- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Sebebi şu. Eğer hayatında bir şeyler aksi gittiyse mutsuzsa etrafında kim olursa olsun mutlu insan görmeye tahammül edemiyor. Depresyonda olabilir. Senin düğün telasini falan gördükçe aklına bunları yapamadığı geliyordur yaşadığı sorunlar daha da depresiyordur. O yüzden uzak kalmayı tercih etmiştir biraz. Belki de sen de istemeden nispet yapar gibi gözüne sokup kendini daha kotu hissetmesi ne yol acmissindir. Yanlış anlama istemeden diyorum. Çünkü arkadaşının nasıl bir ruh halinde olduğunu bilemezsiniz. Çok duyarlı bir döneminde.
Bana kalırsa çok üstüne gitmeyin. Her konusmanizda kendi dugununizden mutlulugunuzdan konu acmayin
seni çok iyi anlıyorum.benim canım dediğim arkadşım aynen sizin gibi sabahlara kadar kimle evleneceğimizi konuşur birbirimizin nikah şahiti olmaya söz vermiştik fakat o 6 yıldır beraber olduğu sevgilisinden ayrıldı ben sevdiğim adamla evlenince aramıza zaten bi buzlanma olmuştu en sonunda da fecte silindiği için beni ne arada ne sordu 2 ay içersinde de başka biriyle evlendi.ben çok düşündüm neden diye konu bile açtım buraya ama karar verdimki kıskançlık.her ne sorunu olursa olsun arkadaşınızın size böyle davranmaya hakkı yok.çok fazla değer adamı bilmem ne eder diye bir laf vardır sonu aklıma gelmedi sözün.boşverin size yaklaştığı gibi davranın yoksa benim gibi çok daha fazla üzülürsünüz.
üzgünüm ama siz onun düğününe gitsenizde o sizinkine gelmeyecek bence
ve evlendikten sonra iyice çıkmaza girecek ilişkiniz.. sanki biraz kaprisli gibi geldi bana arkadaşınız..
sizde aynı şeyleri yaşıyorsunuz onun size böyle davranmaya hakkı yok..
ezdirmeyin kendinizi.
Anliyorum, anlıyorum ve onu da anliyorum. Nispet yapmadigina inandim cunku önceki yorumunda demişsin ben söylemiyorum o her şeyi soruyor diye . arkadaşın çok mutsuz senin mutluluğuna dayanamiyor sebebi bu. Ama bunu da hemen kötüye yormamak gerek yani.nalet kiz tu kaka dememek lazim. Evet kiskanmis olabilir artik nasıl zor günler geçirdiyse nasıl mutsizsa mutlu olanları görmek acisini artırıyor. Madem bu kadar sinirlendiriyor seni bence sert bir dille uyar. Gerçekten. Burda kendini iyi ifade ediyosun ona da söyle, o kadar samimiyseniz sana anlatacaktır. Sana hak veriyorum sinir bozucu bir durum ama sanki alt metinde sen değil onun kendi mutsuzluğu yatıyor gibi. Bence ustune alınma bi sana nazi geçiyor demek ki. Kırıldığını ve kizdigini ona da ifade et. Mutsuzluğunun intikamını senden almasinSözüme psikolojik sebeplerden dolayı gelemediğini söyledi fakat sosyal medyada neşeli fotoğraflar paylaştı aynı dönem. Diyelim ki başkalarına mutşuyum imajı veriyor bunu es geçiyorum.
Asla ve asla nispet yapmadım kelimelerimi hep seçerek kullanıyorum hassas bir dönemde diye ama o hiç dikkat etmiyor kalp kırıyor farkında değil. O bana nispet yapıyor sanki. Durduk yere diyor ki senin evin kesin beyaz pembe olacak zaten nereye baksam öyle. Eylülde düğünümüz olduğunu öğrendi ağustosta balayına gidin dedi bana?! Bunlar ne demek ya. Onun sevgilisi en iyi onun aldıkları en iyi kötü eleştiriye hiç gelemiyor. Benim aldığım ya da yaptığım bir şeyi beğenmezse direkt söylüyor. Ben onun ve sevgilisinin zevkli olduğunu düşünmüyorum övünülecek bir şey de görmüyorum ama asla kalp kırmıyorum
Anliyorum, anlıyorum ve onu da anliyorum. Nispet yapmadigina inandim cunku önceki yorumunda demişsin ben söylemiyorum o her şeyi soruyor diye . arkadaşın çok mutsuz senin mutluluğuna dayanamiyor sebebi bu. Ama bunu da hemen kötüye yormamak gerek yani.nalet kiz tu kaka dememek lazim. Evet kiskanmis olabilir artik nasıl zor günler geçirdiyse nasıl mutsizsa mutlu olanları görmek acisini artırıyor. Madem bu kadar sinirlendiriyor seni bence sert bir dille uyar. Gerçekten. Burda kendini iyi ifade ediyosun ona da söyle, o kadar samimiyseniz sana anlatacaktır. Sana hak veriyorum sinir bozucu bir durum ama sanki alt metinde sen değil onun kendi mutsuzluğu yatıyor gibi. Bence ustune alınma bi sana nazi geçiyor demek ki. Kırıldığını ve kizdigini ona da ifade et. Mutsuzluğunun intikamını senden almasin
Anliyorum, anlıyorum ve onu da anliyorum. Nispet yapmadigina inandim cunku önceki yorumunda demişsin ben söylemiyorum o her şeyi soruyor diye . arkadaşın çok mutsuz senin mutluluğuna dayanamiyor sebebi bu. Ama bunu da hemen kötüye yormamak gerek yani.nalet kiz tu kaka dememek lazim. Evet kiskanmis olabilir artik nasıl zor günler geçirdiyse nasıl mutsizsa mutlu olanları görmek acisini artırıyor. Madem bu kadar sinirlendiriyor seni bence sert bir dille uyar. Gerçekten. Burda kendini iyi ifade ediyosun ona da söyle, o kadar samimiyseniz sana anlatacaktır. Sana hak veriyorum sinir bozucu bir durum ama sanki alt metinde sen değil onun kendi mutsuzluğu yatıyor gibi. Bence ustune alınma bi sana nazi geçiyor demek ki. Kırıldığını ve kizdigini ona da ifade et. Mutsuzluğunun intikamını senden almasin
Yoo tabi ki hayır. Ben de birkaç yıl önce büyük bi depresyon geçirdim Benim de bi yakin arkadaşım vardı ama o cidden bana nispet yapar gibi sanki hava atar gibi anlatıyordu mutluluğunu. Ki öyle yapmasaydi bile öyle kotuydum ki kimsenin mutluluğunu paylaşacak durumda değildim derdim basımdan askindi her gün agliyordum. Ama arkadaşınızın durumu daha farklı gibi yani Benim durumum gibi degil. Ya ben bir de suna inanirim bi arkadaşlığın bi ilişkinin bitmesi lazim geliyorsa bitmelidir. Yani zorlamayin alin karşınıza çat çat soyleyin durumunuzu. Laf sokmak falan nedir allah aşkına. Hala yola gelmezse de bitsin gitsin yani neden kendinizi yipratiyosunuz. Burda konu açtığınıza gore belli ki kafaniza takmissiniz dert edip uzulmussunuz ama karşı tarafin umrunda değil onu ne yapalım? Gerçekten ilk önce bi konuşma yapın onunla ondan sonra ya biter ya devam eder. Hauatinizdan cikacaksa da dünyanın sonu değil o öyle istemiş demek ki.Onu kaybetmek istemiyorum ama çok açık ve acı konuşuyor. Ters teper diye çok korkuyorum bu psikolojiyle terslerse arkadaşlığımız da sallantıya girerBeni sinirlendirmiyor aslında canımı sıkıyor sadece nasıl davranayım bilemiyorum. Ben en yakınıyım şu an nazı da geçiyor çünkü dinliyorum yanında oluyorum. Ona acı vermek istemiyorum ama onun da bir dost gibi mutlu anlarımda yanımda olması gerekmez mi? Çok mu acımasızım sizce bu beklentide olduğum için :/
Yoo tabi ki hayır. Ben de birkaç yıl önce büyük bi depresyon geçirdim Benim de bi yakin arkadaşım vardı ama o cidden bana nispet yapar gibi sanki hava atar gibi anlatıyordu mutluluğunu. Ki öyle yapmasaydi bile öyle kotuydum ki kimsenin mutluluğunu paylaşacak durumda değildim derdim basımdan askindi her gün agliyordum. Ama arkadaşınızın durumu daha farklı gibi yani Benim durumum gibi degil. Ya ben bir de suna inanirim bi arkadaşlığın bi ilişkinin bitmesi lazim geliyorsa bitmelidir. Yani zorlamayin alin karşınıza çat çat soyleyin durumunuzu. Laf sokmak falan nedir allah aşkına. Hala yola gelmezse de bitsin gitsin yani neden kendinizi yipratiyosunuz. Burda konu açtığınıza gore belli ki kafaniza takmissiniz dert edip uzulmussunuz ama karşı tarafin umrunda değil onu ne yapalım? Gerçekten ilk önce bi konuşma yapın onunla ondan sonra ya biter ya devam eder. Hauatinizdan cikacaksa da dünyanın sonu değil o öyle istemiş demek ki.
Öyleyse bence hic gerek yok bu kişi için canınızı sıkmaya . kaybetmeye alışık olunmalı ben de çok sevdiğim bir suru insani hayatimdan çıkardım en iyi arkadaşım dediğim insani da öyle. İnanın ölmüyosunuz üstelik ben o dönemlerde yapayalnizdim kimsem yoktu buna rağmen çıkardım bana iyi gelmeyen insanları. Ama sizin yanınızda evleneceginiz kişi var o size güç verir bosverin ya baslarda arkadaşınızı kendi durumum gibi bir sey yaşıyor sanıp uzulmustum ama hem üzgünüm mutsuzum deyip hem de taki bakmaya mutluluk pozları vermeye enerjisi oluyosa bi durup düşünmek lazim . gerçekten net olmak gerekiyo insanlara karşı her an yalnızlığa hazırlıklı olmak lazim kimse kalıcı değil. Dediğim gibi bi oturup konusun olmuyosa defolsun gitsin yaniAslında haklısınız dobra olmak lazım kendimizi üzmek yerine. Çok taktım kafama çünkü her şey üst üste oldu. Tamam ben de evliliğimi mutluluğumu düşünüyorum ama onu da yanımda istiyorum. O ise sadece evliliğini düşünüyor. Yoksa nikah için 3 5 gün veya 1 hafta beklerdi acelesi yoktu ben de yanında olurdum. Belki de başka şeyler var bilmiyorum yeterince saydam değil bu aralar planlar peşinde. Yanında olmak istediğimi söylememe rağmen herkes böyle yapıyor tarzı bir şeyler söyledi. Üstüne ne denir ki. Depresyonda diye sözümde beni yalnız bıraktı o sırada kendine takı seçmeye gitti. Bilmiyorum belki de bana o kadar değer vermiyordur hiç bilmiyorum
Öyleyse bence hic gerek yok bu kişi için canınızı sıkmaya . kaybetmeye alışık olunmalı ben de çok sevdiğim bir suru insani hayatimdan çıkardım en iyi arkadaşım dediğim insani da öyle. İnanın ölmüyosunuz üstelik ben o dönemlerde yapayalnizdim kimsem yoktu buna rağmen çıkardım bana iyi gelmeyen insanları. Ama sizin yanınızda evleneceginiz kişi var o size güç verir bosverin ya baslarda arkadaşınızı kendi durumum gibi bir sey yaşıyor sanıp uzulmustum ama hem üzgünüm mutsuzum deyip hem de taki bakmaya mutluluk pozları vermeye enerjisi oluyosa bi durup düşünmek lazim . gerçekten net olmak gerekiyo insanlara karşı her an yalnızlığa hazırlıklı olmak lazim kimse kalıcı değil. Dediğim gibi bi oturup konusun olmuyosa defolsun gitsin yani
Öyleyse bence hic gerek yok bu kişi için canınızı sıkmaya . kaybetmeye alışık olunmalı ben de çok sevdiğim bir suru insani hayatimdan çıkardım en iyi arkadaşım dediğim insani da öyle. İnanın ölmüyosunuz üstelik ben o dönemlerde yapayalnizdim kimsem yoktu buna rağmen çıkardım bana iyi gelmeyen insanları. Ama sizin yanınızda evleneceginiz kişi var o size güç verir bosverin ya baslarda arkadaşınızı kendi durumum gibi bir sey yaşıyor sanıp uzulmustum ama hem üzgünüm mutsuzum deyip hem de taki bakmaya mutluluk pozları vermeye enerjisi oluyosa bi durup düşünmek lazim . gerçekten net olmak gerekiyo insanlara karşı her an yalnızlığa hazırlıklı olmak lazim kimse kalıcı değil. Dediğim gibi bi oturup konusun olmuyosa defolsun gitsin yani
En yakının da olsa sonuçta insan. Kıskanıyor seni. Maddi manevi her türlü zarardan uzak kalmak istiyorsan mesafeli olmalısın. Mesafe sevmene ve değer vermene de engel değil hem
Kıskanıyor görünüşe göre de "en yakın arkadaş" dediğin sözünde de nişanında da nikahında da düğününde de eğer bir engeli yoksa olur, gelmelidir, gelmiyorsa "bu mudur yani dostluk, böyle mi olmalı" diye düşünüp ciddi şekilde alınırdım, bir şeyler kopardı içimde.
Kırıcılığı terslemeyi de çok kaldırabilen biri değilim bilmiyorum, ama işte hele ki yıllar varsa, geçirilen dolu dolu ve güzel anlar varsa zordur tabi.
Bilmiyorum dilerim hatasını anlar zamanla geçer ama ben dönüp baktığımda fotoğraflarımda ailemden sonra en çok yanımda olması gereken insan yoktu, ben de onun bu güzel anlarında ayrı bir yere sahip olamadım, nasıl olur diye düşünüp dururdum.. Tutamazdım içimde heralde...
Maalesef benimde bi arkadaşım la ayni sorunlar oldu nisanima kınama hic biseyime gelmedi dugunume bile kendisi nisan atmıştı bi sure oda birşey anlattigimda laf soktu ezmeye çalıştı anlam verememistim simdi gorusmuyoruz yeni numarami vermedim çıkardım Hayatımdan çünkü kendi sorunlar im yetiyor birde kapris çekecek halde değildim inşallah düzelir gitmen gereken zaman git arada ara ama herşeyi olduğu gibi anlatma geçiştir sorunlar oluyor arada falan de ozaman rahatliyorlar maalesef kadın kadını çekemiyor bazen iste napcan
Mesafe koymak istiyor belli ki boşver uzulme arada ara gecistirerek konuş zamanla fark eder de pişman olursa ne ala olmazsa ucunda olum yok insan eşinden ayrılıyor ailesi etrafında herkes sırt donuyorda ayakta kalıyor dost değilmiş demek ki alisirsin yokluğuna insan nelere alisiyorÇok kötü bir durum... Ben diyorum ki ailesi yanında yok nikahında yanında olayım çağırmıyor bir de bir gün önce daha yeni tanıştığı komşularıyla söz kesiyor gayet neşeli bunu da az önce öğrendim iyice üzüldüm. Beni dostu gibi görmüyor demek ki. Ne güzel komşuların yalnız bırakmamış seni dedim ben de yanında olmak isterdim dedim ama üzülmüş olduğumu anladığını sanmıyorum
Mesafe koymak istiyor belli ki boşver uzulme arada ara gecistirerek konuş zamanla fark eder de pişman olursa ne ala olmazsa ucunda olum yok insan eşinden ayrılıyor ailesi etrafında herkes sırt donuyorda ayakta kalıyor dost değilmiş demek ki alisirsin yokluğuna insan nelere alisiyor
Açıkça söyliyim mikendi kendime abartmıyorum değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?