- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi storm_angell
-
galiba öz ailem malesef kiBu kişiler sizin öz aileniz mi?
Aynı evde kalmayın bence,bir iş arkadaşınızla filan ortak eve çıksanız?
ablam fazlası ile bencil ve herzaman mağdur durBana bu abla kardeş ve para muhabbetinden sıkıntı geliyor.
İnsanlar çok bencil hep ben hep ben nereye kadar.
Üzüldüm açıkcası ne diyeyim bende bu yardımlaşma işi burada bitsin.
ama kimsede her Allah'ın günü afedersin eşekler gibi çalışıp başkalarının keyfini yapacak kadarda aklını yitirmemiş.ablam fazlası ile bencil ve herzaman mağdur dur
ablam öğretmen 2 aydır bizde ve cebinden beş kuruş çıkmıyor aksine kredi kartı borcunu babam yatırdıama kimsede her Allah'ın günü afedersin eşekler gibi çalışıp başkalarının keyfini yapacak kadarda aklını yitirmemiş.
halden anlamıyor ablan.
aynen 2 yıl olmadı daha ben öldüresiye dayak yedim ondan babam da dayak yedin ama sigarayı bırakacak dedi ikinci defa onun hayatını kurtardın falan ama banada yazık değilmiböbreğini verdiğin kardeşin mi seni dövmeye kalktı? yeni mi oldu bu ameliyatlar? ben olsam ayrı eve çıkardım canım. bu kadarı da fazla.
bencede fazlaca terslik varBu işte bir terslik var
araba alırken babam istedi bende verdim ve bakıyorum ki ileride kimsenin bana faydası olmayacakbencede ayri eve cikin. ayda 500 tl eve veriyormussunuz zaten, onu kiraya verirsiniz.
bu ne ya, siz ameliyatlisiniz ve yemek bile vermiyorlar size.
böbreginizi erkek kardesinizemi verdiniz?
altinlarinizi niye verdiniz ki?
bu kadar yardim fazla.
babam aslında varlıklı biri kardeşimin üstüne yaptı arabayı hatta ona evde aldı ama benim gözüm yokböbreğini verdiğin kardeşin mi seni dövmeye kalktı? yeni mi oldu bu ameliyatlar? ben olsam ayrı eve çıkardım canım. bu kadarı da fazla.
Arabanı da al ellerinden inşallah kendi üzerinedir.
bencede en matıklısı bu ama başıma sardıkları borçları ödedikten sonraCanim aile durumunuzu bilemiyorum ama ayrı eve çıkman en mantıklısi Veya hepsiyle otur konuş ciddi bi şekilde tavrını koy ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?