Siz olsaniz ne yapardiniz?

Arkama bakmam herkes seçimlerinin getirilerini yaşamak durumunda :ssz:

Son düzenleme:
zamanında sana çok acılar çektirmiş, seni değil annesini tercih etmiş ona uymuş...

sebep her ne olursa olsun o zman seni bırakmayacaktı...

belkide şuan gerçekten pişmandır ve gerçekten annesini takmıyordur pişmandr ama geçmişte yaptıkları? sana döktürdüğü o gözyaşları?

tekrar birleşseniz bu geçmiş unutulabilir mi?

ne sen eskisi gibisin <rtık ne o.....

canım bence dönme... çünkü en ufak bi kawgada bile yine annesinin lafını dinler...

bırak gitsin...

seninle tekrar başlayıp, yine bir başkasıyla evlenmeyeceği yani yine aynı şeyi yapmayacağı ne malum :ssz:
konu sahibi yine :10: bu arada..

Aslında bu soruyu sormanız bile çok şaşırtıcı, yani size bu duygularını açtığında hemen ağzının payını vermeliydiniz.. Çok aşağılayıcı bi durum bence, diğer sayfaları okumadım ama umarım yanlış bi karar vermezsiniz....

kesinlikle cok dogru.. senı zamanında terk etmıs acı yasatmıs sen sabretmıssın . sımdi sana dönmüş iş işten gectıkden sen kendını yıpratıp uzdukden sonra. bende olsam kabul etmezdim.

kesinlikle arkama bakmam. zamanında beni tercih etmemiş gitmiş başka birini seçmiş. sebebi ne olursa olsun o saatten sonra bana dönmesi bana hiçbir şey ifade etmez. tabii yine de sizin kararınız..

Arkama bakmam, biten bitmis secim yapilmis. Sen onu terk edip baskasiyla evenseydin ve bosansaydin o simdi sana evet der miydi sence?

Back
X