabi sevgi ile ama...
13 yaşındaki çocuk için aynı şeyler olmaya bilir ergenliğe yavaş yavaş yeni adım atıyor size asi gelebilir sizi evde istemeye bilir bunun gibi sebepler çok peki sevgilinize sordunuz mu çocuklar bi ablaları olsun istiyorlarmıymış??
eniştem eşinden ayrılmıştı, teyzem biraz fenaydı nasıl desem cadıydı yani 2 erkek çocuk vardı geçinemedi onlarla hep onlara zıt gitti onları sevemedi iyi davranmadı bazen tartakladı.. ee çocuklar akşam babaları eve gelince söylediler böyle böyle problemler oldu.. ve şimdi çocuklar babannesinde yaşıyor. teyzem sonradan istemedi..
tabi her çocuk ve eş adayı böyle değildir...
ama ev ortamı başka herkes evine girince ne oldugunu ve olacagını kimse bilmiyor çocuklar size nasıl davranırsa davransınlar ilk zamnlarda sevgi dolu ve sefkatli davranmalısınız sizi sevdiklerinde zaten herşey zamanla yoluna girer..